Φαινετε να ειναι καλο το μερος αλλα εχω ακουσει οτι οπιος παει εκει γινετε και ομηρος του προεδρου γιατι λεει οτι τους πουλαει ολα τα ειδη μεχρι και το καυσιμο και δεν τους αφηνει να περνουν απο την υποληπη αγορα. :00//
Αυτα ειναι βεβεα απο οτι εχω ακουσει. Και οπου υπαρχει καπνος συνηθος υπαρχει και φωτια! =B=
Σχετικά με την ALDEX
Απ: Σχετικά με την ALDEX
Και στα καναλια ακουμε στις ειδησεις πολλα και τελικα για αλλα συμφεροντα λεγονται και πολλα δεν ισχυουν κιολας.
έγραψε:
Φαινετε να ειναι καλο το μερος αλλα εχω ακουσει οτι οπιος παει εκει γινετε και ομηρος του προεδρου γιατι λεει οτι τους πουλαει ολα τα ειδη μεχρι και το καυσιμο και δεν τους αφηνει να περνουν απο την υποληπη αγορα. :00//
Αυτα ειναι βεβεα απο οτι εχω ακουσει. Και οπου υπαρχει καπνος συνηθος υπαρχει και φωτια! =B=
και μετα ξυπνησες.......αν ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα !!! Ειμαι αρκετα χρονια μελος της λεσχης και πρωτη φορα ακουω να λεγονται τοιουτου ειδους ιστοριες. Φροντισε να μαθεις καλυτερα και μετα να λες δημοσια οτι ασυναρτησια ακους!!!
-
phadom duck το μήνυμα σου διαχωρίστηκε και μεταφέρθηκε εδώ για τους εξής λόγους:
Το http://www.petame.gr
έχει αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι δε θα επιτρέψει οποιαδήποτε ανώνυμη καταγγελία, προσβολή και σχόλια που δε βοηθούν το μοντελισμό και που δημιουργούν ίντριγκες και παρεξηγήσεις.
Ως νέο μέλος του petame σου γίνεται και ειδική αναφορά από εδώ.
Βοηθήστε μεταφέροντας τις γνώσεις σας ή καταθέστε τις απορίες σας για να βοηθηθείτε εσείς από άλλους. Πληροφορίες και μηνύματα τέτοιου ύφους, είναι περιττά και είτε θα μεταφέρονται στον Κάδο των Αχρήστων είτε θα διαγράφονται.