MAGNUM κινητήτας θερμικός

Απάντηση
chrismet

MAGNUM κινητήτας θερμικός

Δημοσίευση από chrismet »

Παρακαλώ για απόψεις - στατιστικά - εμπειρίες για τις μηχανές Magnum. Είναι φθηνότερες από τον κυρίαρχο του παιγνιδιού OS. Και αν είναι σωστές ( θα αποδειχθεί μέσα απο τις απόψεις σας εδώ) θα είναι πράγματι μια καλη φθηνή λύση για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα.
ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Απάντηση: MAGNUM κινητήτας θερμικός

Δημοσίευση από ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ »

ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ MAGNUM-SC KAI ASP ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ORIGINAL,,ΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Η ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΠΟΣΟTHTA..
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑSP ΤΟΝ 108 ΤΟΝ ΚΟΚΙΝΟΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 1996..
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΜAGNUM TON 46, ΠΗΓΑΙΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΘΕΤΟΥ ΕΦΟΡΜΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΦΤΕΡΟΥ.
.ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ SC 46,ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟΣ.
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 16 OSMAX-IRVINE KAI ENOS ΜDS 48 ΠΟΥ ΕΧΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ, Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ(ΤΙΜΗ- ΠΟΙΟΤΗΤΑ), ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΘΗΝΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΗ OSMAX ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ANEΠIΦYΛAKTA KAI ΜΕ 1000......

TEO THE GREEK
pani

Δημοσίευση από pani »

Κι εγω εχω την ιδια αποψη με τον Ντινο, αν και δεν ειχα ποτε Magnum αλλα ειχα SC 46 που ειχα αγορασει απο τον αγαπητο Κο. Μπουρμπουλα και ηταν διαμαντι. Πεταει ακομα στο stick που εχει ο mrkaza και ειναι σκυλι.
Να αναφερω οτι ιδιοι ειναι και οι SY και πολλοι αλλοι οπως ειπε και ο Ντινος αναλογως ποιος τους παραγγελνει και που πανε.
Ανδρεας

Δημοσίευση από Ανδρεας »

Μοναδικη εμπειρια που εχω απο Magnum ειναι μια 52ΧLS που αν αφησουμε το γεγονος οτι εσβηνε στην αρχη μολις εκαψε περιπου 4 λιτρα εστρωσε και δεν ειχε ποτε ξανα προβλημα ..Πολυ δυνατο μοτερ γυρισα μεχρι και 13χ4apc σε fun fly μοντελο με πολυ πτηση στην ορθια θεση ..Ο κινητηρας συνεχιζει εδω και 3 χρονια να πετα σε 3D περισσοτερο μοντελα και αυτο λεει πολλα για την αξιοπιστια του.Θα μπορουσα να εντοπισω διαφορες με καποιο "καλο" μοτερ ισως στο οτι ξεβιδωνοτανε συνεχει το καρμπυρατερ απο τον κορμο ,ελυνε η μακρια βιδα τις εξατμισης και γυριζε η βελονα των "χαμηλων" Αυτα τα προβληματακια λυθικαν αλλα πρεπει να αναφερθουν
chrismet

Δημοσίευση από chrismet »

Πως τα έλυσες τα προβλήματα αυτά Ανρέα; Μπορείς να μας πεις 2-3 λόγια πάνω σε αυτό; Τρόπος λύσης του προβλήματος, απαίτηση ειδικών γνώσεων ή μη, ευκολία λύσης του προβλήματος, είναι μερικά θέματα που θα ήταν καλοδεχούμενο να μας τονίσεις. Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

γεια σας κυριοι μια και μιλατε για magnum θα παρακαλουσα να με σωσετε με κατι τεχνικο
εχω ενα magnum pro 28 γραφει στον κορμο made in taiwan παρακαλω 20ετιας και βαλε
παρατημενος ο αμοιρος
τον ελυσα και μεσα εχει σαν μελι τα παλια καυσιμα
του εριξα οτι ειχα και δεν ειχα μεχρι και που τον εβρασα (δεν κανω πλακα)
τελος παντων καθαρισε πιστευω
τον μονταρα παλι αλλα δεν ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να του κανω για να τον βαλω μπροστα (τα βιδακια τα ατιμα)
χαλασα και μια φλατζα που εχει πισω και κατω εκει που βλεπεις στοφαλο

ειχα παρατησει το χομπυ αλλα τωρα προσπαθω να ξαναμπω απο την αρχη.
καποια βοηθεια απο εσας η αν ειμαι σε λαθος θεμα που να ρωτησω?

ευχαριστω Αντωνης
ankon

Δημοσίευση από ankon »

sosoka έγραψε: γεια σας κυριοι μια και μιλατε για magnum θα παρακαλουσα να με σωσετε με κατι τεχνικο
εχω ενα magnum pro 28 γραφει στον κορμο made in taiwan παρακαλω 20ετιας και βαλε
παρατημενος ο αμοιρος
τον ελυσα και μεσα εχει σαν μελι τα παλια καυσιμα
του εριξα οτι ειχα και δεν ειχα μεχρι και που τον εβρασα (δεν κανω πλακα)
τελος παντων καθαρισε πιστευω
τον μονταρα παλι αλλα δεν ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να του κανω για να τον βαλω μπροστα (τα βιδακια τα ατιμα)
χαλασα και μια φλατζα που εχει πισω και κατω εκει που βλεπεις στοφαλο

ειχα παρατησει το χομπυ αλλα τωρα προσπαθω να ξαναμπω απο την αρχη.
καποια βοηθεια απο εσας η αν ειμαι σε λαθος θεμα που να ρωτησω?

ευχαριστω Αντωνης

Γεια σου Αντωνη
Πρωτα απο ολα πρεπει να δεις την λαστιχενια φλαντζα που ειναι στο καρμπυρατερ,αν ειναι ΟΚ . Για την αλλη φλαντζα θα πας στον Ρεππα στην Αθηνας και θα παρεις βελανιδοχαρτο 0,5 χιλ. και θα την κοψεις εσυ . Τωρα για τις ρυθμισεις πρεπει να κανεις ενα ταξιδι μεχρι το Χαλανδρι να σου την ρυθμισω εγω. Υπαρχει θεμα για μηχανες στο Πεταμε οποτε να μπαινεις εκει.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

γεια σου και παλι
τελικα μαλλον πρεπει να ερθω να μου πεις πολλα αλλα φοβαμαι μη γινω βαρος
πες μου που η στειλε mail η πμ
το λαστιχακι ειναι καμενο ψαχνω για αλλο!@/-=}{{
Aλέκος

Δημοσίευση από Aλέκος »

Φιλε chrismet οπως ειπε και ο φιλος μας ο Ντινος και συμφωνω μαζι του , θα σου πω και τη δικια μου εμπειρια. Εχω εναν sc .91 τετραχρονο . Φιλε δουλευει σαν SEIKO δεν τον αλλαζω με τιποτα !!!!!!!!!@P@
Aλέκος

Δημοσίευση από Aλέκος »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Να αναφερω δε οτι το Stick αρα και ο SC του καινε 20% HELI και γυριζη 11/6 APC .

Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι πρέπει να εχεις λιγο πλουσια την μικρη (να κρεμαει λιγι απο χαμηλα μεχρι την μέση) αλιος δεν εχει καλο ρελαντι ακουγετε παιριεργο αλλα αν σφιξεις μετα χανει το ρελαντι του ισως να ειναι απο το 20% .

Αλλα ετσι τον αφηνεις για 30-40 SEC πατας γκαζι ματσουκια εχει ενα lag μεν αλλα δεν θα σβισει :) και περνει και με το χερι αλλα παντα αναποδα :P .

πλεον το ρουλεμαν του κανει θορυβο αλλα εχει καψει ... πολυ καυσιμο και μαλιστα 20 % αρα εχει καθε λογο να γρινιαζει .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”