Αν το πρώτο σου αεροπλάνο το πηγαίνεις άνετα, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Απλα θα προσέχεις γιατί τα warbirds δεν συγχωρούν λάθη. Για παράδειγμα, το μάσταγκ ηταν το δεύτερό μου ηλεκτρικό αεροπλάνο (το πρώτο 'ηταν το τσεσνάκι της ίδιας εταιρείας) και πέταξε με επιτυχία από την πρώτη φορά. Από κει και πέρα, εσύ αποφασίζεις αν νοιωθεις έτοιμος ή όχι. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι, τα φοαμένια warbirds είναι γενικά πιο ασταθή από τα μεγαλύτερα αδελφάκια τους τα θερμικά.
Και μια και μιλάμε για warbirds, τι θα έλεγες για μια ντακότα της GWS ? Τυγχάνει να το έχω κι αυτό το φοαμένιο κουκλί. Πιο εύκολο απο το μάσταγκ ,ικανό για στοιχειώδη ακροβατικά, αν του βάλεις τρίσελη λίπο με μικρότερες προπέλες και ο ήχος των δύο μοτέρ είναι όλα τα λεφτά.
Φιλικά Κώστας.
Ποιο warbird να πάρω;
-
Απάντηση: Ποιο warbird να πάρω;
θα το τολμησω με ανα απο τα corsair και mustag...θα παω να τα δω απο κοντα και...θα αποφασισω...ευχαριστω παιδια...και καθε ιδεα για warbird η για καποιο αλλο αεροπλανο που να ειναι καλο για δευτερο μοντελο δεκτη.
Απάντηση: Ποιο warbird να πάρω;
Αντε καλή αρχη εγω θα κάνω το βαπτισμα πυρος στα WB συντομα αλλα θα ειναι το 4 θερμικο αεροπλάνο που πεταω και το δευτερο χαμηλοπτερυγο.
Καλη μας τυχη στον θαυμαστό κοσμο το War Birds
Καλη μας τυχη στον θαυμαστό κοσμο το War Birds