Γειαχαρά σε όλους,
γνωρίζει κανείς αν υπάρχει στην ελληνική αγορά το καύσιμο FAI 80-20 (80% μεθανόλη, 20% καστορέλαιο);
Αυτό το κάυσιμο το συνιστά η MVVS για τους κινητήρες της και το χρειάζομαι για τον νέο μου κινητήρα MVVS 12,7ccm (.77).
Ευχαριστώ.
Κώστας Μιχαηλίδης
Καύσιμο FAI 80-20
Απάντηση: Καύσιμο FAI 80-20
Κώστα, ειναι μεν άσχετο με το θέμα, άλλα μου έκανε εντύπωση ο τύπος αυτού του κινητήρα, και έψαξα και βρήκα μια φώτο.
Αλλά δεν βρίσκω περισσότερα στοιχεία, μήπως μπορείς να βοηθήσεις με λίγες λεπτομέρειες, πχ χώρα κατασκευής, για τι είδους μοντέλα ενδεικνύεται, αξιοπιστία, τιμή, κτλ.
Έτσι για να μαθαίνουμε οι νέοι, και να φρεσκάρουν τις γνώσεις του οι παλιοί !!!
Αλλά δεν βρίσκω περισσότερα στοιχεία, μήπως μπορείς να βοηθήσεις με λίγες λεπτομέρειες, πχ χώρα κατασκευής, για τι είδους μοντέλα ενδεικνύεται, αξιοπιστία, τιμή, κτλ.
Έτσι για να μαθαίνουμε οι νέοι, και να φρεσκάρουν τις γνώσεις του οι παλιοί !!!
- Συνημμένα
-
- MVVS.jpg (32.62 KiB) Προβλήθηκε 22 φορές
Νομίζω ότι βρήκα το καύσιμο που θέλεις. Είναι το RACE 1500 σε αναλογία λαδιου 80:20 συνθετικο /καστορελαιο .
Και θα το βρεις στο ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ
Και θα το βρεις στο ΗΟΒΒΥ ΒΟΧ
- Συνημμένα
-
- race_fuel_image.jpg (60.8 KiB) Προβλήθηκε 22 φορές
Καλημέρα Δημήτρη,
ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με το καυσιμο. Το καύσιμο όμως δεν είναι αυτό που ψάχνω. Το Race 1500 έχει αναλογία 80-20 όσον αφορά το μοίρασμα μεταξύ συνθετικού λαδιού και καστορέλαιου. Εγώ ψάχνω καύσιμο που περι'εχει μόνο μεθανόλη (80%) και καστορέλαιο (20%) και τίποτα άλλο.
Με αυτό το κάυσιμο πετάνε π.χ. στην κατηγορία pylon.
ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με το καυσιμο. Το καύσιμο όμως δεν είναι αυτό που ψάχνω. Το Race 1500 έχει αναλογία 80-20 όσον αφορά το μοίρασμα μεταξύ συνθετικού λαδιού και καστορέλαιου. Εγώ ψάχνω καύσιμο που περι'εχει μόνο μεθανόλη (80%) και καστορέλαιο (20%) και τίποτα άλλο.
Με αυτό το κάυσιμο πετάνε π.χ. στην κατηγορία pylon.