Μοντέλο που θα ξαναέπαιρνα
Μοντέλο που θα ξαναέπαιρνα
Τι θα λέγατε να ξεκινάγαμε εδώ μια κουβέντα για τα μοντέλα εκείνα που χάσαμε αλλά ευχαρίστως θα ξαναπαίρναμε;
Απ: ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΑ
Ξεκινάω με το piper arrow II της Aviomodelli το οποίο έχω παρουσιάσει στο forum και έχασα την προηγούμενη εβδομάδα από άγνωστο λόγο. Καθώς πέταγε ομαλά και ίσια ανέβασε μόνο του γκάζι και έπεσε ανεξέλεγκτο σε ένα αρδευτικό κανάλι στο Ακραίφνιο. Λυπήθηκα για αυτή την απώλεια περισσότερο από κάθε άλλη καθώς ήταν το αγαπημένο μου αεροπλάνο. Δεν θα το ξαναέπαιρνα απλώς, το έχω ήδη παραγγείλει και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.
-
καλησπερα φιλε παντελη εγω δεν εχω παρα πολυ εμπειρια ακομη μολις 4 μηνες ειναι που εχω ξεκινησει να ασχολουμε με τον αερομοντελισμου και ειμαι μαγεμενος με το χομπυ το συγκεκριμενω εχω ενα wilga-2000 αλλα σαν αγαπημενο μου μοντελο ειναι το cessna 182 της art-tech τωρα θα μου πεις ηλεκτρικα? και foam? επελεξα οικονομικα μοντελα για τον λογο τον οποιο αν εχω κανενα δυσαρεστο ατυχημα οπως σημερα αλλα ευτηχως δεν επαθε τιποτα σοβαρο η ουρα τσακισε λιγο. αλλα τελος καλο ολα καλα.
Εγω θα ξαναπαιρνα το Zero της Kyosho που "πηγε" αδοξα απο ελατωματικη προεκταση servo.
Ηταν ενα απο τα καταπληκτικοτερα μοντελα που εχω πεταξει. Εχω ανεβασει ενα video για να δειτε ΕΔΩ=http://www.petame.gr/index.php?topic=574.0
Ηταν ενα απο τα καταπληκτικοτερα μοντελα που εχω πεταξει. Εχω ανεβασει ενα video για να δειτε ΕΔΩ=http://www.petame.gr/index.php?topic=574.0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ..ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ 1 RAPTORA TON ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ....
GEIASAS PEDIA EGO TO MODELO POY 8A EPERNA KAI KSANAPIRA EINE TO KLMATO TIS KYOSHO KAI TO P40 TIS KYOSHO TELIES PTISIS XORIS ANXOS
:>) :>)
:>) :>)
-
Καλησπέρα, παιδιά :>).Κι εγώ είμαι καινούριος στο χώρο.Αν και πετάω θερμικά αεροπλάνα,το μοντελάκι που θα ξανα - έπαιρνα ειναι το E-starter.Ξέρω οτι πολυ θα με κορόιδευαν.Ισως απο συναισθηματική πλευρά, μια και αποτελεί κομματι απο τα πρωτα μου βήματα.Πότε δεν με πούλησε.Αυτη τι φορα θα έπαιρνα και τους πλωτήρες.
Καλωσήρθες φίλε Β.Φυσούνα.
Πραγματι το e-starter χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο εργαλείο εκμάθησης για έναν νέο αερομοντελιστή, αλλά και ένα χαλαρωτικό μοντέλο για έναν παλιό.
Εδώ στο petame, όλοι είχαν και έχουν από ένα.
Το δικό μου είναι ακόμη κατακαίνουριο. ^-^
Πραγματι το e-starter χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο εργαλείο εκμάθησης για έναν νέο αερομοντελιστή, αλλά και ένα χαλαρωτικό μοντέλο για έναν παλιό.
Εδώ στο petame, όλοι είχαν και έχουν από ένα.
Το δικό μου είναι ακόμη κατακαίνουριο. ^-^
Απάντηση: Απ: ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΑ
wilga 2000 !!!!
Απάντηση: Απ: ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΑ
Το μοναδικο μοντελο που θα επαιρνα καθαρα για ψυχολογικους λογους ειναι ενα χτιστο εκπαιδευτικο κιτ που ειχα παρει πριν απο 11 χρονια απο το towerhobbies το οποιο εκανε 6 μηνες να ερθει και το ειχα διαγραψει ,το πρωτο μου και τελευταιο χτιστο κιτ pt40 τις great planes στο οποιο εμαθα να πεταω στους Θρακομακεδονες
Απάντηση: ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΑ
Θα ξανάπερνα το Duzzler της Great Planes...
Να ρωτήσω κάτι; Δε θα ήταν χρήσιμο να γίνει και ένα ακόμη θέμα
με τίτλο "Μοντέλα που δε θα ξανάπερνα" $no$
έτσι για να προστατέψουμε τους συναερομοντελιστές μας;
Να το τεκμηριώνουμε όμως για να μη γίνεται απλή δυσφήμιση...
Να ρωτήσω κάτι; Δε θα ήταν χρήσιμο να γίνει και ένα ακόμη θέμα
με τίτλο "Μοντέλα που δε θα ξανάπερνα" $no$
έτσι για να προστατέψουμε τους συναερομοντελιστές μας;
Να το τεκμηριώνουμε όμως για να μη γίνεται απλή δυσφήμιση...