Ηλεκτρικό Αεροπλάνο - Ελικόπτερο. Τι προτείνετε;

3dakias

Ηλεκτρικό Αεροπλάνο - Ελικόπτερο. Τι προτείνετε;

Δημοσίευση από 3dakias »

θελω να αρχισω το αθλημα του αερομοντελισμου.ξερω λιγο να πεταω @P@ και αεροπλανο και ελικοπτερο.εχω ενα picoo-z και ξερω να το πεταω και με κλειστα τα ματια!θελω τωρα να αγορασω ενα ηλεκτρικο αεροπλανο ή ενα ηλεκτρικο ελικοπτερο με κοστος μεχρι 70 ευρω!ποιο μου προτεινετε :-\ ?
katsoufras

Απ: Ηλεκτρικό Αεροπλάνο - Ελικόπτερο. Τι προτείνετε;

Δημοσίευση από katsoufras »

καλησπερα φιλε 3dakia καταρχην πεζεις καποιο simulator? αν οχι η δικη μου γνωμη ειναι να ξεκινησεις καπως ετσι να μαθεις καλα και αν θελησεις να μαθεις να πετας καλα τοτε να ξεκινησεις με αυτο που αγαπας περισωτερο. π.χ εγω λατρευω τα αεροπλανα και προσπαθω να μαθω να πεταω με περισωτερη σιγουρια ωστε να αποφυγο της δυσαρεστες πτωσης με 70 ευρω τι θελεις να παρεις? αεροπλανω η ελικοπτερο? τι σου αρεσει περισωτερο? πιστευω οτι απο 100 και ανω θα βρεις κατι καλο να πετας αλλα σε οτι και αν διαλεξεις παιζε simulator να μαθεις αρκετα σαν simulator εγω πεζω aerofly ειναι πολυ καλο!
Nick1150

Δημοσίευση από Nick1150 »

Αγαπητέ,

Κατ'άρχάς χωρίς παρεξήγηση το picooz δεν είναι ε/π αλλά παιχνίδι, όμως σίγουρα σου έχει δώσει την πρώτη αίσθηση και θα είναι πιο εύκολο να πας σε κάτι πιο "σοβαρό" ελικοπτερικά από ότι πχ. εγώ που πήγα κατευθείαν σε λάμα.

Από εκεί και πέρα... Αν θες κάτι σε ελικόπτερο με το bugget σου πας μόνο σε λάμα (119 ευρώ) ή αν θες αεροπλάνο δες εδώ http://www.petame.gr/index.php?topic=501.msg3462;topicseen#msg3462
και θα σου λυθούν πολλές απορίες.

Μετά από αυτά τα δύο στάδια (λάμα ή ηλεκτρικό αεροπλάνο τύπου e-starter κλπ...) μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι πιο μεγάλο :-)

Γνώμη μου
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

εγω παιζω με ενα simulator αλλα πριν αρχισω να παιζω simulator ειχα πεταξει δυο φορες ενα ελκοπτερο για την ακριβεια ενα λαμα v3 και απο οτι ειδα το πεταγα @P@πολυ καλα!
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

αυτο το αεροπλανο καλο ειναι για να αρχισω :-\ :-\ :-\ http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/2080?cat_id=85????
stergios

Δημοσίευση από stergios »

FILE 3DAKIA EGO 8A PROTEIMOYSA AEROPLANO ILEKTRIKO GIA ARXI KAI PAEI MONO TOY META SE 8ERMIKO!!!ALLA AS MIN RIXO TA ELIKOPTERA GIATI ANOIKOYN KAI AYTA STIN OIKOGENEIA MAS!!
blankysrs

Δημοσίευση από blankysrs »

ΦΙΛΕ 3DAKIA ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ...ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ι ΤΟ HELI....ΠΑΙΞΕ ΕΞΟΜΕΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ..... :-&& :-&& :-&&
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

εμενα μου κανει κλικ ενα αεροπλανακι απο το χρηστο(γιατρακο)...ειναι πολυ φθηνο και ειναι οτι πρεπει για να αρχισω με αυτο....το αεροπλανακι λεγετε Art-Tech P51 Mustang scale airplane RTF Εικόνακαι ακουστε τα χαρακτηριστικα του:ας παρουσιάζουμε το P51 Mustang mini της Art-Tech. Ένα έτοιμο για πτήση ηλεκτρικό μαχητικό αεροπλάνο. Είναι πανέμορφο scale μοντέλο, περιέχει τα πάντα και σε μοναδική τιμή !!! μόνο με 85 euro, έτοιμο για πτήση με τηλεκατεύθυνση και μπαταρία.
Motor: 370 Channel: 3 Lenght: 610 mm Whingspan: 750 mm

για πειτε γνωμες,κανει για εναν αρχαριο?
MihasP

Δημοσίευση από MihasP »

ειναι χαμηλοπτερυγο φιλε. Αν δεν εχεις πιασει στα χερια σου αεροπλανα μην το παρεις γιατι δε σου κανει.
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

έγραψε:
ειναι χαμηλοπτερυγο φιλε. Αν δεν εχεις πιασει στα χερια σου αεροπλανα μην το παρεις γιατι δε σου κανει.

μηπως ξερεις κανενα φτηνο αεροπλανο ηλεκτρικο που κανει για αρχαριο?
blankysrs

Δημοσίευση από blankysrs »

ΜΗΝ ΨΑΧΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΦΘΗΞΟΥ ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΘΗΝΑ....ΨΑΞΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!
katsoufras

Δημοσίευση από katsoufras »

καλησπερα φιλε 3dakia ακου ξεκινα απο ενα ηψηλοπτεριγο πρωτα αυτα ειναι εκπεδευτικα για να μαθεις να πετας καλα οπως εγω ξεκινησα με ενα cessna 182 rtf της art tech. εγω τωρα εχω ενα wilga-2000 που πεταει παρα πολυ ωραια. και επισεις και το super cub ειναι ενα πολυ ωραιο αεροπλανω ηψηλοπτεριγο και αυτο και τα δυο μοντελα που σου ειπα ειναι εκπεδευτικα και πολυ ωραια αεροπλανα. καλη συνεχεια σε οτι και να επιλεξεις και καλες πτησης!
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

αφτο http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/2080?cat_id=85?%3Cimg%20src=

που ειχα πει δεν κανει για εναν αρχαριο?
stergios

Δημοσίευση από stergios »

EGO 8A SOY PROTEINO WILGA 2000 ,CESNNA 182,E-STARTER KAI TA TRIA EXOYN TIN DISKOLIA TOYS ALLA AN PEXEIS LIGO SIMULATOR OLA 8A EINAI DIAFORETIKA,8A SE BOI8ISEI PARAPOLI.
MihasP

Δημοσίευση από MihasP »

estarter GWS
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”