Ερωτηση!!!

Απάντηση
savasp30

Ερωτηση!!!

Δημοσίευση από savasp30 »

Ενδιαφερομαι να εγγραφω σε καποια Λεσχη-Μοντελοδρομιο, θα ηθέλα απο αυτους που ειναι ηδη γραμμενοι σε καποια σχολια υπερ - κατα και εννοειται το κοστος εγγραφης αλλα και συνδρομης. Ευχαριστω.
mrkaza

Απάντηση: Ερωτηση!!!

Δημοσίευση από mrkaza »

Καθως δέν το ανάφερες αναφερεσε για την Αττικη ?

Αν ναι ειναι τα εξεις

Α ) το μοντελοδρομιο του ντουνη οπου εχει ως βασικο υπερ του τον μεγαλλιτερο διαδρομο και τον μετερεολογικο σταθμο .

β) του μπουρμπουλα που εχει ως βασικο υπερ το κλιμα και την ζεστασια που νιωθεις οταν πετας εκει και ως κατα την αποσταση - χρονο

Γ) η Aldex που ειναι διπλα σου αν μενεις δυτικα προαστια αλλα σχεδων παντα εχει πλαγιο ανεμο :( .

Αν ξεχασα καποιο μην βαρατε τον πιανιστα plz .
savasp30

mrkaza έγραψε: Καθως δέν το ανάφερες αναφερεσε για την Αττικη ?

Αν ναι ειναι τα εξεις

Α ) το μοντελοδρομιο του ντουνη οπου εχει ως βασικο υπερ του τον μεγαλλιτερο διαδρομο και τον μετερεολογικο σταθμο .

β) του μπουρμπουλα που εχει ως βασικο υπερ το κλιμα και την ζεστασια που νιωθεις οταν πετας εκει και ως κατα την αποσταση - χρονο

Γ) η Aldex που ειναι διπλα σου αν μενεις δυτικα προαστια αλλα σχεδων παντα εχει πλαγιο ανεμο :( .

Αν ξεχασα καποιο μην βαρατε τον πιανιστα plz .

Αθηνα μενω, το ξεχασα να το αναφερω. Απο κοστος?
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Γεια σου Σαββα

καλως τον και στο ΠΕΤΑΜΕ και στο χομπυ μας !
Οοοολα ειναι διακοσαρια (200) το χρονο χωρις καμια αλλη χρεωση, αντε καλωριζικος.

ΥΓ
Μετα απο τοοοσα χρονια σε αυτο το χομπυ, νωμιζω πως η καλητερη λυση ειναι οπως σχεδον σε ολα τα πραγματα-θεματα, να τα δοκιμασεις οοολα και μετα να καταληξεις, ετσι θα εχεις την ευκαιρια να δεις τις 'ιδιαιτεροτητες' του καθε παιδιου-χωρου

Φιλικα
Χρηστος Αραπης
KM

Δημοσίευση από KM »

Σάββα καλησπέρα και από εμένα,

στα Δερβενοχώρια που τυχαίνει να πηγαίνω η συνδρομή είναι 130. Επίσης να σε ενημερώσω ότι όλοι έχουν και εγγραφή αλλά δεν θυμάμαι το κόστος.

Κώστας
savasp30

CARAPIS έγραψε: Γεια σου Σαββα

καλως τον και στο ΠΕΤΑΜΕ και στο χομπυ μας !
Οοοολα ειναι διακοσαρια (200) το χρονο χωρις καμια αλλη χρεωση, αντε καλωριζικος.

ΥΓ
Μετα απο τοοοσα χρονια σε αυτο το χομπυ, νωμιζω πως η καλητερη λυση ειναι οπως σχεδον σε ολα τα πραγματα-θεματα, να τα δοκιμασεις οοολα και μετα να καταληξεις, ετσι θα εχεις την ευκαιρια να δεις τις 'ιδιαιτεροτητες' του καθε παιδιου-χωρου

Φιλικα
Χρηστος Αραπης

Ευχαριστω πολυ, στο Πεταμε ειμαι αρκετο καιρο αλλα και στο χομπυ πολυ περισοτερο απλα δεν ειχα ασχοληθει τοσο εντατικα οπως τωρα. Με τον πατερα μου ερχομασταν στα Σπατα να πεταξουμε οταν το αεροδρομιο ακομα φτιαχνοταν ημουν μικρος βεβαια αλλα θυμαμαι. Απλα δεν υπαρχει καποιος χωρος της προκοπης εδω που μενω (Σπατα) και γι αυτο ενδιαφερομαι. Αν και απο φωτογραφιες μου αρεσει το Ακραιφνιο.
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

savasp30 έγραψε: Ευχαριστω πολυ, στο Πεταμε ειμαι αρκετο καιρο αλλα και στο χομπυ πολυ περισοτερο απλα δεν ειχα ασχοληθει τοσο εντατικα οπως τωρα. Με τον πατερα μου ερχομασταν στα Σπατα να πεταξουμε οταν το αεροδρομιο ακομα φτιαχνοταν ημουν μικρος βεβαια αλλα θυμαμαι. Απλα δεν υπαρχει καποιος χωρος της προκοπης εδω που μενω (Σπατα) και γι αυτο ενδιαφερομαι. Αν και απο φωτογραφιες μου αρεσει το Ακραιφνιο.

..., απο εκει ειχα ξεκινησει κι εγω, Αερολεσχη Αθηνων.
Πηγαινε, δες και αποφασησε.
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Χρήστο η Αερολέσχη Αθηνών έχει τμήμα αερομοντελισμού ?

Εαν ναι τότε θα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά σε αυτήν :p
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

mastoras έγραψε: Χρήστο η Αερολέσχη Αθηνών έχει τμήμα αερομοντελισμού ?

Εαν ναι τότε θα πρέπει να κάνουμε μια αναφορά σε αυτήν :p

..., μεγαλωσαμε και ξεχναμε,... :D
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Σωστοοοός !!!!! ;;) Μπλέξιμο κατανόησης παραθέσεων -απαντήσεων !@/-=}{{
nektarios m

Δημοσίευση από nektarios m »

DEAR SAVAS,

έχοντας πετάξει σε αρκετα σημεία και λέσχες σου προτείνω να κάνεις έρευνα by your self για να αποκτήσεις ιδία γνώμη σε σχέση με τον κόσμο που θα συναντήσεις , αν σου ''κάνουν'' τα εκεί άτομα και αν τους ''κάνεις'' και εσύ που είναι και το πιο βασικό κατά την ταπεινή μου άποψη - σε σχέση με την τοποθεσία ήτοι χιλιομετρική απόσταση, χώρος πτήσεων , δυνατότητες μοντελοδρομίου κλπ. - το κόστος εγγραφής και συνδρομής θα πρέπει να το δεις σε δεύτερη φάση κρίνοντας απο τα παραπάνω και να πάρεις την τελική σου απόφαση. Για να μην παρεξηγηθώ, ανέλυσε στο μυαλό σου τα παραπάνω για να καταλάβεις αν η ''φτηνή'' συνδρομή σου δίνει αυτό που ζητάς σε σχέση με την πιο ''ακριβή'' και το αντίστροφο.

Φιλικά και χωρίς φόβο αλλά με πάθος (xaxaxaxa)

Nektarios
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”