simulator για πραγματικα αεροπλανα

Απάντηση
3dakias

simulator για πραγματικα αεροπλανα

Δημοσίευση από 3dakias »

θελω ενα καλο simulator που να πετας στην ελλαδα π.χ. να ξεκιναω απο το ε.βενιζελο και να πεταω μεχρι τη θεσσαλονικη....θελω να δειχνει η οθονη το πηδαλιο με ολλους τους διακοπτες και αμα γινετε να ειναι free ή τουλαχιστον δωστε μου το ονομα του :>)
3dakias

Απ: simulator για πραγματικα αεροπλανα

Δημοσίευση από 3dakias »

please οποις ξερει προγραμμα με τις ικανοτητες που ειπα στο προηγουμενο post ας μου πει το θελω πολυ αυτο το προγραμμα w
Scrat

Δημοσίευση από Scrat »

Της Microsoft το flight simulator δεν σου κάνει?
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

έγραψε:
Της Microsoft το flight simulator δεν σου κάνει?

δεν ξερω απο simulator....γι'αυτο ρωταω
blankysrs

Δημοσίευση από blankysrs »

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο SCRAT ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!!!
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

αρχισα να το κατεβαζω
blankysrs

Δημοσίευση από blankysrs »

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΕΨΕ ΠΑΝΤΩΣ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!!
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

το κατεβασα,το εκανα εγκατασταση αλλα δεν εγκατασταθηκε w
knikos

Δημοσίευση από knikos »

Αγαπητε φίλε ενας πλήρης εξωμειωτης που τον έχουμε όλοι είναι Flight Simulator 2004 η ο νέος FSX
΄Για τον 2004 βρίσκεις πολλα extra απο scenery εως αεροσκαφη
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

σας ευχαριστω ολους (2f) που νιαστηκατε και με βοηθησατε...thank :>) :>) :>)
3dakias

Απάντηση: simulator για πραγματικα αεροπλανα

Δημοσίευση από 3dakias »

εψαξα πολυ αλλα δεν εβγαλα καμια ακρη!@/-=}{{....μπορει καποιοσ να μου στηλει το siite να το κατεβασω και να μου πει βημα βημα τι να κανω αν ειναι ευκολο?ευχαρηστω!s!2
knikos

Δημοσίευση από knikos »

Μπορείς να το βρείς σε Torrend αλλά αυτό ειναι παράνομο.
Καλό είναι να το αγοράσεις.Ειναι φτηνό.
Scrat

Δημοσίευση από Scrat »

To FS9 (ή 2004) θα το βρεις γύρω στα 17 ευρώ.. Δώσε τα για να κάνεις και online πτήσεις. Σε όποιο κομπιουτεράδικο να πας το φέρνουν.. Αν είσαι και Αθήνα κατέβα σε κάποιο από τα μεγάλα πάντα έχουν(προσωπικά από Πλαίσιο παραγγελία 17 ευρώ..)

Ξεκίνα με αυτό και μιλάμε στην πορεία ;)
Nick1150

Δημοσίευση από Nick1150 »

Καλημέρα 3dakia,

Επειδή είμαι και εγώ φρέσκος στο σπόρ (περίπου 45 ημέρες) θα σου πω πως ξεκίνησα εγώ, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στα stickies αυτής της κατηγορίας, τα οποία είναι αναλυτικά και με πολλές λεπτομέρειες από τον Γιάννη Ζαφείρη.

1. Κατ'αρχάς πας Πλαίσιο και αγοράζεις το Flight simulator 2004 με 15 ευρώ (Κλικ εδώ
) και επίσης ένα joystick φθηνό για αρχή. Εγώ πήρα το Logitech extreme
3d με περίπου 30 ευρώ
Σύνολο λοιπόν 45 ευρώ και είσαι έτοιμος. Μην πας σε κάτι πιο ακριβό. Εγώ ήμουν έτοιμος πριν καν ξεκινήσω για yoke 200+ ευρώ και ευτυχώς ο Γιάννης με σταμάτησε και δεν το μετάνιωσα.

Εγκατέστησε το FS2004 στο pc σου σύνδεσε το joystick στο usb. Πρόσεξε να βγάλεις από το usb port σου, την τ/κ του realflight ή άλλου sim για αερομοντέλα έχεις, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις κάνει conflict. Εμένα δεν δούλευε το rudder και ψαχνόμουν 2 ημέρες για το τι φταίει, μέχρι που΄ένας συνάδελφος μου είπε να δοκιμάσω και αυτό =B=

Ξεκίνα από τα flying lessons της Microsoft, Δες πρώτα βίντεο που έχει στην αρχή, και μετά ξεκίνα τα πρακτικά μαθήματα. Πάρτα ένα ένα με την σειρά και κάνε ακριβώς αυτά που σου λέει με το cessna 172. Στο τέλος κάθε μαθήματος έχει πρακτική και σε αφήνει να πετάξεις εντελώς μόνος σου. Τελείωσε τα όλα και μετά κάνε 5-6 κοντινές πτήσεις, πχ/ Βενιζέλος-Σύρος (Η Σύρος έχει το καλό ότι είναι κοντά και δεν αργείς να πας με cessna, αλλά κάνεις όλες τις διαδικασίες που πρέπει να κάνεις σε οποιοδήποτε αερ/μιο, οπότε μαθαίνεις τις διαδικασίες)

2. Μόλις αισθανθείς έτοιμος (υπολογίζω 3-6 ημέρες, αν πετάς καθημερινά 1-2 ώρες τα απογεύματα), μπορείς να δοκιμάσεις και online όπου εκεί πια τα πράγματα είναι ΜΑΓΙΚΑ @P@ με πραγματικές συνθήκες, σε πραγματικό χρόνο, και με πραγματική επικοινωνία με πύργους ελέγχου, προσεγγίσεις αεροδρομίων, κλπ....

Για το online όμως πρέπει πρώτα να τελειώσεις το στάδιο 1. Όταν θα είσαι έτοιμος, είμαστε εδώ να βοηθήσουμε !s!1

Ελπίζω να βοήθησα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”