Γειά σας.....!!!!!
Σαν νέος στο petame.gr, είπα να συστηθώ....
Οπως προφανώς καταλάβατε.... το όνομά μου είναι Νίκος.
Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τα αεροπλάνα γενικότερα και με τα τηλεκατευθυνόμενα ειδικότερα (μέχρι να με πετάξει η γυναίκα μου από το σπίτι μαζί με αυτά).....!!!!! !@/-=}{{!@/-=}{{!@/-=}{{
Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του petame.gr, για αυτό το "εργαλείο" που σκέφτηκαν και έφτιαξαν, το οποίο πιστεύω ότι βοηθάει πολύ αυτούς που ασχολούνται.....!!!!!
Νέο Μέλος....
Απάντηση: Νέο Μέλος....
Νίκο καλωσόρισες και καλή διαμονή!!
Πες μας αν θέλεις σε ποιο μέρος πετάς ώστε να γνωριστούμε και από κοντά!
Βαγγέλης
Πες μας αν θέλεις σε ποιο μέρος πετάς ώστε να γνωριστούμε και από κοντά!
Βαγγέλης
-
Απάντηση: Νέο Μέλος....
Βαγγέλη ευχαριστώ .....
Τους τελευταίους μήνες.... πετάω στα κλεφτά (γιατί τρέχω σαν κουνέλι.... χωρίς να ετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς) κυρίως στο ΣΕΦ (ηλεκτρικάκια) και όταν και αν μπορώ.... κυρίως Ασπρόπυργο (θερμικά)....
Γενικότερα.... έχω πάντα στο αυτοκίνητο ένα ηλεκτρικάκι.... και όπου μου αρέσει και μου κάτσει.... το παλεύω....!!!!
Παρόλα αυτά θα το κανονίσουμε όμως..... (για να με μάθετε και ελικόπτερο....).....!!!;D;D;D
Τους τελευταίους μήνες.... πετάω στα κλεφτά (γιατί τρέχω σαν κουνέλι.... χωρίς να ετοιμάζομαι για τους Ολυμπιακούς) κυρίως στο ΣΕΦ (ηλεκτρικάκια) και όταν και αν μπορώ.... κυρίως Ασπρόπυργο (θερμικά)....
Γενικότερα.... έχω πάντα στο αυτοκίνητο ένα ηλεκτρικάκι.... και όπου μου αρέσει και μου κάτσει.... το παλεύω....!!!!
Παρόλα αυτά θα το κανονίσουμε όμως..... (για να με μάθετε και ελικόπτερο....).....!!!;D;D;D