Προβλήματα στο pc
Προβλήματα στο pc
Ξέρει κανείς γιατί όταν επιχειρώ download, μόλις ξεκινάω το κατέβασμα ξεκινάει και το pc την κανονική διαδικασία σβησίματος; δε σβήνει απότομα, ξεκινάει τη διαδικασία σαν να την κάνω από την έναρξη.:(
Απάντηση: Προβλήματα στο pc
Καλησπερα Sfyris, :eek: Ioς μου μυριζετεεεεε :(, γιααααα τρεξε κανα αντιβιωτικο !!!
sfyris έγραψε: ↑Ξέρει κανείς γιατί όταν επιχειρώ download, μόλις ξεκινάω το κατέβασμα ξεκινάει και το pc την κανονική διαδικασία σβησίματος; δε σβήνει απότομα, ξεκινάει τη διαδικασία σαν να την κάνω από την έναρξη.:(
Αυτό σου συμβαίνει σε Laptop ή σε PC γραφείου:
Δοκιμασε το "μαγικο τριο" .
Kaspersky nod32 panda .
Περνας το πρώτο, ψαχνει καθαριζει, έπειτα το αφαιρείς και περνας το δευτερο (αν δεν εχει φτιαξει ) και το panda το βλαμμενο που ομως συνηθως κανει δουλεια (το μισώ αυτο το software)
Kaspersky nod32 panda .
Περνας το πρώτο, ψαχνει καθαριζει, έπειτα το αφαιρείς και περνας το δευτερο (αν δεν εχει φτιαξει ) και το panda το βλαμμενο που ομως συνηθως κανει δουλεια (το μισώ αυτο το software)
-
Προβλήματα στο pc
Κοσμά εξ'όσων γνωρίζω τα λειτουργικά που χρησιμοποιείς είναι νόμιμα.
Το σύστημα προστασίας σου επίσης είναι πανίσχυρο, και μάλλον αποκλείεται η περίπτωση ιού. Μήπως πραγματοποιήθηκε κάποιο αυτόματο update; Θυμάσαι να έκανε restart o υπολογιστής;
Συμβαίνει σε έναν υπολογιστή του καταστήματος ή σε κάποιον ατομικής χρήσης;
Το σύστημα προστασίας σου επίσης είναι πανίσχυρο, και μάλλον αποκλείεται η περίπτωση ιού. Μήπως πραγματοποιήθηκε κάποιο αυτόματο update; Θυμάσαι να έκανε restart o υπολογιστής;
-
1.εμενα μου μυριζει spyware....:-\.δοκιμασε καποιο προγραμμα οπως το spyware doctor.:cool:
2.κατεβαζεις με καποιο προγραμμα πχ getright η με το κλασικο του browser???
2.κατεβαζεις με καποιο προγραμμα πχ getright η με το κλασικο του browser???
Ολα μα ολα τα Antivirus όποιο και αν είναι αυτό κάποια στιγμή δεν θα βρίσκουν κάποιο ιο .
Υπάρχει ενας ανταγωνισμός μεταξύ τον software για το ποιος θα ανακαλύψει πρώτος τους ιούς και όπως πάντα ο νικητής δεν είναι πάντα ο ίδιος :).
Αν σκεφτούμε και την πιθανότητα κάποιοι από τους ιους να βγαίνουν από τα ίδια τα “εργαστήρια” ώστε να αποδεικτή οτι το δικό τους ειναι καλλίτερο ...
Υπάρχει ενας ανταγωνισμός μεταξύ τον software για το ποιος θα ανακαλύψει πρώτος τους ιούς και όπως πάντα ο νικητής δεν είναι πάντα ο ίδιος :).
Αν σκεφτούμε και την πιθανότητα κάποιοι από τους ιους να βγαίνουν από τα ίδια τα “εργαστήρια” ώστε να αποδεικτή οτι το δικό τους ειναι καλλίτερο ...
Εκτός από antivirus δοκίμασες antispyware?κάπου διάβασα για θερμοκρασία..θα μπορούσε να ανεβάσει θερμοκρασία και να σβήνει από την μητρική?
φαντάζομαι οτί είναι XP με service pack 2 ε?
φαντάζομαι οτί είναι XP με service pack 2 ε?
Γιάννης Ζαφείρης έγραψε: ↑Κοσμά εξ'όσων γνωρίζω τα λειτουργικά που χρησιμοποιείς είναι νόμιμα.
:>) Έτσι ακριβώς Γιάννη. Αποκλείεται ο ιός. Σε υπολογιστή του καταστήματος συμβαίνει και είναι όλοι ίδιοι. Κάτι άλλο φταίει, 30 χρόνια με υπολογιστές ασχολούμαι, πρώτη φορά το συναντάω :(
Παιδιά να ευχαριστήσω επίσης όσους από εσάς αφιερώνετε χρόνο και φαιά ουσία για να βοηθήσετε. Θα το βρούμε πού θα πάει....
Kosmaaaaa, κανα'νεοοοο?τιιιιι γινεται ?
παρε mac !!!
πλακα κανω ενταξη μην παρεξηγηθεις !!
Παιδιά ευχαριστώ, αλλά τελικά ήταν χαλασμένη η κάρτα δικτύου της μητρικής πλακέτας. Πολλά έχω συναντήσει και αρκετά προβλήματα έχω λύσει και σε πανεπιστήμια και σε επιχειρήσεις και προσωπικά και συστήματα έχω σχεδιάσει, αυτό ήταν ένα από τα πιο κουφά που έχω συναντήσει ποτέ μου και με έκανε να αισθανθώ *******. Μη με ρωτάτε πώς και γιατί, αν και πάντα διερευνούσα σε βάθος μια βλάβη ακόμα και αν χρειάστηκε να δουλέψω σε disassembler και monitoring, εδώ δεν είχα καμιά όρεξη να το ψάξω ήθελα απλά να το σαβουρντίσω από το παράθυρο >:(
Έχεις δίκιο με το Mac, δεν παρεξηγιέμαι, αντιθέτως και γω μαζί σου. Μετά όμως θα πεινάσω :LLLLL