Αερολέσχη Δερβενοχωρίων (ALDEX)
-
Αερολέσχη Δερβονοχωρίων (Aldex)
Από τη χθεσινή επίσκεψη-πτήση μας στο μοντελοδρόμιο των Δερβενοχωρίων.
Ο "οικοδεσπότης" ankon ...με το αυτοκινητάκι του :-X
(δοκιμή της νέας του βενζίνης).
- Συνημμένα
-
- a6.jpg (53.97 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- a5.jpg (63.88 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- a4.jpg (55.42 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ (ALDEX)
Aviator & mrkaza με τα αεροπλάνα τους. Στις επόμενες το Dekathlon του Παναγιώτη.
- Συνημμένα
-
- a1.jpg (67.24 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- a2.jpg (67.78 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- a3.jpg (57.97 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
Απ: ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ (ALDEX)
SUPER
ωραίο βίντεο 'Αγγελε και ας μην έχει μοντάζ.
καλώς όρισες στον κόσμο του youtube.
ωραίο βίντεο 'Αγγελε και ας μην έχει μοντάζ.
καλώς όρισες στον κόσμο του youtube.
Αντε ,να ακουω τετοια να μου αναπτερωθει το ηθικο ,γιατι βλεπω τα video του φιλου μου του Γιαννη και κατι παθαινω......χα χα χα '!'!' '!'!'
Μπράβο ʼγγελε...Και εις ανώτερα!! (Με τα βίντεο εννοώ!!!) διότι πτητικά είσαι δοκιμασμένος και έχεις περάσει με άριστα!! :,)
Καλησπέρα σε όλους, @P@
ʼγγελε φαντάζομαι πως έχεις και εσύ το άγχος της πρώτης πτήσης;.
Παρά ταύτα η θεωρία είναι μία.."μετά την προσγείωση και έφ όσον η κατάσταση του αεροπλάνου είναι πλόημη,θεωρείται πετυχημένη πτήση". V:))
ʼγγελε φαντάζομαι πως έχεις και εσύ το άγχος της πρώτης πτήσης;.
Παρά ταύτα η θεωρία είναι μία.."μετά την προσγείωση και έφ όσον η κατάσταση του αεροπλάνου είναι πλόημη,θεωρείται πετυχημένη πτήση". V:))
Οσο παλιος και να σαι ,παντα υπαρχει το αγχος της πρωτης πτησης .Ειδικα στα μοντελα που κατασκευαζουμε μονοι ειτε απο σχεδιο η απο κιτ. Τελικα ολα πανε καλα και σπανια να σου κανει στραβη ενα αεροπλανο.
Επ ευκαιρια θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που με βοηθησαν προχθες κανοντας τις βοηθητικες δουλειες ,τον Γιαννη Ζαφειρη και τον Παναγιωτη Καζερακη και να μου συγχωρεσουν το αγχος μου. Τουλαχιστον το πουρναροψαρο που επεσε μετα, να το καταφερε καλυτερα !!!
ΜΦΧ
Αγγελος
Επ ευκαιρια θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που με βοηθησαν προχθες κανοντας τις βοηθητικες δουλειες ,τον Γιαννη Ζαφειρη και τον Παναγιωτη Καζερακη και να μου συγχωρεσουν το αγχος μου. Τουλαχιστον το πουρναροψαρο που επεσε μετα, να το καταφερε καλυτερα !!!
ΜΦΧ
Αγγελος
Καλημέρα.
Μήπως γνωρίζετε το καθεστώς λειτουργίας της λέσχης Δερβενοχωρίων;(Ωράριο λειτουργίας,κόστος εγγραφής κ.λ.π.)
:)>)>)
Μήπως γνωρίζετε το καθεστώς λειτουργίας της λέσχης Δερβενοχωρίων;(Ωράριο λειτουργίας,κόστος εγγραφής κ.λ.π.)
έγραψε:
Καλημέρα.
καλησπέρα και απο εμένα,
εγω είμαι μέλος τησ ΑLDEX περίπου 1 έτος και πραγματικά είναι ένα μέρος όπου μπορείς να πας να πετάξεις 10 λεπτά και για τις υπόλοιπες ώρες και κάτσεις στην καρέκλα σου και να απολαύσεις το τοπίο χαλαρώνωντας.
΄
Τώρα όσον αφορά τα ερωτήματα σου, καλό θα είναι να ανέβεις μια βόλτα στο μοντελοδρόμιo(Σάββατο που είναι και πιο λάσκα) και να μιλήσεις με τον κύριο ΓιώργοΤσιούγκο όπου και θα σε ενημερώσει εφ όλης της ύλης.
Ενημερωτικά σου λέω ότι έχεισ δικό σου κλειδί και το ωράριο το κανονίζεις μόνος σου,
ελπίζω να σου έδωσα στίγμα. ;;)
Πάντως αυτό που έχω να πώ είναι ότι είναι ΣΧΟΛΕΙΟ το μέρος και μπορείς να πετάξεις ότι τραβά η ψυχή σου χωρίς αγχος.
Φιλικά
Pyrogas
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το YAK 54 της Great Planes που βρίσκεται στα χέρια μου εδώ και λίγο καιρό. Το αεροπλάνο πετάει σαν εκπαιδευτικό και η δύναμη του DA είναι απίστευτη. Το αεροπλάνο κάνει hover με το 1/3 του γκαζιού και η ευχαρίστηση είναι τεράστια. Το μόνο κακό του αεροπλάνου, τα σκέλη που ανοίγουν εύκολα, κάτι που λύθηκε με την προσθήκη συρματόσχοινων. Δείτε παρακάτω μερικά στοιχεία του YAK και αν αποφασίσετε να αποκτήσετε το ίδιo αεροπλάνο μπορώ να σας δώσω ότι πληροφορία πιθανά θα χρειαστείτε.
Engine: DA50R
Servos: Futaba Digital S9350 & S9351
Receiver Battery: LiPo FlightPower 4350Mah
Ignition Battery: LiPo SmartFly 2300Mah
Regulator: SmartFly
Flight Weight: 6.950gr
Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω και σχετικό βίντεο...
Engine: DA50R
Servos: Futaba Digital S9350 & S9351
Receiver Battery: LiPo FlightPower 4350Mah
Ignition Battery: LiPo SmartFly 2300Mah
Regulator: SmartFly
Flight Weight: 6.950gr
Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω και σχετικό βίντεο...
- Συνημμένα
-
- YAK54 DA50.JPG (48.96 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- YAK54 DA50 (4).JPG (61.82 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- YAK54 DA50 (3).JPG (39 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- YAK54 DA50 (2).JPG (57.07 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- YAK54 DA50 (1).JPG (51.28 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
Φίλε Κώστα φανταστικό μοντέλο!!Το έχω δεί, και πιλοτάρει εδώ στην Χίο!Με DA 50 χωρίς ,να θυμάμαι το στίσημο του σε servo.Αυτό που είχαμε παρατηρήσει όμως φίλε μου όταν το στήναμε, με τον αγαπητό φίλο Στέλιο,ηταν οταν βάλαμε την DA επάνω (επειδή στην αρχή φορόυσε κινέζο)οτι το αεροπλάνο ηταν απελπιστηκά πισώβαρο , και τελικά καταλήξαμε να χρησημοποιήσουμε μπρούτζηνους αποστάτες για βάρρος μπροστά και μεγαλήτερου όγκου μπαταρίες για να ζηγήσει!Στην πτήση ειναι φανταστίκο όπως ειπες, και η DA σε βγάζει παλικάρι στις δύσκολες στιγμές!!!Καλές πτήσεις λοιπόν με το Θεριό!!!!Περιμένουμε και video!!! @P@
Φίλε PIT, προφανώς έχετε βάλει το ή τα servo του rudder στην ουρά του αεροπλάνου. Επειδή ο DΑ είναι πολύ ελαφρύς, το servo του rudder πρέπει να μπει στη μέση και όχι πίσω. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται κανένα πρόσθετο βάρος, κάτι που κάνει πολύ κακό, και το αεροπλάνο ζυγίζει. Όσο ελαφρύτερο είναι το συγκεκριμένο αεροπλάνο τόσο το καλύτερο. Ακολουθούν και μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό της ατράκτου.
- Συνημμένα
-
- YAK54 fuselage (2).JPG (50.62 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- YAK54 fuselage (1).JPG (53.92 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- YAK54 fuselage.JPG (55.74 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
Και ένα βίντεο από το YAK!