Αγορές από Ελληνικά Καταστήματα (;)

bladeskiller

Απάντηση: Αγορές από Ελληνικά Καταστήματα (;)

Δημοσίευση από bladeskiller »

Πέρα από αυτά που έχω ακούσει διάβασε και το άρθρο παρακάτω στο σημείο που λέει "Η ελληνική ιδιαιτερότητα στο ζήτημα του κινέζικου ανταγωνισμού" και βγάλε τα συμπεράσματά σου όσον αφορά και τη συνενοχή του Ελληνικού κράτους.

http://www.oakke.gr/na397-8/china%20397-8.htm

Φιλικά Κώστας.
kotsak

Δημοσίευση από kotsak »

Η Μικρή μου εμπειρία μου λέει και αυτό κάνω πριν αγοράσω έστω και μια βίδα χρειάζεται μια ερεύνα αγοράς και ποτέ βιαστικές κινήσεις Και μετά κάνεις την αγορά που θέλεις ανάλογα με τι συμφέρει εμάς Αλλά απαραίτητο δια ροπαλου το ψάξιμο και στο κάτω κάτω καθιστοι το κάνουμε σήμερα δεν τρέχουμε πόρτα πόρτα
Όσο αφορά αγορές από έξω
Τελωνεία δεν υπάρχουν σπάνια μέχρι ποτέ
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Ερευνα αγορας δεν μπορεις να κανεις πάντα :( καθως δεν εχουν ολα τα μοντελιστικα μαγαζια E-shop . Οταν ειναι για κάτι οικονομικο απλά πας στο μαγαζι που σε εχει κερδίσει ή ειναι κοντα σου .

Αν ειναι να χαλασω 10 ερω σε βενζινη και 3-4 ωρες στην κινηση ας δωσω ενα euro extra .

Εδωσα 5 euro Παραπάνω για ενα γαλονι καυσιμο, καθως εβγαινε φθηνότερο ετσι απο το να παω και σε αλλο μαγαζι.
Τα πηρα λοιπον ολα απο το μαγαζι που βρεθηκα για να αγορασω τον Hyper για το ελικοπτερο.
manos41

Δημοσίευση από manos41 »

Εχουν γραφτει πολλα σωστα αλλα το σημαντικοτερο για εμενα ειναι να τους δειχνουμε κατευθειαν οτι δε γουσταρουμε να μας κλεβουν οταν το προσπαθουν. Και εκεινοι το ιδιο δεν κανουν? Στα μουτρα δεν μας πετανε μια τιμη? Στα μουτρα και εμεις! Απο την αλλη οταν βλεπουμε καλη θεληση νδιαφερον και λογικες τιμες να τους το λεμε. καταναλωτες ειμαστε οχι ηλιθιοι. Μηπως νομιζεται οτι οταν ψωνιζουμε απο το εξωτερικο εκεινοι δεν καιγονται? τι κανουν ομως? Προσπαθουν να γινουν καλυτεροι για να γινουμε και εμεις? Οποιος προσπαθει να του το δειξουμε και οποιος μας γραφει και συνεχιζει μαυρο!

Συγχαρητηρια σε οσους μαγαζατορες εγραψαν εδω μεσα. Μπραβο για το θαρος σας!
Aλέκος

Δημοσίευση από Aλέκος »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ !!! ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΩ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ HELILAND !!! KAI ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ. ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ !!. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SITE ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ (δεν εχω ψωνισει και απο ολα τα καταστηματα της Ελλαδος) ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ... ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ. ;;) ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !!! ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
savasp30

Δημοσίευση από savasp30 »

Καλημερα θα ηθελα να πω και εγω το παραπονο μου, επειδη κοιταω κι εγω τις αγορες του εξωτερικου οπως ολοι μας πιστευω, ειδα μια αρκετα ανεβασμενη τιμη σε ελληνικο καταστημα ενω σε ξενο αρκετα φτηνοτερο. Αναφερομαι στο Focke-wulf FW-190 ARTF της YT σε ελληνικο καταστημα περιπου 800 ευρω και σε γερμανικο 300. Υτ και Planet Hobby δεν ειναι η ιδια εταιρια? Αν οχι να ζητησω συγνωμη. Ευχαριστω.
Λυκουργος

Δημοσίευση από Λυκουργος »

Savasp30 εάν ψάξεις από Αγγλία ίσος το βρείς ακόμα φθηνότερο το ΥΤ. Γιατί ρε παιδιά τέτοιες διαφορες?
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Αγαπητέ Σάββα,

Η εταιρεία Lindiger που πουλάει τα Planet Hobby (και που ΝΑΙ είναι σαν τα ΥΤ και τα ΚΜΡ,- τα βγάζει το ίδιο εργοστάσιο που λέγεται ESM-....) τα διαθέτει σε ζώνες ελευθέρου εμπορίου της κεντρικής ευρώπης. ΔΕΝ τα στέλνει Ελλάδα.....ούτε Αγγλία....και αυτό γιατί η Ελλάδα και η Αγγλία εξυπερετούνται απο την ΥΤ International με επίσημη αντιπροσώπευση. Στην Ελλάδα ο αντιπρόσωπος είναι το Hobby Box.
Οι διαφορές στην τιμή μας αφήνει αδιάφορους απο την στιγμή που η ίδια η εταιρεία ενημερώνει οτι τα Planet Hobby διατίθενται σε συγκεκριμένες αγορές και δεν διατίθενται στην Ελλάδα που αυτό μας αφορά σαν μοντελιστές.
Προφανώς η ESM έχει αδιάβλητο και συγκεκριμένο δίκτυο πωλήσεων και δουλεύει με καθορισμένο πλάνο πωλήσεων.

Αγαπητέ Λυκούργο

Δεν πιστεύω οτι η Αγγλία έχει φθηνότερη τιμή απο Ελλάδα και θα σου πώ γιατί. Αν βάλεις μεταφορικά στο τέλος για ένα τέτοιο όγκο κουτιού βλέπε ΥΤ... (απο Αγγλία) θα δείς οτι έρχεται η μια η άλλη....(κάνε μια ιντερνετική αγορά και θα δείς ...)
ΣΗΜΕΡΑ που η στερλίνα έχει πέσει αισθητά σε σχέση με το Ευρώ μπορεί να φαίνεται οτι υπάρχει μια μικρή διαφορά ..αλλά ότι πέφτει ανεβαίνει και δεν νομίζω οτι έχει ενδιαφέρον μακροπρόθεσμα. (Θα δείς που σιγά σιγά οι Άγγλοι έμποροι θα ανεβάσουν τις τιμές για να αντιμετωπίσουν την διαφορά...ή η αξία της λίρας θα ανέβει πάλι..)
Ας μην ξεχνάμε οτι μέχρι και πριν απο 5 μήνες η Αγγλία ήταν η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ χώρα όσων αφορά την αγορά ειδών αερομοντελισμού....

Αυτά απο εμένα..

Καλές πτήσεις
Τρύφωνας
Τρύφωνας

savasp30 έγραψε: Αναφερομαι στο Focke-wulf FW-190 ARTF της YT σε ελληνικο καταστημα περιπου 800 ευρω και σε γερμανικο 300. Υτ και Planet Hobby δεν ειναι η ιδια εταιρια? Αν οχι να ζητησω συγνωμη. Ευχαριστω.

Αγαπητέ Σάββα

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις καμμία συγνώμη. Ισα -ίσα καλό είναι αυτό για να υπάρχει και η σωστή ενημέρωση.::)

Λοιπόν αυτό το εργοστάσιο (ESM) που βγάζει τα ΥΤ & τα Planet Hobby, τα βγάζει σε 3 εκδώσεις.
Α) Μια έκδοση με πολυεστερική άτρακτο και ξύλινο φτερό (Φθηνότερη απ' όλες)
Β) Μια δεύτερη έκδοση με πολυεστερική άτρακτο και πολυεστερικό φτερό (ακριβότερη απο την πρώτη..)
Γ) Και μια έκδοση που περιέχει και το σύστημα με τα ανασυρόμενα σκέλη που είναι και η ακριβότερη απ' όλες.

Είσαι σίγουρος οτι ο πάροχος που προσφέρει το FW190 στην Γερμανία δεν προσφέρει την πιο οικονομική έκδοση;;;; (Μάλλον αυτή προσφέρει..)

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
savasp30

Δημοσίευση από savasp30 »

Αγαπητε Τρυφωνα,
Αυτο για την εκδοση για την οποια προσφερει ο Lindiger δεν μπορω να το ξερω, θελω να πιστευω οτι ειναι η φτηνη που προανεφερες γιατι η διαφορα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη. Οταν μπαινεις σε καποιο site καλο θα ηταν να υπαρχει ποιο αναλυτικη περιγραφη για να ξερουμε τι ψωνιζουμε, ετσι δεν ειναι? Ευχαριστω.
KM

Δημοσίευση από KM »

Αγαπητοί όλοι (από το γνωστό dear all),

Κρατιέμαι εδώ και πολύ καιρό να μη πάρω μέρος στη συζήτηση αλλά τελικά θα μοιραστώ μαζί σας τη δική μου εμπειρία.
Από μικρό παιδί όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ με αυτό το hobby, φαντάζομαι όπως πολλοί από εσάς. Δυστυχώς δεν έτυχε να έχω κάποιο γνωστό να μου πει τι να κάνω για να ξεκινήσω. Όταν λοιπόν πριν περίπου 10 χρόνια (τόσα είναι) τα οικονομικά μου το επέτρεψαν, αποφάσισα να απευθυνθώ σε κάποιο κατάστημα και σιγά σιγά να ξεκινήσω. Ο μεγάλος έλληνας καταστηματάρχης μου πρότεινε λοιπόν ένα πολύ ωραίο αεροπλάνο που απ΄ ότι είπε θα με βοήθαγε να μάθω να πετάω (το αεροπλάνο όχι αυτός….w
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Μια και λεμε για το ξεκινημα εγω ξεκηνισα με ενα Walkera 60 οπου μου το δωσανε για να μαθω να πεταω ελικοπτερο (τοσο σταθερο που πεταει και σε ενα μετρο ελεγε τοτε) με Nimh μπαταριες και καρβουνιαρικο μοτερ και την δικια του κατευθινση 300 ευρω !!! .

ευτιχος σκοτωσα μονο ενα ντουλαπι και οχι κανενα ανθρωπο :) .

Πανω που το ειχα ξεχασει γμτ ... αλλα οκ αγορασα απο αλου το Raptor + την κατευθινση + Gyro κτλ κτλ και πηγα εκει να παρω τα μπαλακια απο εκει και τελικα δεν τα αγορασα γιατι δεν ειχε Vario που ηθελα .

Ελπιζω να μην ημουν πολυ κακος :P αλλα περασμενα ξεχασμενα που ειπαμε ασε που το μετανιωσα εκαψα ποση βενζινα να παω μεχρι εκει θα μπορουσα να τα ειχα δωσει σε κανενα παιδι των φαναριων ή να τα εκανα προσαναμμα για το τζακι και πηγαν χαμενα γιατι μυαλο δεν εβαλε ΟΥΦ τα ειπα
Τρύφωνας

savasp30 έγραψε: Αγαπητε Τρυφωνα,
Αυτο για την εκδοση για την οποια προσφερει ο Lindiger δεν μπορω να το ξερω, θελω να πιστευω οτι ειναι η φτηνη που προανεφερες γιατι η διαφορα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη. Οταν μπαινεις σε καποιο site καλο θα ηταν να υπαρχει ποιο αναλυτικη περιγραφη για να ξερουμε τι ψωνιζουμε, ετσι δεν ειναι? Ευχαριστω.

Ασφαλώς και έτσι είναι Σάββα φίλε μου..!

Αλλά απ' ότι φαίνεται και στο εξωτερικό "βολεύει" να μην υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες.....(Για σκέψου να κάνεις την παραγγελία και να σου έρθει το κιτ απ' έξω ....και να πληρώσεις τα μεταφορικά....και μετά όταν θα πείς δεν μου κάνει....θα σου πεί...στείλτο πίσω με δικά σου έξοδα ...και εμείς στην Αυστρία θα σου βάλλουμε το κόστος -μονο- του αεροπλάνου στην κάρτα..)
Το πιο πιθανό είναι να το κάνεις "γαργάρα" και να το έχεις κι ας είναι με το ξύλινο φτερό....

Γι αυτό πιστεύω οτι για τα πάντα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση....Για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις.

Οι ΚΑΘΑΡΕΣ δουλειές κάνουν και τους ΚΑΛΟΥΣ φίλους.

Απο την στιγμή που δεν γράφει καθαρά τι παίρνεις τότε ο έμπορος δεν είναι "καθαρός" και αυτό δεν έχει σύνορα....

Σίγουρα υπάρχουν καλοί και κακοί έμποροι διαφόρων εθνικοτήτων. Είναι λάθος όμως να κρίνουμε τους έλληνες εμπόρους και να τους τοποθετούμε ταμπέλες ...ΟΧΙ μόνο εμείς - αλλά και εμείς- ευθυνόμαστε για την έλλειψη της ανταγωνιστικότητας στην ελληνική αγορά...(απο την στιγμή που παίρνουμε προϊόντα αβίαστα απο εξωτερικό χωρίς καλά καλά να ψάξουμε στο εσωτερικό...Αυτά τα χρήματα δεν ξαναγυρνάνε στην Ελλάδα...ΠΟΤΕ..).

Με αυτά μου τα λόγια δεν δίνω άφεση σε τυχόν λαμόγια έλληνες εμπόρους...Αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ έμποροι είναι λαμόγια.....

Ξέρετε και εγώ ασχολούμαι με το χόμπυ απο 15 χρονών ....(και έχω φτάσει αισίως τα 40...).

Στην ζωή μου λοιπόν αυτή συνάντησα λαμόγια εμπόρους αλλά και αξιοπρεπείς εμπόρους που σε πείσμα των καιρών έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους.... και εξυπερετούν, και μαθαίνουν τους νέους μοντελιστές, να πετάνε - χωρίς να "σπάνε" τα μοντέλα τους....(και απογοητεύονται και απο τους νέους μοντελιστές, όταν αυτοί "παλιώσουν"....και αρχίσουν τις αγορές απ' έξω για 5 ευρώ διαφορά....).

ΔΕΝ είναι λοιπόν ΛΑΜΟΓΙΟ και ο ΝΕΟΠΑΣ που "πάλιωσε" χωρίς να "σπάει" τα μοντέλα του;;;(επειδή τον βοηθούσε και του έκανε εκμάθηση ΑΜΙΣΘΙ ο εκάστωτε έλληνας έμπορος ειδών μοντελισμού;;) Η μήπως θα μου πείτε οτι είναι ΕΞΥΠΝΟΣ;;;; - φίλος έμπορος ειδών μοντελισμού έχει "δασκαλέψει" ούκ ολίγους μοντελιστές...Το αποτέλεσμα;;; ΜΗΔΕΝ. Οι πελάτες του τον πρήζουν...ναι και για 5 ευρώ!!! Αυτοί που έμαθαν απο αυτόν!!!!και δεν έσπασαν το αεροπλανάκι τους ούτε μια φορά, επειδή ήταν μαζί τους ο "αξιοπρεπής" έμπορος, που σεβόταν τον "παρά" του νεοπα!!!).

Ηθελα να ήξερα ΠΟΣΑ μοντέλα θα έσπαγε ο νέοπας που θα αγόραζε τα πάντα απο Lidinger......(Ξέρετε πόσα θα έσπαγε;;;;;ΠΟΛΛΑ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!)
Μπορεί να τα αγόραζε φθηνότερα σε χρόνο ρεκόρ αλλά θα ήταν ασύμφορο επειδή θα τα έσπαγε επίσης και σε χρόνο ρεκόρ.....

Ειναι μεγάλη ιστορία λοιπόν φίλοι μου το ΠΟΙΟΣ είναι το ΛΑΜΟΓΙΟ την σήμερον ημέρα!!

ΜΦΧ
Τρύφωνας
DeltaMan

Δημοσίευση από DeltaMan »

Καλη σας μέρα και τί ωραία μέρα που είναι που αντί να πετάμε , καθόμαστε στο pc Λόγω υποχρεώσεων ... Άχ , βάχ κτλπ ...

Θα συμφωνήσω με τον Τρύφωνα , θα συμφωνήσω με τον φίλο που είναι ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ πελάτης απο απογοητευμένους επαγγελματίες ...

ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ την Παροχή Υπηρεσίας που σας Παρέχουμε . Την εκμάθηση πτήσης , τη πίστα για το αυτοκίνητό σας , την Παρέα αν μή τί άλλο ... Εκτιμήστε τους Καλούς ανθρώπους και πρός θεού ... αφήστε το παρελθόν στην άκρη ...

Το βλέπω απόλυτα φυσιολογικό ο Schumacher π.χ. μετά απο μιά αγωνιστική καριέρα να θέλει να ανοίξει Σχολή Οδήγησης ή να πουλάει σπόρ αυτοκίνητα . Το ξέρει το αντικείμενο , το καταλαβαίνει , ασχολήθηκε μαζί του μιά ολόκληρη Ζωή .. Έτσι και μείς οι μοντελιστές ... κάποια στιγμή θέλουμε να δούμε απ'την αγάπη μας δυό ευρουδάκια ... Για να βοηθήσουμε τον τόπο μας , να προάγουμε τα Ωραία αυτής της ζωής . Βοηθάμε τους πάντες , γιατί να μήν υπάρχει κάποια ανταπόδοση ?
Μακριά απ'τους Ουρανοκατέβατους του 'μόλις τώρα τό μαθα και ήρθα να βγάλω κανά φράγκο' ... Αυτοί είναι το Πρόβλημα . Που νομίζουν ότι δίνοντάς το 2 ευρώ πιό φθηνά απο 'μένα κάτι κάνουν ... Επειδή έχουν παραδάκι στην άκρη απτην άλλη δουλειά και είπαν να γίνουν και έμποροι !

Το είπα ξανά και θα το ξαναπώ ... Άν κλείσουν τα μαγαζάκια Λιανικής , ο Μοντελισμός θα ΠΕΘΑΝΕΙ στην περιοχή εκείνη ! Και άν δέ πεθάνει , θα μείνουν 2-3 φίλοι να πετάνε μεταξύ τους Χωρίς νέους ... Και μετά δέν θα μας κάνει καρδιά να ψωνίσουμε απο πουθενά ... μόνοι μας θα μείνουμε να κοιτάμε το χορτάρινο διάδρομο όπου το χορτάρι θα έχει μεγαλώσει γιατί κανείς δέν το κούρεψε ...

Εδώ είμαστε να μας ελέγξετε , να δείτε απο μόνοι σας , αφιερώνουμε χρόνο για να γράφουμε και να βοηθάμε , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Pixels Απλά !!
DeltaMan

Δημοσίευση από DeltaMan »

Άλλο παράδειγμα ...
Παρέλαβα στο μαγαζί την Πέμπτη ένα Αναλογικό Servo Δύναμης 2,5 κιλών στα 4,8 Volts και Βάρους 16 γραμμαρίων !
Τιμή > 7,6 ευρώ !!

Πείτε μου , άσχημη είναι η τιμή ?
Δυστυχώς δέν έχω φωτό να σας δείξω ακόμη ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”