Focke wulf 190d-9 απο Sist Modelbau
Focke wulf 190d-9 απο Sist Modelbau
Γεια σας.Σε λιγες μερες θα γινω κατοχος αυτου του αεροπλανου.Γνωριζει κανεις οτιδηποτε για αυτο το μοντελο?Πτητικα χαρακτηριστικα ας πουμε?Καθως επισης που μπορω να βρω φωτογραφιες για να το βαψω σε καποιο πραγματικο χρωμα?Εχω καποιες αλλα δεν φαινεται απο ολες τις πλευρες.
Απ: Focke wulf 190d-9 απο Sist Modelbau
Απο οτι γνωριζω πεταει θαυμασια !!!!!! Μπηκες στο σαιτ της sist.Αχ τα καταφερες και το φερες ........τα ακουμπησες χοντρα ετσι ???? Το ζαχαρωνω και γω ,να δω ποτε θα τα καταφερω στο οικονομικο.Φοβερο μοντελο με καταπληκτικες λεπτομερειες .Μπραβο φιλε μου ωραια επιλογη.
ΜΦΧ
Αγγελος
ΜΦΧ
Αγγελος
Το ειχα δει στο ιντερνετ.Και το εφερε αλλος για εμενα.Πηγα και το ειδα χτες και επαθα ζημια.Τρομερες λεπτομερειες.Στο Α8 εχει μεχρι και τα ελικακια στο σπινερ που ηταν για ψυξη της μηχανης!!!Αλλα η τρελα μου το d9 ηταν.Εχει οντος τρομερη λεπτομερεια.52cc βενζινη θα μπει.Απο πιλοτηριο τι γινεται?Θελω να το φτιαξω οσο μπορω scale.Μετα να δω με τι αγχος θα το πεταω!!
Φιλε μου ο τυπος της Sist κατασκευαζει μονο δυο μοντελα,της Focke wulf με εκπληκτικες λεπτομερειες . Απλα ολα αυτα που θελεις να προσθεσεις ειναι εξτρα,μεχρι ολοσωμο πιλοτο εχει .Πιλοτηριο εξτρα πριμα γκουντ.ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ !@/-=}{{ !@/-=}{{ !@/-=}{{ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ.Βεβαια μηχανη θα πρεπει να βαλεις μια καλη γιατι αλλιως κλαψε με μανα.Μονο το spinner εχει 150 ευρω με την αεροψυξη.Παντος να σαι καλα και να το ευχαριστηθεις και να μας φωναξεις να το δουμε στην παρθενικη του. Αντε και αλλο αγχος απεκτησα.. !(!)! !(!)! !(!)!
Αν τα εχει ολα αυτος ο τυπος θα τα φερω απο αυτον!!!!
Μηχανη ξερω οτι η εβολουσιον παιζει μια χαρα.Προς εκει κατευθυνομαι πιο πολυ.Αλλα σε βααααααααθος χρονου!!!Και εγω με την απορια το πως θα το πεταξω οταν φτιαχτει ειμαι!!! Μια φορα το χρονο ειναι να πετα!!!
Μηχανη ξερω οτι η εβολουσιον παιζει μια χαρα.Προς εκει κατευθυνομαι πιο πολυ.Αλλα σε βααααααααθος χρονου!!!Και εγω με την απορια το πως θα το πεταξω οταν φτιαχτει ειμαι!!! Μια φορα το χρονο ειναι να πετα!!!
Πανεμορφο... Αντε να δουμε και τις πρωτες φωτος αμιγκο...!!!
Ας βαλω εγω μερικες φωτο απο αυτο το μοντελο,για να ικανοποιησω την περιεργια καποιων .... :P
- Συνημμένα
-
- fw6.jpg (94.32 KiB) Προβλήθηκε 68 φορές
-
- fw5.jpg (74.51 KiB) Προβλήθηκε 68 φορές
Κοιτα να δεις που θα βαλουμε νεους μπελαδες.... Απιθανη λεπτομερεια... Ειναι ολο fiberglass, ατρακτος και φτερα?
Ειναι ενα ειδικο sandwich και εξωτερικα fiberglass ,αν σου πω και την τιμη θα πεσεις κατω !!!! $no$
Πανω απο 1000ρικο?
Μεσα επεσες για το σκαφος .....βαλε και τα αλλα .....και θα φθασεις τα 2000...... !@/-=}{{ !@/-=}{{ !@/-=}{{ !@/-=}{{
Τοσα φτανει μονο με την μηχανη και τα σερβο.Βαλε δεκτη ριτρακτ πιλοτηριο με φουλ πιλοτο.Φτανεις τα 3.5 μετρα χωρις τα βαφτικα.Αλλα εχεις ενα φουλ scale μοντελο με 2.10 φτερο το fw-190d9.Το 190Α8 εχει και εκδοση με 2.60.
Μολις χθες το παρελαβα.Επεσα απο το μπαλκονι.Τουμπες στον αερα κτλ.Κουκλα!!!!Τρομερη κατασκευη!!!Εχει ανθρακονημα απο μεσα.Τωρα θελω να παραγγειλω τον πιλοτο και το πιλοτηριο!!Στο μεταξυ εχει πολλα πραγματα κατασκευαστικα λεπτοδουλεις αλλα μπολικες.Και αρκετα που δεν καταλαβαινω.Ελπιζω οταν ξεκινησω να βρω την ακρη σιγα σιγα!!!!Η αεροψυξη στο σπινερ ειναι του Α8.Και εχει 200.150 εχει του D9 που ειναι απλα μεγαλο!!Πωπω.Παντου το πριτσινωμα.Αναγλυφα ολα.Ζημιααααααααααα
Φίλε καλώς το δέχτηκες, αν κρίνω από το Α8 που έχω ο άνθρωπος κάνει καταπληκτική δουλεία. Στην κατασκευή μην βασιστείς μόνο στο manual ψάξε στο internet θα βρεις διάφορες πληροφορίες για την κατασκευή του, εγώ για το Α8 αυτό κάνω. Πάντως από τιμή έχω δώσει μέχρι στιγμής 2500 και δεν έχω πάρει ακόμα ηλεκτρονικά και πιλοτήριο.
Τώρα άμα θες για βαψίματα να σου στείλω site που υπάρχουν και τα πραγματικά χρώματα και αυτοκόλλητα ώστε να το κάνεις 100% scale
Τώρα άμα θες για βαψίματα να σου στείλω site που υπάρχουν και τα πραγματικά χρώματα και αυτοκόλλητα ώστε να το κάνεις 100% scale
φωτογραφιες δωσε μας (O)#