Αερολέσχη Δερβενοχωρίων (ALDEX)
Απ: ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ (ALDEX)
Καλημερα
Αυτος ειναι ενας προχειρος χαρτης απο το google!!!!
Αυτος ειναι ενας προχειρος χαρτης απο το google!!!!
- Συνημμένα
-
- GoogleEarth_Image.jpg 1.jpg (103.36 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
Επισης μπορειτε να πατε και απο χασια...ομως δεν ξερω τα μερη καλα οποτε δεν θα προχωρησω σε λεπτομερειες C!C!.Βεβαια στην διαδρομη θα αντικριζεται μια εικονα "μαυριλας" απο τα καμενα του περασμενου καλοκαιριου... :(
Μπορεις να πας πραγματι και απο Χασια και ειναι πιο ευκολο για αυτους που μενουν Βορεια προαστεια.Πας μεχρι τη Χασια (στις Ταβερνες) στον εναν και μοναδικο δρομο εχει αριστερα δεξια τις ταβερνες και σε παει προς το βουνο.Καποια στιγμη μονο εχεις επιλογη να κανεις ή αριστερα ή δεξια πας αριστερα (δεν εχεις φυγει πολυ απο τις ταβερνες) μετα παει μονος του ο δρομος για 25 λεπτα διαδρομη μεχρι που βγαινεις σε εναν μεγαλο ευθη δρομο και επιπεδο εδαφος χωρις βουνα διπλα σου. Εκει βλεπεις μια εκκλησια μονο οταν προχορισεις λιγο το δρομο και κοντα της ειναι και το μοντελοδρομιο(θα δειτε αραγμενα αυτοκινητα αν ερθετε Σ/Κ).
Για να φτασετε στη Χασια μπορειτε να παρετε Αττικη οδο και βγαινετε στην εξοδο Φυλης (2 επομενες εξοδοι απο την Λαμια προς Ελευσινα).Στριβετε δεξια απο την εξοδο της Αττικης οδου και ολο ευθια την Λιοσιών.Στη πλατεια την περνατε απεναντη και συνεχιζετε και σας βγαζει στη Χασια. 10 λεπτα διαδρομη απο την εξοδο μεχρι τη Χασια.
Συνολικα κανω 45 λεπτα και μενω Χολαργο.
Θα χαρουμε πολυ να σας δουμε.
Edit : Ενα σημαδι οτι δεν πειρατε λαθος δρομο μετα τη Χασια (αν και δεν γινεται γιατι ενας ειναι απλα για το συναισθημα!) στη μιση διαδρομη θα εχετε αρκετες στροφες ανεβαινοντας το βουνο και ξαφνικα ο δρομος ανοιγει (πιανεις ανετα 80κμ) και μετα ερχετε η μεγαλη ευθεια που την βλεπετε ολη μπροστα σας και πεδιαδα και δεν εχετε βουνα γυρο σας.Εκει αριστερα σας αφου λοιπον την προχωρισετε ειναι η εκκλησια και τα 2 σπιτακια και ο διαδρομος του μοντελοδρομειο.Δεν ειναι δισκολο απλα τα εγραψα αναλυτικα!Η μεγαλη ευθεια ειναι ο δρομος στο χαρτη του Ankon αλλα οχι αυτος που ενωνει τα Σκουρτα με την Στεφανη ο αλλος ο καθετος που στη μεση ειναι το μοντελοδρομιο και ερχεστε δεξια απο το χαρτη.
Για να φτασετε στη Χασια μπορειτε να παρετε Αττικη οδο και βγαινετε στην εξοδο Φυλης (2 επομενες εξοδοι απο την Λαμια προς Ελευσινα).Στριβετε δεξια απο την εξοδο της Αττικης οδου και ολο ευθια την Λιοσιών.Στη πλατεια την περνατε απεναντη και συνεχιζετε και σας βγαζει στη Χασια. 10 λεπτα διαδρομη απο την εξοδο μεχρι τη Χασια.
Συνολικα κανω 45 λεπτα και μενω Χολαργο.
Θα χαρουμε πολυ να σας δουμε.
Edit : Ενα σημαδι οτι δεν πειρατε λαθος δρομο μετα τη Χασια (αν και δεν γινεται γιατι ενας ειναι απλα για το συναισθημα!) στη μιση διαδρομη θα εχετε αρκετες στροφες ανεβαινοντας το βουνο και ξαφνικα ο δρομος ανοιγει (πιανεις ανετα 80κμ) και μετα ερχετε η μεγαλη ευθεια που την βλεπετε ολη μπροστα σας και πεδιαδα και δεν εχετε βουνα γυρο σας.Εκει αριστερα σας αφου λοιπον την προχωρισετε ειναι η εκκλησια και τα 2 σπιτακια και ο διαδρομος του μοντελοδρομειο.Δεν ειναι δισκολο απλα τα εγραψα αναλυτικα!Η μεγαλη ευθεια ειναι ο δρομος στο χαρτη του Ankon αλλα οχι αυτος που ενωνει τα Σκουρτα με την Στεφανη ο αλλος ο καθετος που στη μεση ειναι το μοντελοδρομιο και ερχεστε δεξια απο το χαρτη.
Σχετικά με το μήνυμα που διαγράφηκε δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Θα ήθελα πριν συνεχίσω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Ξεκίνησα να γράφω εδώ θέλοντας να μοιραστώ μαζί σας υλικό το οποίο έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το μοντελισμό. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να προωθήσω κάποιο συγκεκριμένο χώρο η πρόσωπο. Ελπίζω ότι για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν να έχουν κάποιο ενδιαφέρον για σας και αν θα θέλατε να ρωτήσετε οτιδήποτε θα χαρώ να σας βοηθήσω.
Το μοντέλο που ακολουθεί είναι το Τ28 του PICA και μου πήρε 2 χρόνια να το τελειώσω. Πρόκειται για ένα μοντέλο με πολύ καλά πτητικά χαρακτηριστικά και σίγουρα scale εμφάνιση. Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι το αεροπλάνο ανήκε στον Παντελή Βερνάρδο ο οποίος δεν είναι μαζί μας! Αν και δεν τον ήξερα προσωπικά, θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτό το αεροπλάνο στη συλλογή μου, και είμαι σίγουρος ότι θα χαίρεται να το βλέπει να πετάει...
Το μοντέλο που ακολουθεί είναι το Τ28 του PICA και μου πήρε 2 χρόνια να το τελειώσω. Πρόκειται για ένα μοντέλο με πολύ καλά πτητικά χαρακτηριστικά και σίγουρα scale εμφάνιση. Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι το αεροπλάνο ανήκε στον Παντελή Βερνάρδο ο οποίος δεν είναι μαζί μας! Αν και δεν τον ήξερα προσωπικά, θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτό το αεροπλάνο στη συλλογή μου, και είμαι σίγουρος ότι θα χαίρεται να το βλέπει να πετάει...
- Συνημμένα
-
- IMGP0823 (Small).JPG (43.83 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- IMGP0819 (Small).JPG (56.8 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Hey Κώστα
πολύ ωραίο αεροπλάνο το Τ-28 της Pica. Το έχει και ένας γνωστός μου ο ʼρης ο Αγαθός που μάλλον πρέπει να πετάει στα μέρη σας. Για δώσε μερικές λεπτομέρειες για το αεροπλάνο. Το έχεις πετάξει;; Πως σου φαίνεται;;; Έχει κάτι που θα πρέπει να προσέξει κάποιος στην πτήση του;;;
Περιμένουμε νέα σου.
Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις
Τρύφωνας
ΥΓ Θα έρθεις στο Scale στις 7 & 8 του μηνός;; (στο ακραίφνιο)
Αν ναι στείλε ΡΜ να βρεθούμε.
ΥΓ 2 Τα σχόλια περι προώθησης περιττεύουν. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Κανείς δεν κάνει ιδιοτελή προώθηση εδώ μέσα. Αντίθετα όλοι προωθούμε το χόμπι μας και αυτό είναι και το σωστό! V:))
πολύ ωραίο αεροπλάνο το Τ-28 της Pica. Το έχει και ένας γνωστός μου ο ʼρης ο Αγαθός που μάλλον πρέπει να πετάει στα μέρη σας. Για δώσε μερικές λεπτομέρειες για το αεροπλάνο. Το έχεις πετάξει;; Πως σου φαίνεται;;; Έχει κάτι που θα πρέπει να προσέξει κάποιος στην πτήση του;;;
Περιμένουμε νέα σου.
Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις
Τρύφωνας
ΥΓ Θα έρθεις στο Scale στις 7 & 8 του μηνός;; (στο ακραίφνιο)
Αν ναι στείλε ΡΜ να βρεθούμε.
ΥΓ 2 Τα σχόλια περι προώθησης περιττεύουν. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Κανείς δεν κάνει ιδιοτελή προώθηση εδώ μέσα. Αντίθετα όλοι προωθούμε το χόμπι μας και αυτό είναι και το σωστό! V:))
Για το πώς θα πάτε στα περισσότερα μοντελοδρόμια ρίξτε μια ματιά και εδώ
αν θέλετε ;;)
αν θέλετε ;;)
Γεια σου Τρύφωνα,
Σχετικά με το scale θα προσπαθήσω να έρθω, ήδη μίλησα με τον ʼγγελο, αλλά ακόμη δεν ξέρω αν θα συμμετέχω.
Σχετικά τώρα με το Τ28:
Κινητήρας ΟS108
Retract CENTURY
Servo FUTABA 3010 & Hitec HS625
Βάρος 6,5 κιλά
To αεροπλάνο φυσικά και έχει πετάξει και πετάει καταπληκτικά όπως και του κοινού μας φίλου του ʼρη. Δυστυχώς το δικό μου δεν το έχω σε βίντεο! Το βίντεο που ακολουθεί τραβήχτηκε πρόσφατα και το αεροπλάνο είναι αυτό που είχε ο ʼρης και τώρα ανήκει στον κύριο Τσιούγκο.
Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες από το εσωτερικό του δικού μου Τ28....
Σχετικά με το scale θα προσπαθήσω να έρθω, ήδη μίλησα με τον ʼγγελο, αλλά ακόμη δεν ξέρω αν θα συμμετέχω.
Σχετικά τώρα με το Τ28:
Κινητήρας ΟS108
Retract CENTURY
Servo FUTABA 3010 & Hitec HS625
Βάρος 6,5 κιλά
To αεροπλάνο φυσικά και έχει πετάξει και πετάει καταπληκτικά όπως και του κοινού μας φίλου του ʼρη. Δυστυχώς το δικό μου δεν το έχω σε βίντεο! Το βίντεο που ακολουθεί τραβήχτηκε πρόσφατα και το αεροπλάνο είναι αυτό που είχε ο ʼρης και τώρα ανήκει στον κύριο Τσιούγκο.
Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν και φωτογραφίες από το εσωτερικό του δικού μου Τ28....
ευχαριστω Χρησταρα μου,να δουμε ποτε θα παμε και εκει πανω. (O)# (O)#
As promised...
Μερικές φωτογραφίες από το πιλοτήριο του Τ28. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω πιλότους της προκοπής :( και έτσι αποφάσισα να το αφήσω χωρίς!
Μερικές φωτογραφίες από το πιλοτήριο του Τ28. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω πιλότους της προκοπής :( και έτσι αποφάσισα να το αφήσω χωρίς!
- Συνημμένα
-
- DSCN1114 (Small).JPG (37.65 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- DSCN1116 (Small).JPG (38.78 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- DSCN1111 (Small).JPG (44.36 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Λεπτομέρεια!! Πίσω από αυτό το πορτάκι βρίσκεται ο διακόπτης on-off, το ενδεικτικό led και η βαλβίδα του αέρα των retract. Ένας εύκολος τρόπος να μη φαίνεται τίποτα....
- Συνημμένα
-
- DSCN1107 (Small).JPG (23.66 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Και μερικές ακόμη λεπτομέρειες :>)
- Συνημμένα
-
- DSCN1122 (Small).JPG (30.01 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- DSCN1117 (Small).JPG (41.21 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Και τέλος το εσωτερικό του Τ28. Φαίνεται η φιάλη αέρα, η βαλβίδα και τα servo. Στο κουτάκι ο δέκτης. Η μπαταρία για λόγους κέντρου βάρους βρίσκεται μπροστά από το fire wall.
- Συνημμένα
-
- DSCN1118 (Small).JPG (40.35 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Το Fiesler Fi-156 Storch του Άγγελου στην πρώτη του πτήση. Τελικά όπως θα δείτε όλα πήγαν πολύ καλά!!!
Πανεμορφα και τα δυο....!!!
Φωτογραφιες απο δυο αεροπλανα . Το Fiesler Fi-156 Storch και το Super Sportster 60.Παρθενικες πτησεις.Τα αεροπλανα ειναι κτιστα και τα δυο.
- Συνημμένα
-
- IMG_0537.JPG (86.45 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- IMG_0536.JPG (77.82 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- IMG_0531.JPG (81.1 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
-
- IMG_0528.JPG (62.37 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές