Εμβέλεια Spectrum DX6i

Απάντηση
blankysrs

Εμβέλεια Spectrum DX6i

Δημοσίευση από blankysrs »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΕΙΛΕΙ ΜΙΑ Τ/Κ SPECTRUM DX6i.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ??
katsoufras

Απ: ΕΜΒΕΛΕΙΑ SPECTRUM DX6i

Δημοσίευση από katsoufras »

ελα φιλε μου καλησπερα τελικα δεν θα χρειαστη να δεις την δικια μου γιατι απ'οτι λες περιμενεις και εσυ την ιδια λοιπον περιπου στα 3 μηλια απ'οσο ξερω γιατι ειναι full range οπως η spektrum dx7 και με την τ/κ αυτη μπωρεις να σεταρεις και heli πολυ ανετα απ'οσο γνωριζω αντε καλοριζικη και σε εσενα φιλε δημητρη και καλες προσγειωσεις @P@ @P@ @P@ @P@ @P@
blankysrs

Δημοσίευση από blankysrs »

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!!!!! $no$ Ru@% $no$ Ru@%
katsoufras

Δημοσίευση από katsoufras »

Μη σε νοιαζει φιλε μου οταν πας να πεταξεις πες το και θα ειμαι εκει οτι και να χρειαστεις θα σου το δειξω!
stergios

Δημοσίευση από stergios »

TI EGEINE EDO MONO OI SYRIANOI 8A MILAME ???DEIDAXTE OI PALEOTEROI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heli-division

Απάντηση: ΕΜΒΕΛΕΙΑ SPECTRUM DX6i

Δημοσίευση από heli-division »

e nai ap oti fenete mono syrianoi milane alla kalo tha einai na milane oloi diladi tis gnwsis tous tis kratane gia parti tous oi ipolipi ???????

syros team xoxoxo
petrosp

Δημοσίευση από petrosp »

Gia sas Syrianoi sti Syra pou petate? Pezei akomi piso apo to aerodromio mprosta sti 8alassa? Ego pantos ti dekatia tou 70 petaga control line sto stratopedo sti Bari.
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Κυριοι απο την ομορφη Συρο το http://www.petame.gr
απουσιάζει σύσσωμο σε μια μεγάλη εκδρομή που συνδιοργάνωσε με τον ΑΕΓ.
Η δικη μου απάντηση ...ως "ανταλλακτικη" μεν, αλλά ''αποτελεσματικη'' δε,κοιταζωντας στην επισημη ιστοσελιδα spectrum U.S.A. εδω http://www.spektrumrc.com/
θα διαπιστωσετε τις δυνατοτητες του μοντελλου σας!Χωρις να μπορει να σας πει κανεις κατι....παραπανω η κατι...λιγοτερο.!!

Με φιλικους χαιρετισμους,Στεφανος

Υ.Γ.ευχομαι να ερθω συντομα στην Συρο για πτηση!!!
heli-division

Δημοσίευση από heli-division »

petrosp έγραψε: Gia sas Syrianoi sti Syra pou petate? Pezei akomi piso apo to aerodromio mprosta sti 8alassa? Ego pantos ti dekatia tou 70 petaga control line sto stratopedo sti Bari.

geia sou file petro pezei akoma eki apo kato pou les alla kai epano sto aerodromio sto terastio parking pou exei kai se sinenoisi me thn aerolimenarxi kai tin eyxaristoume poli mas afini eki na petame

stefane ego paizo me tin dx7 opote k den exo provlima me ta montela mou

sorry gia to greeklish einai to telefteo psot mou me greeklish
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

@P@γεια σε ολους μολις πηρα την DX6i και ψαχνω να βρω πως να την συνδεσω με το PC
εχω δυο sim aerofly pro deluxe και το clearwiew που τα δουλευα με την τηλ/ση του LAMA 2,4 αλλα την specrum δε την βλεπει το pc με το usb σε μονοφωνικο που πηρα
μια βοηθεια παρακαλω
ΑΝΤΩΝΗΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”