flaps σε su 27

Απάντηση
heli-division

flaps σε su 27

Δημοσίευση από heli-division »

καλησπέρα σας έχω ένα su 27 k θέλω να κάνω τα ailerons flaps αλλα δεν τα κατάφερα k πιστεύω ότι ο λόγος είναι ότι τα 2 servo του aileron τα έχει με y link σε ένα κανάλι αν βάλω το ένα servo στο aux k το άλλο κανονικά στο aileron κάνω τίποτα για πείτε η αεροπλανάδες γνώμες να δω τι θα κάνω ευχαριστώ εκ τον προτερων γιατί ξέρω ότι the βοηθήσετε :D a επίσης όλα αυτά δεν θα γίνουν με την μαμά t/k αλλα με spektrum
Vaggos

Απάντηση: flaps σε su 27

Δημοσίευση από Vaggos »

Ναι θέλει διαφορετικά κανάλια και όχι Y cable και να ενεργοποιησεις το φλαπερον και με διακόπτη αυτόματα οποτε θες παίζουν σαν flaps.
heli-division

Vaggos έγραψε: Ναι θέλει διαφορετικά κανάλια και όχι Y cable και να ενεργοποιησεις το φλαπερον και με διακόπτη αυτόματα οποτε θες παίζουν σαν flaps.

eyxaristo gia tin apantisi k se pio kanali na valo to alo servo sto aux
tha doulepsi
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Λογικά το μάνιουαλ πρέπει να γράφει, που θα μπουν τα σερβό για λειτουργία φλάπερον. Για παράδειγμα στις φουτάμπες είναι τα κανάλια 1 και 6 αλλά για τις σπέκτρουμ μπορεί να διαφέρει.
Για την ιστορία ,προσπάθησε να αποφεύγεις τα καλώδια Υ στους δέκτες 2.4. Αν χρειαστεί κάτι τέτοιο ,καλύτερα να χρησιμοποιήσεις power expander.

Φιλικά Κώστας.
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Ο Κωστας φιλτατε heli-division απο Συρο σου απαντα περι σετταρισματος.Ν ρωτησω εγω,πως θα μπορουσαν σε ενα φοαμενιο τζετακι με πολυ-πολυ κοντινες εκτροπες stall στην ριζα των κυριως πτερυγων να δουλεψουν σωστα σαν αεροφρενα?και αν ναι,με πια κατευθυνση?flaps up?flaps down?Παρακαλω διορθωστε με,οι γνωστες.

Υ.Γ.Απο οσο γνωριζω το συγκεκριμενο τζετ εχει πολυ καλο λογο stall δεν χριζει αναγκης αεροφρενου και με τον καταλληλο χειρισμο ερχεται για προσγειωση σε κατασταση STOL(short take off and landing).

Μ.Φ.Χ.
Στεφανος.
heli-division

fazerdreamer έγραψε: Ο Κωστας φιλτατε heli-division απο Συρο σου απαντα περι σετταρισματος.Ν ρωτησω εγω,πως θα μπορουσαν σε ενα φοαμενιο τζετακι με πολυ-πολυ κοντινες εκτροπες stall στην ριζα των κυριως πτερυγων να δουλεψουν σωστα σαν αεροφρενα?και αν ναι,με πια κατευθυνση?flaps up?flaps down?Παρακαλω διορθωστε με,οι γνωστες.

Υ.Γ.Απο οσο γνωριζω το συγκεκριμενο τζετ εχει πολυ καλο λογο stall δεν χριζει αναγκης αεροφρενου και με τον καταλληλο χειρισμο ερχεται για προσγειωση σε κατασταση STOL(short take off and landing).

Μ.Φ.Χ.
Στεφανος.

ep πουλάκι μου εσένα έψαχνα αλλα το skype σου ήταν κλειστό όλη μέρα k όλη νύχτα όντως το συγκεκριμένο τζετ κατεβαίνει σαν κότα κυρια αλλα για ιδεολογικούς λόγους k μονο k για εφέ θέλω να βάλω το flaps θα το κάνω όμως σύντομα και θα ανεβάσω k σχετικό video,ευχαριστώ όσους βοήθησαν στην λύση του προβλήματος μου καλές αποπροσγειώσεις σε όλους ;;)
mastelios

Δημοσίευση από mastelios »

A ρε Doctor... για την dx7 μας, επιλέγεις wing type flaperon και όχι delta wing,και βάζεις το servo για το δεξί aileron στον κανάλι AILE και το servo για το αριστερό aileron στο κανάλι AUX1.το βραδυ πάρε το έξω να το δουμε μαζι.α!extention έχεις?

υγ.
θες και τις αντίστοιχες ρυθμίζεις για τo red arrow...xixixi..
heli-division

mastelios έγραψε: A ρε Doctor... για την dx7 μας, επιλέγεις wing type flaperon και όχι delta wing,και βάζεις το servo για το δεξί aileron στον κανάλι AILE και το servo για το αριστερό aileron στο κανάλι AUX1.το βραδυ πάρε το έξω να το δουμε μαζι.α!extention έχεις?

υγ.
θες και τις αντίστοιχες ρυθμίζεις για τo red arrow...xixixi..

giatros alla osi sta aeroplana k eidika sta hlektrika den iparxi periptosi na min to eftiaxna alla gia pio grigora k pio kala apo to na katso na diavaso manual exo tin parea tou petame '!'!'
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”