4o "SCALE" 7 & 8 IOYNIOY 2008

HobbyBox

Απ: 4o "SCALE" 7 & 8 IOYNIOY 2008

Δημοσίευση από HobbyBox »

έγραψε:
Ελπίζω Κύριοι να είστε Πλήρως ενήμεροι για το α/φος και τον αξοπλισμό σας , γιατί ...
θα είμαι μάλλον εκεί και θα πάρω συνέντευξη απο Όλους για Όλα τα μοντέλα !!

Απόστολε... Η παραπάνω αναφορά, εκλαμβάνεται σαν θετική απάντηση στην πρόσκληση. Η εκδήλωση έχει ταυτιστεί και με την δική σου πολύτιμη παρουσία. Σε περιμένουμε.
phadom duck

Δημοσίευση από phadom duck »

Απο τι ωρα ξεκινανε οι εκδιλωσεις?
Θα ειναι και το Σαβατο και την Κυριακη?
Μπορουμε να ερθουμε και χωρης αερομοντελο?
Δωστε παρακαλω περισοτερες πληροφοριες για τις ωρες.
Bill Kelso

Δημοσίευση από Bill Kelso »

έγραψε:
Απο τι ωρα ξεκινανε οι εκδηλωσεις?
Θα ειναι και το Σαββατο και την Κυριακη?
Μπορουμε να ερθουμε και χωρις αερομοντελο?
Δωστε παρακαλω περισσοτερες πληροφοριες για τις ωρες.

Να συστηθώ κι εγώ στο νέο φόρουμ ακολουθώντας την προτροπή του δάσκαλού μου του Τρύφωνα. (έχω λίγο μπερεδτυεί με τόσα φόρουμ αλλά θέλω να κρατάω την επαφή).

Μια λοιπόν που τελευταία έχω ξεχάσει το NEXSTAR και την τηλεκατεύθυνση στους φορτιστές (ναι Τρύφωνα, ο Κοντολέων είμαι) και όσο τεμπέλης είμαι να οδηγήσω τη μιάμιση ώρα μέχρι το μοντελοδρόμιο (έχω και το έτερον ήμισι που κάθε φορά που ακούει μοντελοδρόμιο "πετάει από τη χαρά της") ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΚΑΙΕΙ που χάνω τα events και τη χαρά ακόμα και να βλέπω τα μοντέλα των άλλων να πετάνε. Αυτό εδώ λοιπόν δε το χάνω με τίποτα. Το έβαλα στο calendar ακούς Τρύφωναααααα?

Πάντως μια και θα ανέβω τη μια μόνο από τις 2 μέρες θα ήθελα κι εγώ να μάθω αν θα πετάξουν τα ίδια μοντέλα και τις 2 μέρες (αν βέβαια είναι προκαθορισμένο ποιος θα έρθει / πετάξει την τάδε μέρα) και βέβαια αν αξίζει τον κόπο να φέρω το μοντελάκι μου.

Φιλικά
Κώστας
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Γειά σου Κώστα,

Εφόσων έρθεις θα πετάξεις με το δικό μου αεροπλάνο (θα έχω 2 στην επίδειξη...) '!'!'

Το scale στο Ακραίφνιο είναι μια απο τις καλλίτερες εκδηλώσεις μιας και δεν περιορίζεται σε FAI κριτήρια (περιορισμός βάρους κτλ.) και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν απο κοντά "θηρία" αεροπλάνα μέχρι και 1/3 κλίμακας....

Αν δεν έχεις άλλο μοντέλο έτοιμο τότε μπορείς να φέρεις το αεροπλάνο σου και να το πετάξεις αφού ενημερώσεις τον Κ. Μπούρμπουλα για την συχνότητα σου. (Φτιάχνεις την φόρμα παραπάνω...)

όσων αφορά τις ώρες....Οι πτήσεις ξεκινούν απο το πρωί του Σαββάτου κατά τις 10 η ώρα συνήθως. Οι Αθηναίοι παρευρισκόμενοι έρχονται και απο πιο νωρίς αλλά υπάρχουν και μοντελιστές που έρχονται συνεχώς μιας και η εκδήλωση φιλοξενεί αερομοντελιστές απο όλη την περιφέρεια της Ελλάδας μας. Το βράδυ οι περισσότεροι κάνουμε camping στο χώρο του μοντελοδρομίου και με συντροφιά το υπέροχο τοπίο, τους φίλους παρευρισκομένους, και την ψησταριά του Κ. Μπούρμπουλα περνάει με ξεφάντωμα μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες.....!

Η Κυριακή είναι η μέρα της εκδήλωσης που φιλοξενεί όλους τους μοντελιστές και γίνεται και ένας φιλικός - αγώνας μεταξύ μας. Ο Κ. Μπούρμπουλας βραβεύει όλους τους συμετέχοντες μιας και όλοι το αξίζουν με τα μοντέλα που κάνουν παρέλαση εκεί.

Οι καλεσμένοι είναι όλοι οι λάτρεις του χόμπι χωρίς εξαιρέσεις με ή χωρίς αεροπλάνα.....

Καλό είναι για όσους έρθουν μόνο την Κυριακή να είναι στο χώρο του μοντελοδρομίου κατά τις 9:30 το πρωί....

Σας περιμένω να γνωριστούμε και απο κοντά
ΜΦΧ
Τρύφωνας
HobbyBox

4ο SCALE 2008 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Σάββατο 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

09:00 . Προσέλευση και Υποδοχή συμμετεχόντων.
10:00 . Τεχνικός έλεγχος.
11:00 Έναρξη των εκδηλώσεων με δοκιμαστικές πτήσεις.
14:00 . Διάλειμμα.
16:00 . Συνέχεια δοκιμαστικών πτήσεων.
21:00 . Συνεστίαση στο χώρο του Κιλικίου - BBQ.
Θα ακολουθήσει σχετικό γλέντι.
Το βράδυ μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο χώρο του Μοντελοδρομίου
Εφόσον έχετε εξασφαλίσει κατάλληλο εξοπλισμό.

Κυριακή 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

09:00 . Έναρξη δεύτερης ημέρας, με δοκιμαστικές πτήσεις.
10:00 . Έναρξη κανονικών πτήσεων με σειρά που θα ανακοινώνεται.
14:00 . Απονομές. (Αναμνηστικά, έπαινοι κλπ.)
18:00 . Λήξη εκδηλώσεων - ελεύθερες πτήσεις

Από ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ

Συνημμένα
artikel.jpg
artikel.jpg (6.02 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Καλησπερα
Θα κανω τον δικηγορο του διαβολου.........υπαρχουν και μοντελιστες που δεν γνωριζουν που ακριβως ειναι το μοντελοδρομιο του hobbybox στο Ακραιφνιο.Μηπως θα ηταν δυνατον να δημοσιευθει ενας χαρτης η οδηγιες για το πως μπορει να παει καποιος εκει !!
Με ΦΧ
Αγγελος
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ (ΧΑΡΤΗΣ)

ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ (ΧΑΡΤΗΣ)

Παιρνοντας την Εθνικη Οδο για Λαμια, φθανετε στις στροφες της λιμνης Υλικη. Αφηνετε τις στροφες και μπαινετε σε μεγαλη ευθεια, οπου στο 1 χλμ. περιπου συναντατε την ανισοπεδη διασταυρωση για ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ - ΑΛΙΑΡΤΟ. Περνατε κατω απο την γεφυρα προς Μοντελοδρομιο ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ. Στην διαδρομη υπαρχουν ταμπελες που σας οδηγουν μετα απο 4,5χλμ. στο χωρο του Μοντελοδρομιου.

Συνημμένα
1164280164-b-hobbybox1.jpg
1164280164-b-hobbybox1.jpg (32.57 KiB) Προβλήθηκε 61 φορές
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

έγραψε:
Οι αερομοντελιστικές εκδηλώσεις Scale είναι απο τις πλέον αγαπητές και προσφιλείς εκδηλώσεις για τους μοντελιστές που θέλουν να δούν και να θαυμάσουν αερομοντέλα που έχουν κατασκευαστεί "υπό κλίμακα" των αντίστοιχων πραγματικών πρωτοτύπων.
Τρύφωνας

:/)- :/)- :/)-

έγραψε:
SCALE 2008 - Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ
Είστε καλεσμένοι όλοι λοιπόν.

Κώστας Μπούρμπουλας.

:)>)>) :)>)>) :)>)>)

έγραψε:
Το βράδυ οι περισσότεροι κάνουμε camping στο χώρο του μοντελοδρομίου και με συντροφιά το υπέροχο τοπίο, τους φίλους παρευρισκομένους, και την ψησταριά του Κ. Μπούρμπουλα περνάει με ξεφάντωμα μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες.....!

Τρύφωνας

^hola^ χι χι χι ^hola^

έγραψε:

Μην το χάσετε!!!! Η ζωή είναι μικρή και όλοι πρέπει να αδράξουμε των λίγων αλλά ευτυχώς σημαντικών ευκαιρειών που μας δίνονται....
Περιμένουμε στο παρόν σας για μια αερομοντελιστική συνάντηση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Σας περιμένω μαζί με τους ένθερμους "λάτρεις" του scale...... (2f)
ΜΦΧ
Τρύφωνας

(2f) Θα είμαστε εκεί, και από νωρίς μάλιστα (2f)

Για φέτος θα σας χαζεύουμε .......αλλά από του χρόνου, θα πετάμε μαζί @P@

Τα λέμε από κοντά !!!!!! ;;)

Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Γειά σου Δημήτρη,

Ελπίζω να είσαι καλά. Με περίσσια χαρά διάβασα το πόστ για την παρουσία - συμμετοχή σου στο Scale του Hobby Box φέτος. Θα χαρώ ιδιαιτέρως να σε ξαναδώ και να περάσουμε όμορφα μαζί. Τα χαιρετίσματά μου στα παιδιά της συμπρωτεύουσας, και τις ευχές μου για καλές πτήσεις.
Τα χαιρετίσματά μου επίσης στο φίλο Γ. Αντωνιάδη !.....(Τι να κάνει άραγε αυτό το παληκάρι;;) Επικοινώνησε μαζί του μπας και μπορεί να κατέβει με τα μοντέλα του. (είχε φέρει πολύ ωραία μοντέλα στο Βόλο..)
Όπως και να έχει πάντως θα περάσουμε πολύ όμορφα, με πολλές πτήσεις και καλή παρέα απο όλη την Ελλάδα....( ο Κώστας ο Μπούρμπουλας έχει φροντίσει με πολλή ατομική δουλειά να φτιάξει όλα τα απαραίτητα για την άρτια εκτέλεση της συνάντησης...)
Σας περιμένουμε να σας δούμε και -για όσους δεν γνωρίζονται - να γνωριστούμε απο κοντά!!
ΜΦΧ
Τρύφωνας
giannisx

Δημοσίευση από giannisx »

Ας συμπληρώσω και γω την δήλωση @P@
Σας έρχομαι με το κορίτσι που άρχισε να κολλάει
το μικρόβιο και αυτή.
Δημητρό αφού δεν σε βλέπω εδώ στας σαλόνικας και στα φόρουμ
θα σε δω κάτω :-X :>)
Μπορώ να φέρω και καμιά μοντελιστική ρουκετούλα? :-\
Defender

Δημοσίευση από Defender »

Κι εγω την συμπληρωσα... Θα κατεβασω το Grasshopper... :P

Ελπιζω του χρονου να ειμαι ξανα εκει με καποιο θερμικο αυτη τη φορα για να το ευχαριστηθω περισσοτερο...

C ya amigos
flyman

Δημοσίευση από flyman »

έγραψε:

1) Πρόκειται να παρευρεθείτε και τις δύο μέρες της εκδήλωσης ή μόνον τη μία και ποια;..................................................................................
2) Θέλετε να διανυκτερεύσετε στο Μοντελοδρόμιο ; (Δωρεάν).................

Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται; Υπαρχουν δωματια εκει γυρω ή στα αυτοκινητα; ::)
HobbyBox

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Για την περίπτωση που κάποιος θέλει να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο, μπορεί να κάνει κράτηση στο κοντινότερο ξενοδοχείο που υπάρχει στην Αλίαρτο (7 χλμ. απο Μοντελοδρόμιο) - Ξεν. ΤΣΑΠΑΡΑΣ - στο τηλέφωνο 2268023522, φαξ 2268022022 ή στην διεύθυνση http://www.gto.gr/gr/accomm/hotel/detail.php?id=7633

flyman

Δημοσίευση από flyman »

Τι αλλη επιλογη εχουμε; Εχω ακουσει οτι στηνονται σκηνες! Ειναι αληθεια; υπαρχει χωρος;
HobbyBox

Μπορείτε να διανυκτερεύσετε εάν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Τροχόσπιτο, Σκηνή, Αυτοκίνητο, κλπ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές εκδηλώσεις”