Αερολέσχη Δερβενοχωρίων (ALDEX)
Απ: ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ (ALDEX)
Φωτογραφιες απο καποια Α/π που πεταξαν χθες στα Δερβενοχωρια.
- Συνημμένα
-
- IMG_0565.JPG (90.51 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- IMG_0551.JPG (68.35 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- IMG_0549.JPG (74.8 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- IMG_0547.JPG (87.31 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- IMG_0534.JPG (78.96 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
Aγγελε ειναι καταπληκτικο το Storch...!!!! (Λατρευω το canopy που χει το συγκεκριμενο α/π)
Για το T-28 τα λογια ειναι περιττα... Το δευτερο στις παραπανω φωτος τι μοντελο ειναι? Span? Θερμικο υποθετω ε?
Για το T-28 τα λογια ειναι περιττα... Το δευτερο στις παραπανω φωτος τι μοντελο ειναι? Span? Θερμικο υποθετω ε?
Από τη χθεσινή μέρα συνέχεια... :>)
Great Planes Ryan Sta
Wingspan: 80 in (2032 mm)
Weight: 6.5 kg
Fuselage Length: 60 in (1524 mm)
Engine: OS 4-stroke 1.20
Great Planes Ryan Sta
Wingspan: 80 in (2032 mm)
Weight: 6.5 kg
Fuselage Length: 60 in (1524 mm)
Engine: OS 4-stroke 1.20
- Συνημμένα
-
- ryan fly3 (Small).jpg (32.43 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- ryan fly.jpg (97.42 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1089 (Small).JPG (35.26 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1083 (Small).JPG (29.54 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
έγραψε:
Aγγελε ειναι καταπληκτικο το Storch...!!!! (Λατρευω το canopy που χει το συγκεκριμενο α/π)
Εκει πανω μονο θερμικα συναντας και βενζινες,αυτο το μοντελο ειναι ενα PIPER, η το CHESSNA αν καταλαβα καλα.
Σημερα τα θερμικα κι οι βενζινες συναντησαν τα ηλεκτρικα... Ηταν απλα τε-λει-α...!!! Η διαδρομη μεχρι την Α.Λ.ΔΕΧ υπεροχη, η φυση πανεμορφη, το μοντελοδρομιο μιαααα χαραααα, η παρεα αψογη, τι αλλο να ζητησει κανεις? Ε, τι?
Φτασαμε το πρωι με τον Mr και την Mrs Ankon κατα τις 10 παρα... Μονοι μας... Προλαβαμε και καναμε μια πτηση ο καθενας μεχρι να ερθουν οι Nick1150 και Bladeskiller. Μετα απο καποια ωρα γνωρισαμε επισης και τον Κο Γιωργο (Προεδρος της A.Λ.ΔEX) ο οποιος και μας εδειξε μερικα απ τα μοντελα που εχει στην κατοχη του. Περιττο να πω πως το Τ-28 που βλεπετε παραπανω στις φωτος ειναι 100 φορες ομορφοτερο απο κοντα... Ενω ενα Storch που ειναι πλεον παροπλισμενο αλλα ειχε κερδισει αρκετες διακρισεις στο παρελθον, εξακολουθει να μαγευει...!!!
Βγαλαμε εξω τραπεζακια και καρεκλιτσες και απολαυσαμε τα καφεδακια μας στην σκια. Επινες 2-3 γουλιες, εκανες 1-2 τσιγαρακια, αστειευοσουν λιγο με την παρεα και βουυυυρρρρρ για πτηση...
Μοναδικη ατυχη/στενοχωρη στιγμη της μερας οταν μετα απο μια σχετικα καλη προσγειωση (αλλα με μετριο ουριο ανεμο) το Grasshopper σταματησε τελικα πανω σε ενα απ τα δυο α/π του αμιγκο μου Αnkon με αποτελεσμα την φθορα ενος εκ των δυο elevators. Εσκασα ρε γμτ... Εσκασα...!!!
Το storch του Αγγελου ειναι απλα κα-τα-πλη-κτι-κο!!! Εκανε δυο αρχοντικες πτησεις ενω η λεπτομερεια που εχει στην κατασκευη του ειναι αξιοπροσεχτη...!!!
Καταπληκτικη μερα (αν εξαιρεσουμε την ατυχη στιγμη) η οποια κι ολοκληρωθηκε με την προσθεση ακομα 2 μελων (εμου και του Bladeskiller) στην ομορφη παρεα της Α.Λ.ΔΕΧ.
Φτασαμε το πρωι με τον Mr και την Mrs Ankon κατα τις 10 παρα... Μονοι μας... Προλαβαμε και καναμε μια πτηση ο καθενας μεχρι να ερθουν οι Nick1150 και Bladeskiller. Μετα απο καποια ωρα γνωρισαμε επισης και τον Κο Γιωργο (Προεδρος της A.Λ.ΔEX) ο οποιος και μας εδειξε μερικα απ τα μοντελα που εχει στην κατοχη του. Περιττο να πω πως το Τ-28 που βλεπετε παραπανω στις φωτος ειναι 100 φορες ομορφοτερο απο κοντα... Ενω ενα Storch που ειναι πλεον παροπλισμενο αλλα ειχε κερδισει αρκετες διακρισεις στο παρελθον, εξακολουθει να μαγευει...!!!
Βγαλαμε εξω τραπεζακια και καρεκλιτσες και απολαυσαμε τα καφεδακια μας στην σκια. Επινες 2-3 γουλιες, εκανες 1-2 τσιγαρακια, αστειευοσουν λιγο με την παρεα και βουυυυρρρρρ για πτηση...
Μοναδικη ατυχη/στενοχωρη στιγμη της μερας οταν μετα απο μια σχετικα καλη προσγειωση (αλλα με μετριο ουριο ανεμο) το Grasshopper σταματησε τελικα πανω σε ενα απ τα δυο α/π του αμιγκο μου Αnkon με αποτελεσμα την φθορα ενος εκ των δυο elevators. Εσκασα ρε γμτ... Εσκασα...!!!
Το storch του Αγγελου ειναι απλα κα-τα-πλη-κτι-κο!!! Εκανε δυο αρχοντικες πτησεις ενω η λεπτομερεια που εχει στην κατασκευη του ειναι αξιοπροσεχτη...!!!
Καταπληκτικη μερα (αν εξαιρεσουμε την ατυχη στιγμη) η οποια κι ολοκληρωθηκε με την προσθεση ακομα 2 μελων (εμου και του Bladeskiller) στην ομορφη παρεα της Α.Λ.ΔΕΧ.
Φωτογραφιες απο την σημερινη μερα στην ΑΛΔΕΧ !!!
- Συνημμένα
-
- Fotografies apo Eirini 193-1.jpg (68.46 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- Fotografies apo Eirini 192.jpg (110.5 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
και αλλες.....
- Συνημμένα
-
- Fotografies apo Eirini 195.jpg (91.74 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- Fotografies apo Eirini 194.jpg (97.06 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
Ήταν μια όμορφη ημέρα :-)
Η διαδρομή για το μοντελοδρόμιο είναι απίστευτη και θυμίζει μια πρόσφατη διαδρομή μου στην ορεινή Κορινθία !!
Ευχαριστώ τον φίλο ʼγγελο που μου ρύθμισε τον κινητήρα... τώρα δουλεύει σούπερ :>>>
Δυστυχώς χθες το βράδυ ήταν μια δύσκολη νύχτα για εμένα, αλλά τελικά τα κατάφερα να έρθω και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ο χρόνος μου βέβαια μου επέτρεψε να κάνω μόνο δύο πτήσεις αλλά δεσμεύομαι την επόμενη φορά να καθίσω παραπάνω παίδες :-)
Ευχαριστώ για την παρέα
Η διαδρομή για το μοντελοδρόμιο είναι απίστευτη και θυμίζει μια πρόσφατη διαδρομή μου στην ορεινή Κορινθία !!
Ευχαριστώ τον φίλο ʼγγελο που μου ρύθμισε τον κινητήρα... τώρα δουλεύει σούπερ :>>>
Δυστυχώς χθες το βράδυ ήταν μια δύσκολη νύχτα για εμένα, αλλά τελικά τα κατάφερα να έρθω και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ο χρόνος μου βέβαια μου επέτρεψε να κάνω μόνο δύο πτήσεις αλλά δεσμεύομαι την επόμενη φορά να καθίσω παραπάνω παίδες :-)
Ευχαριστώ για την παρέα
και μερικες ακομα !!!
- Συνημμένα
-
- IMG_0575.JPG (94.29 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- IMG_0574.JPG (81.77 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- IMG_0573.JPG (44.54 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- IMG_0571.JPG (64.76 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
@P@
- Συνημμένα
-
- DSCN1088 (Small).JPG (39.1 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1087 (Medium).jpg (39.94 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1086 (Medium).jpg (46.14 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
-
- DSCN1084 (Small).JPG (29.16 KiB) Προβλήθηκε 67 φορές
Piper PA-38 Tomahawk 2
Το καταπληκτικό PIPER Tomahawk του Σπύρου. Πρόκειται για κατασκευή από σχέδιο σε κλίμακα 1 προς 5. Το αεροπλάνο πετάει φανταστικά, όπως θα δείτε.
Απολαύστε το...
Απολαύστε το...
Ευτυχως μπορεσα κι ανεβηκα νωρις το πρωι...
Ενα ακομα βιντεακι με το Grasshopper απ την σημερινη πτηση στην Α.Λ.ΔΕΧ.
το απόλαυσα ρε Defέγραψε: Ευτυχως μπορεσα κι ανεβηκα νωρις το πρωι...
http://www.youtube.com/watch?v=KTVZUnji7gw
Πραγματικά πανέμορφο βίντεο και πολύ καλό χαλί
Ωραιο το video Defender ....Μπραβο Παληκαρι μου !!!!
SUPER STEARMAN Great Planes
Ακόμη ένα πολύ ωραίο αεροπλάνο που θα δείτε να πετάει στα Δερβενοχώρια!!! Πρόκειται για το SUPER STEARMAN 1.20ARF της Great Planes με κινητήρα SAITO 150.
SPECIFICATIONS
Top Wingspan: 1815 mm
Bottom Wingspan: 1755 mm
Weight: 6.5kg
Length: 1441 mm
Servos: FUTABA 3010
Engine: SAITO 150
SPECIFICATIONS
Top Wingspan: 1815 mm
Bottom Wingspan: 1755 mm
Weight: 6.5kg
Length: 1441 mm