Ηλεκτρικο trainer!

Andreas

Ηλεκτρικο trainer!

Δημοσίευση από Andreas »

Γεια σας!
Πριν απο λιγες ειχα παει στον μαραθωνα με εναν φιλο μου και του εδωσα πεταξει για λιγο το trainer που εχω!
Τα πηγε πολυ καλα και του αρεσε! @P@ Αμεσως αφου το προσγειωσα μου ζητησε να παμε μαζι να παρει και αυτος ενα, αλλα οταν του ειπα τις τιμες που παιζουν για τα θερμικα trainer και το γεγονος οτι θελουν αρκετες ωρες ωστε να ειναι ετοιμο για πτηση, του εφυγε ο ενθουσιασμος Ru@% ! Ετσι σκεφτικα οτι η καλυτερη λυση για αυτον θα ηταν ενα foam ηλεκτρικο
αεροπλανο που θα εχει πακετο τα παντα (Τ/Κ , μοτερ ...) και θα ειναι σε σχετικα καλη τιμη! Καθως
δεν εχω κατι να του προτεινω και εχοντας δει το cessna ενος φιλου να περνει 2 φορες φοτια =B= =B= (καινουριο απο το κουτι του!!! )απο αγνωστο λογο, θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να κανουμε μια καλη επιλογη και να μην απογοητεφτει απο το 1ο του αεροπλανο! Ευχαριστω πολυ.
ecologist

Απ: Ηλεκτρικο trainer!

Δημοσίευση από ecologist »

για δες και αυτο, μικρο ομορφο και φτηνο Εγω το σκεφτομε :P :P
Συνημμένα
lancair.php.jpg
lancair.php.jpg (12.38 KiB) Προβλήθηκε 69 φορές
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Γεια και χαρα φιλε Andreas!Στο παραπανω κειμενο θελω να καλως ορισω εναν ακομη μοντελλιστη φιλο?Το ευχομαι απο καρδιας να παρει εκεινο που του αρεσει και του ταιριαζει στις αναγκες του.!Προσωπικα εκκινησα την αγαπη μου για το χομπυ μας με ενα cessna 182 skylane της εταιρειας art-tech.Μεταξυ μας...ποτε δεν καταφερα να του βαλω..φωτια wow ,το αναβαθμισα συντομα και το εχω μεχρι και σημερα το οποιο χιλιοσπασμενο εκτελει ακομη χρεη''δασκαλας''.!Τα μοντελλα τα οποια μπορει να ξεκινησει ο φιλος σου ειναι απειρα παντα ομως με τον περιορισμο στο να ειναι υψηλοπτερυγα με αρκετα προβλεψιμο χαρακτηρα και βεβαια εναν πολυ καλο λογο stall rate.Ισως να σου προτεινα και μια μεγαλη πτερυγουλα με επισεις καλο λογο glide rating,οι οποιες ειναι και''ανθεκτικοτατες''!!Πολλα ελληνικα καταστηματα θα του δωσουν εκεινο που θελει,τωρα αν μπορεις να βοηθησεις να μην παρει κατι readytofly και να δημιουργησει το σεταπ με την βοηθεια σου τοτε ακομη καλυτερα.Ενας ΓΚΟΥΡΟΥ ηλεκτρικων τον οποιον υπεραγαπω και εκτιμω ειναι ο Κωστας Παπαδοπουλος και χωρις να αγορασεις κατι απο εκεινον θα σου δειξει τον..ανωδυνο τροπο! εδω βρισκεις τον Κωστα http://greekwings.gr/HMSnew1/NewHomePg.htm
ευχομαι να βοηθησα και μην διστασεις να μας γραψεις αποριες και την εξελιξη ολων!!!

Με φιλικους χαιρετισμους

Στεφανος. @P@
tanfoglio

Δημοσίευση από tanfoglio »

Σίγουρα υψηλοπτέρυγο, προσωπική μου γνώμη όχι cessna και λοιπά μοδάτα, ίσως χωρίς ailerons, με έντονη δίεδρη. Εάν τον βοηθήσεις στην κατασκευή δες τε για GWS με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές. Κάποτε είχα το Beaver. Εάν δεν μπορείς να τον βοηθήσεις, τότε καλύτερα rtf με σίγουρα λιγότερες επιλογές. Piper πολύ καλό εκπαιδευτικό, wilga σαν δεύτερη επιλογή.

Εάν είναι να διαλέξετε σε piper και cessna, ασηζητητί το πρώτο. Έχει πολύ ομαλότερη πτητική συμπεριφορά. Βέβαια περί ορέξεως ...εσείς έχετε τον τελευταίο λόγο!

Γιώργος
sfyris

Απάντηση: Ηλεκτρικο trainer!

Δημοσίευση από sfyris »

Δείτε και αυτή τη λύση της DYNAM.!@/-=}{{

http://rcjoycafe.gr/montelismos/Dynam/DYNAMairplanes.htm
AlexVag

Δημοσίευση από AlexVag »

Εγω ξεκινησα με το wilga 2000 της sapac...πολυ καλο μοντελο...και αν του βαλεις ενα brushless μοτερ γινεται αγνωριστο οποτε δεν το βαριεσαι ευκολα...το μονο αρνητικο ειναι οτι το μαμα μοτερ θα τον αφησει νωρις...αλλα κατα τα αλλα ειναι παααρα πολυ σταθερο αεροπλανο...και μεγαλο που σημαινει οτι μπορεις να το βλεπεις απο μακρια....οταν αρχισεις τα λουπς ομως θελει μια μικρη ενισχυσει στα φτερα...μεχρι και σταλ τερνς κανει...ααα και μαζι σου δινουν και πλωτηρες οποτε οταν το μαθεις το πας στη θαλασσα...εγω δεν εχω κανει προσθαλασσωση γιατι δεν ετυχε αλλα οσοι το εχουν κανει λενε οτι ειναι καταπληκτικο μοντελο...επισης ειναι πολυ ευκολα να βρεις ανταλλακτικα μεσω nemhobby...
leonidas

Δημοσίευση από leonidas »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΟ ΕΝΑΣ ΜΙΝΙ ΠΙΛΟΤΟΣ@P@!!!
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑ RC PLANE ΓΙΑ ΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΘΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.....!!!!ΕΧΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ RTF http://www.youtube.com/watch?v=3p84Xj6_kIw
FUCKE WOLF 190!! KAI ΟΛΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΨΙΛΟΞΕΝΕΡΟΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Καλημερα Λεωνιδα
Καλα εκανες και δεν το πεταξες γιατι σαν χαμηλοπτερυγο θελει μια γνωση. Το συγκεκριμενο αεροπλανο δεν ειναι για αρχαριο.Μπορει να ειναι καλο αλλα φυλαξε το για αργοτερα. Αν δεν εχεις πεταξει ποτε θα σου συνεστηνα χρηση simulator για να δεις τι γινεται και μετα ενα υψηλοπτερυγο αργο.
Μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις και να σου απαντησουμε .Να σαι καλα και καλως μας ηλθες στο ΠΕΤΑΜΕ.
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

Λεωνίδα καλά λέει ο ankon. Μην δοκιμάσεις να το πετάξεις είναι λίγο δύσκολο. Τώρα βέβαια εσύ ψήνεσαι....ότι αποφασίσεις κάνε. Αλλά αν έχεις πραγματικά όρεξη, η γνώμη μου είναι να αγοράσεις ένα εκπαιδευτικό φοαμένιο και να κάνεις σ' αυτό τα πρώτα σου βήματα, έχοντας βέβαια κοντά σου κάποιον να γνωρίζει, και βέβαια κάποιον εξομοιωτή που θα βηθήσει περισσότερο. Οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε σπάζοντας στις πρώτες πτήσεις τα μοντέλα μας γιατί τότε δεν υπήρχαν οι σημερινές ευκολίες, άρα είναι πιθανότερο να το περάσεις και συ αυτό το βήμα αν δεν κάνεις αυτό που σου είπαμε.

Α! και κάτι ακόμα. Μπράβο στην κοπέλα σου. Σπάνιο να σε καταλαβαίνουν οι γυναίκες...
leonidas

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΨΙΛΟΠΤΕΡΙΓΟ FOAM ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΟΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ!!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΙΑ ΦΤΕΡΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΟΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!:--)!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!
leonidas

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΙΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΠΕΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!ΨΙΛΟΞΕΝΕΡΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΨΙΛΟΠΤΕΡΙΓΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

http://www.youtube.com/watch?v=QZKQWirQ3No
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Καλημέρα leonidas. Αδρεναλίνη στο κορμί μας έστω και σε ελάχιστη δόση, λέμε εμείς οι παθιασμένοι αερομοντελιστές. :D

Είδα ότι το ένιωσες και εσύ. Πιστεύω ότι άσχετα με την γρήγορη πτώση =B= το χάρηκες.

Θα σου συνιστούσα όμως να επισκεφτείς ένα μοντελοδρόμιο, όπου εκεί αφενός μεν θα δεχτείς κάθε βοήθεια στο πτητικό μέρος, αφετέρου δε θα ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι από τέτοιου είδους πτώσεις αερομοντέλων.

Καλή συνέχεια, και προπάντων ασφαλείς πτήσεις.......μακρυά από κόσμο !!!!
Γιάννης Ζαφείρης

Ηλεκτρικο trainer!

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Ίσως και οι κινήσεις των πηδαλίων να είναι μεγάλες (τουλάχιστον έτσι δείχνει). Μάλλον θα πρέπει να τις μειώσεις λίγο και ασφαλώς να προσθέσεις expo για να "μαλακώσουν" τα sticks στα δάχτυλά σου.

Τα υψηλοπτέρυγα πάντως για αρχή και εκπαίδευση, και ένα sim, είναι πολύ χρήσιμα ...έως απαραίτητα.

Καλή τύχη :>)
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Απ' ότι κατάλαβα πρόκειται για RTF και δυστυχώς οι τηλεκατευθύνσεις των RTF δεν διαθέτουν ουτε expo ούτε ρύθμιση διαδρομών. Οπότε θέλουν απαλό χέρι διαφορετικά χάνουμε τη μπάλα.

Φιλικά Κώστας.
yankos

Δημοσίευση από yankos »

Καλησπέρα

Τουλάχιστον ας μειώσει τις κινήσεις αλλάζοντας θέση στις τρύπες των σέρβο και των χορν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”