Αγορά θερμικού Caliber ή Raptor 50;

billiano

Απάντηση: Αγορά θερμικού Caliber ή Raptor 50;

Δημοσίευση από billiano »

Παιδια και εγω απο Πατρα ειμαι και εχω να πω οτι πρωτα λιωνω ενα μοντελο και μετα παω σε αλλο.Και επιπλεον αφου εχω την δυνατοτητα να το λιωσω και υστερει τοτε το κατακρινω.
Απο την αλλη αν δεν το 'εχουμε ' και μας λιωνει το μοντελο εχουμε την λεγομενη περιπτωση Κουγιας!!!!!@P@:>>>
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Βρε φίλοι Αερομοντελιστές Πατρινοί, εντελώς πληροφοριακά να ρωτήσω κάτι.

Σε τι επίπεδο βρίσκεται ο οργανωμένος αερομοντελισμός στην πόλη της Πάτρας ? ( σύλλογοι-μέλη-μοντελοδρόμια-εντευκτήρια κτλ ) ?
nikpepa2

Δημοσίευση από nikpepa2 »

αγαπητε φιλε mastoras εδω στην πατρα δεν υπαρχει τιποτα ουτε συλογγος ουτε μοντελοδρομια ουτε τιποτα,μονο εμεις οι λιγοι που πεταμε μονοι μας οπου βρουμε σε χωραφια πλατειες δρομους κλπ.που και που πεταμε και στο αεροδρομιο του μεσολογγιου.αυτα απο την πολυπαθη και ταλαιπωρη τοσα χρονια και σε ολους του τομεις στην κατα τα αλλα πυλη της ελλαδας προς την ευρωπη!!!>:D
nikpepa2

Δημοσίευση από nikpepa2 »

πολυ κριμα και το μεγαλυτερο κριμα ειναι οτι ενω υπαρχει αερολεσχη στην πατρα δεν μας δεχεται ουτε κανει τμημα αερομοντελισμου γιατι λεει μπλέκονται τα οικονομικά, συμβούλια, χορηγίες κλπ. (πχ. σε ποιό τμήμα πως θα κατανέμονται οι χορηγίες; πως θα χρηματοδοτούνται οι αγορές; ενώ είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν ξεχωριστά ταμεία)

δηλαδη με τροπο αντε γ...τε!!!

αυταααααααα>:D
puzzle

Δημοσίευση από puzzle »

kyosho patras έγραψε: Αγαπητοί φίλοι πρός αποφυγή παρεξηγήσεων ή τιμή τού κεντρικού άξονα στό
CALIBER 5 είναι 15 ευρώ μέ τό Φ.Π.Α.(made in japan).
Καλό θά ήταν νά προσέχουν ορισμένοι τά λεγόμενα καί γραφόμενα γιατί ειλικρινά δέν καταλαβαίνω τό λόγο πού ό PUZZLE υποστηρίζει ότι αγόρασε άξονα μέ 35 ευρώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Υ.Γ
Οσο για τον κινητηρα ειναι θεμα ρυθμισης οπως σε ολους τους κινητηρες.
για σας παιδια οταν ειπα 35 ευρω ελεγα για τον upgrate κεντρικο αξονα ενω των αλλον ελικοπτερων εχουν 9+10 ευρω,αυτο ειναι ολο.φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p
puzzle

Δημοσίευση από puzzle »

nickτι εγινε ειχαμε ατυχημα?
kyosho patras

Δημοσίευση από kyosho patras »

για να λυθουν επιτελους οι παρεξηγησεις ο normal αξονας στοιχιζει 15 ευρω ενω ο option 30 ευρω.
τις τιμες δεν τις κανονιζω εγω ουτε κανενας αλλος καταστηματαρχης kyosho στην Ελλαδα.
προκειται για μια εταιρεια με Μεγαλη ιστορια στον χωρο του μοντελισμου ερασιτεχνικου και επαγγελματικου σε ολο τον κοσμο.Απο τους αντιπροσωπους για ολη την Ελλαδα,Κυπρο,αλλα και τουρκια κυριους Αντωνη και Γαβριηλ Αντζουλατο λαμβανουμε ενημερωσεις για τυχων αλλαγες τιμων και φυσικα τιμοκαταλογους με τιμες λιανικης πωλησης.Λογο μεγαλου αριθμου καταστηματων KYOSHO ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΙΜΩΝ.
Ευχαριστω.
vtr

Δημοσίευση από vtr »

kyosho patras έγραψε: ο option 30 ευρω.

Φίλε kyosho patras, έχω μιά εύλογη απορία..
Τά 30 ευρώ, από που προκύπτουν.. Τί το ιδιαίτερο έχει αυτός ό άξονας.
kyosho patras

φιλε vtr ο αξονας ο option ca3521 αν θυμαμαι καλα τον κωδικο ειναι ελαφρωμενος.
τωρα για ποιο λογο εχει αυτη την τιμη σιγουρα θα μπορουσε να απαντησει καλυτερα ο κος Ανζτουλατος.
Αλλα μην το συνεχιζουμε αλλο το θεμα μην κολλαμε μονο σε εναν αξονα ρε παιδια.
Καλο θα ηταν να μην κρινουμε ενα μοντελο απο ενα option αλλα απο πολλα αλλα στοιχεια.
Προσωπικα δεν θελω να κατακρινω αλλα μοντελα αλλα ουτε και να κανω διαφημιση στα προιοντα της kyosho μεσα απο το petame.gr
Ευχαριστω.
vtr

Δημοσίευση από vtr »

Εμένα θα μου επιτρέψεις να κολλήσω στον άξονα.
Μήπως τελικά το Caliber, δέν είναι για τον μέσο Ελληνα μοντελιστή.@P@
kyosho patras

ισα ισα που ειναι για τον μεσο μοντελιστη.
Η τιμη του ειναι 540 ευρω με κινητηρα εξατμιση και δεν χρειαζεται αλλαγες στα μηχανικα μερη για να πεταει ακομα και 3d,καταλαβαινεις τι εννοω ετσι η να μιλησω πιο συγκεκριμενα?
Ας μην μιλησουμε για πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα μοντελων αυτης της κατηγοριας.
Ειπα οτι δεν θελω να αναφερθω σε αλλα μοντελα ομως θα με αναγκασετε να το κανω για 15ευρω που εχει ο αξονας ο νορμαλ,η 30 ευρω ο option.
Καταλαβαινετε τι θα γινει αν συμβει κατι τετοιο.
Δεν προσπαθω να αποδειξω κατι γιατι αυτο ειναι θεμα της ιδιας της kyosho και οχι δικο μου.
vtr

Δημοσίευση από vtr »

Δέν υπάρχει λόγος να (αναγκαστείς), ή να παραθέσεις οτιδήποτε.
Διάλογος υπάρχει, τα πλαίσια είναι λογικά, αντιπαραθέσεις ενδεχομένως υπάρχουν, ή συζήτηση είναι ήπιων τόνων, οπότε δεν βλέπω τον λόγο, γιατι να μήν θέλεις να αναφερθείς και να υποστηρίξεις κάτι.

Τά 540ευρώ που αναφέρεις, δεν είναι τίποτα. Είναι μιά πρώτη αρχική αγορά ενός μοντέλου, και είναι δεδομένο ότι 5 - 10ευρώ διαφορές θα υπάρχουν, απο μοντέλο σε μοντέλο.
Φρόνιμο όμως είναι να υπάρχει και μιά πρώτη εκτίμηση, στην μετέπειτα πορεία.
Ισως μάλλον η πιό ενδιαφέρουσα και ίσως ή πιό (σπάταλη).

Αν λοιπόν ξεκινάμε μέ ένα άξονα που έχει 15 ευρώ............τί να υποθέσει κάποιος για τα υπόλοιπα.......!@/-=}{{
kyosho patras

Οταν μιλαμε για θερμικο ελικοπτερο 50αρι που ολοι ξερουμε ποια ειναι τα εξοδα του για να πεταξει δηλ.καυσιμα,μπουζι,
μεταφορικα εξοδα κτλ, και μου λετε οτι σκεφτεστε τα 15ε του αξονα στην περιπτωση που πεσει τοτε μαλλον το βλεπετε σαν παγιο εξοδο ,οποτε υπαρχουν και τα lama.
Χωρις παρεξηγηση παντα φιλικα.
markos10

Δημοσίευση από markos10 »

Αγαπητοί φίλοι μοντελιστές γειά σας και πάλι,
μετά απο 2 μήνες περίπου και έχωντας πλέον πετάξει με το caliber 5, 3 γαλόνια,έίμαι σε θέση να αξιολογήσω την αγορά μου και να την δικαιολογήσω.
Καταρχήν το πακέτο περιλάμβανε κινητήρα OS max sx hyper 50 γνήσιο και οχι της kyosho και λεπίδες 600 της helimax.
Τοποθέτησα τα δικά μου ηλεκτρονικα με γυροσκόπιο 401 fytaba kai σερβο ουράς 9452 και έτοιμο για πτήση. οι μόνες αλλαγές που του έκανα ήταν λεπίδες 620 mavric & paddles πρασινα.
Τα μόνα προβλήματα που αντιμετώπισα ήταν λόγο του οτι ήταν σχεδόν συναρμολογημένο,σχεδόν όλες οι βίδες ξεβίδωναν στο idel up ΄με αποτέλεσμα να χρειαστει να βάλω σχεδόν παντού κόλα και σε μερικά σημεία περαστή με παξιμάδι.(π.χ. στην βάση της μπούμας ενώ είχε θέση για παξιμάδι του έδινε βίδα απλή.)
με την πολύτιμη βοήθεια του΄φίλου Τάκη ρυθμίστηκε σωστά το στροφείο και ο helidivision με την σειρά του με βοήθησε στο γυροσκόπιο και έτσι το caliber ξεκίνησε να πετάει στον ουρανό της πανέμορφης Σύρας.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την συμπεριφορά του στον αέρα πολύ σταθερό σε πτήση και σε πορεία.Ακόμη ξεκινήσα ήδη δειλά δειλά να κάνω κάποια loop.

Τελικά, πάντα σε σχέση τιμής - απόδωσης, είμαι κατευχαριστημένος.
νεότερα σύντομα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Ελικόπτερα”