Πως δίνουμε μεγαλύτερο χρόνο πτήσης σε Cessna 182 e ;

Απάντηση
stergios

Πως δίνουμε μεγαλύτερο χρόνο πτήσης σε Cessna 182 e ;

Δημοσίευση από stergios »

KALISPERA SE OLOYS SAS,EXO ENA CESSNA 182 KAI DIA8ETI
sfyris

Απ: Πως δίνουμε μεγαλύτερο χρόνο πτήσης σε Cessna 182 e ;

Δημοσίευση από sfyris »

Τα βολτ είναι ο παράγοντας για να μην κάψης τα ηλεκτρονικά σου. Αν αυξήσεις λοιπόν τα mAh και αφήσεις τα βολτ ίδια δεν έχεις πρόβλημα, εκτός από την αύξηση του βάρους. Βέβαια μετά θέλεις και ανάλογο φορτιστή που να μπορεί να τη φορτίζει έτσι; :-\
stergios

kalispera sfyris,nai xero oti 8elei megaliteri mpataria posa volt den xero omos na toy balo?xero oti 8a ayxi8ei to baros toy alla den exei problima me to brushless,sxetika me tin mpataria ti les?
Plane

Δημοσίευση από Plane »

φιλε απο οσα καταλαβα παλι με μια 3cells 11,1volts στα 1600-1800mha 20-30C ειναι μια χαρουλα V:))
stergios

KALISPERA PLANE,8A TIN SIKONEI TO 18 A SPEED CONTROL?
blankysrs

Δημοσίευση από blankysrs »

ΦΙΛΕ ΣΤΕΡΓΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ.ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!!!
katsoufras

Δημοσίευση από katsoufras »

καλησπερα και απο εμενα σε ολλα τα παιδια φιλε στεργιο αν βαλεις μια 3c 11.1 οπως ειπε ο φιλος plane σιγουρα δεν θα εχεις προβλημα αν θελουμε να πεταξουμε λιγο περισωτερο δεν ανεβαζουμε τα volt της μπαταριας αλλα τα αμπερορια της αν βαλεις μια lipo στα 1800 θα ειναι οριακα αφου το esc σου ειναι 18 αμπερο γνωμη μου ειναι να βαλεις μια lipo η οποια να ειναι γυρο στα 1600 η και 1700 αμπερορια για να ειναι ποιο ξεκουραστο και το esc επισεις παιζει και συμαντικο ρολο η προπελα που θα βαλεις στο μοτερ και τι αμπερορια θα τραβαει η προπελα που θα του φορεσεις γνωμη μου ειναι να βαλεις μια 1600 μιλιαμπερορια ουτο σωστε να μην εχεις προβλημα με το esc και το κουραζεις και το παρεις στα χερια π.χ εγω εχω 25 αμπερο και θα του βαλω επανω 2000 μιλιαμπερορια lipo. απο 1100 που εχεις αμα του βαλεις 1600 μιλιαμπερορια σιγουρα θα σου δοση ακομη 10 με 15 λεπτα ακομη παιχνιδιου παντα με το 1/3 του γκαζιου.
stergios

NA SE KALA FILE GIANNI KAI OLA TA YPOLOIPA PAIDIA POY DOSATE FOS STO PROBLIMA MOY.APO OTI BLEPETE EIMAI ARXARIOS KAI I BOI8EIA SAS POLITIMI,SAS EYXARISTO OLOYS KAI KALES PTISEIS.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φορτιστές - Μπαταρίες - Φόρτιση & Αποφόρτιση”