Γνώμες και απόψεις περι Αερολεσχών και συλλόγων

sokratis

Απάντηση: Αερολέσχη Εδεσσας

Δημοσίευση από sokratis »

Στις 17-7-09 και κατα τις 12 το μεσημερι δεχθηκα τηλεφωνημα απο τον προεδρο της Αερολεσχης Εδεσσας Κο Κλημεντιδη Ιωαννη,ο οποιος σε αυστηρο κι εντονο υφος μου παραπονεθηκε για καποια σχολια μου εδω μεσα,οπου αναφερομαι στην κατασταση που επικρατει σημερα στο αεροδρομιο της Εδεσσας αλλα και στην γενικοτερη εικονα της ελληνικης ανεμοποριας.
Στο τελος και πριν προλαβω να του απαντησω ή να του εξηγησω, μου ειπε οτι με θεωρουν ηλιθιο,βλακα κι οτι ειμαι ανεπιθυμητος στο αεροδρομιο τους.Κατοπιν μου εκλεισε το τηλεφωνο πριν προλαβω να πω κουβεντα.
Δε νομιζω οτι χρειαζονται αλλα σχολια...........
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Σε αυτό το σημείο φίλε Σωκράτη δεν θα μπορούσα παρά να κάνω copy ένα e:mail πρόσκλησης-φιλοξενίας, από τον κ Γιάννη Κλημεντίδη, που έλαβε το petame στις 29 Μαίου του 2009.

"Παρακολουθώντας τυχαία το εξαιρετικό forum σας, διάβασα την ανάρτηση περί Εκδρομής των αερομοντελιστών στο αεροδρόμιο μας και μάλιστα τις τελευταίες του mastora και του ankon.
Επειδή πρόσφατα ανέλαβα την προεδρεία της Αερολέσχης και πέρσι τον Αύγουστο δυστυχώς δεν σας συνάντησα ( έλειπα στο Βερολίνο σαν αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στους Παγκόσμιους αγώνες ανεμοπορίας), και εκτός από ανεμοπόρος είμαι και αερομοντελιστής θα ήθελα να επικοινωνήσουμε και να συνεννοηθούμε για την φετινή σας εκδρομή που όπως βλέπω υπάρχει κατ΄ αρχήν ενδιαφέρον .
Λοιπόν θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας φιλοξενήσουμε και φέτος στο αεροδρόμιο μας, πρέπει όμως να συνεννοηθούμε έγκαιρα ώστε να εντάξουμε χρονικά την εκδρομή στις δραστηριότητες της Σχολής Ανεμοπορίας, ώστε η φιλοξενία σας να γίνει με τον καλύτερο τρόπο.
Περιμένω τηλέφωνο στο 6945..........

Με αεραθλητικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Κλημεντίδης"

Τώρα δεν νομίζω να χρειάζονται άλλα σχόλια. ;;)
sokratis

-Γεια σου Γιαννη...
-Κουκια σπερνω.....

Τωρα που κολαει αυτο που εγραψες μονο εσυ ξερεις.

Αν η Αερολεσχη λειτουργει με ραντεβου,ας βαλει μια μεγαλη ταμπελα εξω απο το αεροδρομιο που να πληροφορει τους επισκεπτες οτι γινονται δεκτοι μονο μετα απο ραντεβου,κι ενα τηλεφωνο επικοινωνιας.(θα ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια και το μοναδικο σωματειο που θα δεχεται κοσμο τα Σαββατοκυριακα με ραντεβου!!!)
Σε επαρχιακο αεροδρομιο που επισκεπτομαι τελευταια τα μελη και το ΔΣ πανε καθημερινα και καθε απογευμα κι ας μη πετανε!!!!
Αν καποιους τους ενοχλει ο διαλογος και τους "ποναει" η αληθεια,ας κλεισουν τα αυτια τους κι ας υποκριθουν οτι δεν ακουνε.Αυτα που γραφω εκφραζουν και μεγαλη μεριδα ανεμοπορων και μελων της Λεσχης που για ευνοητους λογους "αδυνατουν" να εκφραστουν.ειπαμε θελει κοτσια να κανεις διαλογο και να κοιταξεις τον αλλο στα ματια.Αλλα ειναι πιο ευκολο(αναλογως το επιπεδο του καθενος παντα)να ξορκιζουμε και να αφοριζουμε οσους μας ενοχλουν τα αυτια και τη συνειδηση.......
Δεν ειδα βεβαια απο αυτους που μου επιτεθηκαν αρχικα, να δειχνουν την ιδια ευαισθησια στη συμπεριφορα του Κου Κλημεντιδη,κι αυτο κατι λεει.....
Για οσους αντεχουν το διαλογο κι ενδιαφερονται πραγματικα για την ελληνικη ανεμοπορια θα ειμαι παντα παρων με σεβασμο στο συνομιλητη μου και προτασεις.
sokratis

Οσο για το φιασκο των αγωνων που διοργανωνονται καθε χρονο αλλα ολο ματαιωνονται τι να πω?Τι εχει να μας πει κι η επιτροπη ανεμοποριας?
Κι απ`οτι γνωριζω ο Κος Κλημεντιδης μπορει πριν πολλα χρονια να ηταν ανεμοπορος απ`οσο γνωριζω ομως εχει πολλα χρονια να πεταξει.
mastoras

Ανοιξα αυτό το θέμα με σκοπό να μεταφέρω αρκετά μηνύματα που είχαν δημοσιευθεί σε θέματα που αφορούσαν την παρουσίαση Ελληνικών Αερολεσχών στο ευρύ κοινό, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την Ανεμοπορία.......και όχι μόνο.

Η παρουσίαση των Ελληνικών Αερολεσχών, και όλων γενικά των αεραθλητικών συλλόγων, μέσα από το φόρουμ του petame, έχει στόχο την ανάδειξη της αεροπορίας και του αεραθλητισμού στην χώρα μας.

Στοχεύουμε να καταστήσουμε γνωστή την ύπαρξη και την υγιή εικόνα των Αερολεσχών και των συλλόγων, σε όλο τον κόσμο, και σε κάθε ενδιαφερόμενο που ίσως κάποτε θελήσει να ενσωματωθεί στην σημερινή, αεροπορική-ανεμοπορική-αερομοντελιστική οικογένεια.

Μηνύματα παραπόνων, αιχμές, κραυγές, και αντιπαραθέσεις, επωνύμων η ανωνύμων χρηστών του διαδικτύου, και του φόρουμ
που δημοσιεύονται κατά καιρούς στα επίσημα θέματα παρουσίασης των Αερολεσχών και των Αεραθλητικών συλλόγων, θα μεταφέρονται εδώ, σε αυτό το θέμα........... που σίγουρα δεν θα μείνει στην ιστορία. ;;)
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Προσωπικά διαφωνώ με τις καταγγελίες, όταν αυτές δε στοιχειοθετούνται και όταν δεν υπάρχει αντίλογος.
Επικροτώ τη μεταφορά των μηνυμάτων που έκανες Δημήτρη, γιατί η διαγραφή τους αρκετές φορές δεν είναι ιδιαίτερα κομψή και Δημοκρατική.
Κομψές και δημοκρατικές όμως θα πρέπει να είναι και οι απόψεις του κάθε ένα μας στο σύνολό τους, για να μην έρχεται κανείς σε δύσκολη θέση.

Το http://www.petame.gr
δεν επιθυμεί καυγάδες, ανούσιες συζητήσεις και τσαλιμάκια, γιατί εμποδίζεται ο κύριος σκοπός του που είναι παντελώς διαφορετικός.

Οι χρήστες που δε συμμορφώνονται με τους βασικούς κανόνες του χώρου, με τους αυτονόητους "ηθικούς όρους" και που ενδεχομένως φτάσουν να ενοχλούν άλλα μέλη του http://www.petame.gr
ή μη, καλό θα είναι να απέχουν της συζητήσεως ή ακόμη και του ίδιου του χώρου. Η απομάκρυνσή τους, διευκολύνει και προστατεύει τόσο τους "καταγγελόμενους", το http://www.petame.gr
όσο όμως και τους ίδιους!

Προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί προκαλούν σύγχιση, αποστροφή και δίνουν κάκιστη εικόνα στους επισκέπτες που αντλούν πληροφορίες σχετικά με το μοντελισμό.

Το http://www.petame.gr
τιμάται από πλήθος επισκεπτών καθημερινά (το πρώτο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα).
Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος ιδιαίτερης προσοχής και ευθύνης, ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που παρέχει να είναι όσο καλύτερα φιλτραρισμένα και αντικειμενικά είναι δυνατόν.
iiyamaflatron

Δημοσίευση από iiyamaflatron »

sokratis έγραψε:
Δεν ειδα βεβαια απο αυτους που μου επιτεθηκαν αρχικα, να δειχνουν την ιδια ευαισθησια στη συμπεριφορα του Κου Κλημεντιδη,κι αυτο κατι λεει.....
.

Σκέφτηκες ποτε sokratis οτι δεν εδειξαν την ευαισθησία που περίμενες ισως επειδη συμφωνούν μαζι του ??

Σκέφτηκες γιατι εισαι ο μόνος που φωνάζει και ο μόνος που τα βλέπει ολα στραβά? ( σιγουρα πολλα ειναι οντως στραβά , αλλα προς θεού οχι ολα )

Σκέφτηκες οτι οι ανθρωποι που λές κανουν hobby ? πως ειναι δυνατον καθε φορά να βρίσκονται εκει που ΕΣΥ θέλεις? Εχουν οικογένειες και ζωή και έξω απο το το hobby.
Αν εσυ εχεις την ικανότητα και την διαθεση να προσφέρεις περισσότερες και καλυτερες υπηρεσίες στον χ'ωρο , βρες ανθρωπους με τις ιδιες ικανότητες και φτιαξε ενα συλλογο ( μη κερδοσκοπικό φυσικά γιατι με αμοιβη παρατάω την δουλεια μου και το κανω κι εγω ) και προσφερε αυτα που δεν μπορουν οι αλλοι.

προτείνω περισσότερη προσφορά και λιγότερη γκρίνια

ΥΣ . οσοι μπορουν .κανουν , οι υπόλοιποι διδάσκουν και κριτικάρουν
mastoras

sokratis έγραψε: -Γεια σου Γιαννη...
-Κουκια σπερνω.....

Τωρα που κολαει αυτο που εγραψες μονο εσυ ξερεις.

"Λοιπόν θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας φιλοξενήσουμε και φέτος στο αεροδρόμιο μας, πρέπει όμως να συνεννοηθούμε έγκαιρα ώστε να εντάξουμε χρονικά την εκδρομή στις δραστηριότητες της Σχολής Ανεμοπορίας, ώστε η φιλοξενία σας να γίνει με τον καλύτερο τρόπο. "

Επειδή μίλησες για εγκατάλειψη του Ανεμοδρομίου, για λουκέτο της Αερολέσχης και άλλα τέτοια.
Πως γίνεται μια διαλυμένη Αερολέσχη να καλεί για φιλοξενία στις εγκαταστάσεις, 50 αερομοντελιστές, και παράλληλα στο πρόγραμμα της φιλοξενίας να συμπεριλαμβάνονται πτήσεις εθισμού, μικρά γρήγορα σεμινάρια για την γνωριμία των ανεμοπλάνων και της ανεμοπορίας, διάθεση άπειρου χρόνου από τους ανεμοπόρους της Αερολέσχης για οτιδήποτε έχει σχέσει με το αντικείμενο κτλ κτλ.

Αυτό δεν είναι δραστηριότητα μιας δραστήριας Αερολέσχης ?

Προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αγαπητέ Σωκράτης.......προσφορά και εθελοντισμό. Γνωρίζεις τίποτα από αυτές τις λέξεις, η είσαι και εσύ κανένας "παρτάκιας" σαν αυτούς που έχουμε και εμείς στον αερομοντελισμό που μόνο κράζουν, και έχουν απαιτήσεις χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα.....παρά μόνο τα πάντα για τον εαυτό τους.........Λέω μήπως !!!! !@/-=}{{

Και αυτό το τελευταίο το αναφέρω γιατί άφησες και αιχμές κατά την "δική σας" επιτροπή ανεμοπορίας.

Και ρωτώ. Ήσουν ποτέ κοντά στην επιτροπή Ανεμοπορίας ? Πρόσφερες τις υπηρεσίες σου στις ανάγκες της επιτροπής ? Κατέθεσες προτάσεις ιδέες και λύσεις που αφορούσαν το άθλημα σας ? Βοήθησες στην προσπάθεια υλοποίησης εκδηλώσεων και αγώνων ? Δημοσίευσες ποτέ κανένα άρθρο σε ελληνικό η ξένο τύπο για την ενημέρωση την προώθηση και την ανάπτυξη του αθλήματος σας ? Προσπάθησες να συνεργαστείς με άλλους συλλόγους και Αερολέσχες για τα προβλήματα και το μέλλον της Ανεμοπορίας ?

Και πάλι απλώς ρωτώ _P_P
sokratis

Απάντηση: Γνώμες και απόψεις περι Αερολεσχών και συλλόγων

Δεν πειραζει παιδια.εφ`οσον εσεις ειστε ευχαριστημενοι απο την παρουσα κατασταση,εμενα μου φτανει και μου περισευει.δικαιωμα σας αλλωστε.
faethon

Δημοσίευση από faethon »

Φίλοι του petame.gr

Με έκπληξη παρακολουθώ την συζήτηση που άνοιξε ο κ. Καραβίδας Σωκράτης πρώην ανεμοπόρος, πρώην Αλεξιπτωτιστής Πλαγιάς στο φόρουμ και πραγματικά ούτε καν είχα την πρόθεση να απαντήσω στις διάφορες παραληρηματικές ανακρίβειες που γράφει, αν δεν είχε αναφέρει το όνομά μου.
Καταλαβαίνω τον πόνο του, καταλαβαίνω ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ τα γράφει όλα αυτά. Όμως δεν πρόκειται να ξεκινήσω διάλογο με τον παλιό μου φίλο ούτε να μπω σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Τον κατανοώ στην θέση που βρίσκεται.
Όμως θα ήθελα να δώσω την πραγματική εικόνα ( σε ορισμένους τομείς) της Αερολέσχης Έδεσσας σήμερα, ώστε να μην εμφανίζονται φαινόμενα τύπου Καραβίδα που δημιουργούν πιθανόν σύγχυση.
- Κατ΄αρχήν η πολιτεία δεν έχει δώσει ποτέ δεκάρα τσακιστή στην Αερολέσχη μας.
-Ότι έχει φτιαχτεί στο αεροδρόμιό μας, φτιάχτηκε από τα μέλη και τους φίλους της Αερολέσχης, φτιάχτηκε με τον ιδρώτα και το μεράκι τους.
-Όλα τα ανεμόπτερα της Αερολέσχης Έδεσσας (πλην των δυο GROB) έχουν αγορασθεί από την ίδια την Αερολέσχη.
- Μετά από αιτήματα τουλάχιστον 15 χρόνων, επιτέλους η Πολεμική Αεροπορία παραχώρησε 5 ανεμόπτερα στην Ελληνική Ανεμοπορία.
- Εδώ και δύο χρόνια, με τα δυο ανεμόπτερα αυτά, η Σχολή μας έχει πραγματοποιήσει ρεκόρ εκπαιδευτικών πτήσεων και δραστηριότητας για μέχρι σήμερα Ελληνικά δεδομένα. Το αποτέλεσμα είναι 14 νέοι σολίστες ανεμοπόροι οι οποίοι έδωσαν εξετάσεις στην Υ.Π.Α. για την απόκτηση πτυχίου ανεμοπορίας, τον Ιούνιο 2009.
- Από τον Σεπτέμβριο 2009 η Ελληνική ανεμοπορία θα έχει αποκτήσει 14 νέους πιλότους , γεγονός που είχε να συμβεί χρόνια.
- Η πτητική δραστηριότητα του καλοκαιριού διακόπηκε στις 23-6-2009 για λίγο, πέρα από την θέλησή μας, διότι από τις 1-6-2009 άρχισε να εφαρμόζεται η νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία της EASSA στην χώρα μας ,όσον αφορά την ετήσια ανανέωση του πιστοποιητικού πτητικής ικανότητα των ανεμοπτέρων. Δεδομένου ότι κανένας Ελληνικός οργανισμός μέχρι τώρα δεν μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικό CAMO για την ετήσια ανανέωση του πιστοποιητικού πτητικής ικανότητας των ανεμοπτέρων , απευθυνθήκαμε στο εξωτερικό ( Γερμανία) και έτσι στις αρχές Σεπτεμβρίου, ελπίζουμε τα ανεμόπτερά μας να είναι και πάλι στον αέρα, αφού δέχθηκε μεγάλη Γερμανική εταιρία συντήρησης ανεμοπτέρων να μας χορηγήσει πιστοποιητικό CAMO.
- Πράγματι στις 15-6-2009, μετά από πολύ αγώνα, το Νομαρχιακό Συμβούλιο του Νομού μας, αποφάσισε να διαθέσει σημαντικό ποσό για την ασφαλτόστρωση τμήματος του διαδρόμου αποπροσγείωσης (10Χ1400 μέτρα) - Μετά από προσπάθειες 3 χρόνων έχει λυθεί και το ιδιοκτησιακό και λειτουργικό καθεστώς του ξενοδοχείου μας και έτσι θα λειτουργεί μόνιμα και επαγγελματικά ποια , από τον φετινό χειμώνα.
- Λυπούμαστε πραγματικά που δεν θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ανεμοπορικές πτήσεις στα μέλη του petame φέτος το καλοκαίρι κατά την επίσκεψή τους στο αεροδρόμιο τον Αύγουστο. Είναι όμως στην διάθεσή τους όλες μας οι εγκαταστάσεις και ότι άλλο χρειαστούν. Υποσχόμαστε όμως ότι από τον Σεπτέμβριο μπορούν όποτε μας επισκεφτούν ατομικά ή ομαδικά να τους προσφέρουμε τις ...χρωστούμενες πτήσεις.

Με αεραθλητικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Κλημεντίδης
iiyamaflatron

Δημοσίευση από iiyamaflatron »

Κ. Γιάννη Κλημεντίδη

Ο sokratis δεν δημιουργει προβληματα μονο σε σας .
Ξεκίνησε , να δημιουργει προβληματα , απο την Λέσχη που τον μεγάλωσε ( http://airioa.gr
) ( αν μπορειτε να διαβάσετε στο foroum της λέσχης να δειτε τι γραφει . ) συνεχισε να δημιουργει προβληματα στην αερολέσχη αγρινιου , φυσικά στην ΑΝΛΑ και αφου τελειωσαν τα κοντινά του σωματεία επιασε και σας.^%^

Ολα ξεκήνησαν , επειδη οπως εγραψε σε διαφημιση -ανακοινωση, σε εφημεριδες των Ιωαννίνων , θα ανοιξει σχολη υπερελαφρων . Μαλιστα ανκοινωσε και τιμη .!!!!
Προφανως η αερολέσχη ιωανίνων του χαλάει τα σχεδια, αφου μετα την αλλαγη του κανονισμου ανεφοδιασμου ελαφρων και υπερελαφρων αεροσκαφών , πετάει ξανα , μετα απο 7 μήνες , αναγκαστικής καθήλωσης .
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

sokratis έγραψε: ΚΑλα Χριστουγεννα........

Αυτή προφανώς και δεν είναι απάντηση.
Έχουν γίνει ήδη αρκετές προσπάθειες να "κρατηθεί" το θέμα στο επίπεδο που του πρέπει. Ξεκίνησε με μορφή καταγγελιών (μερικές εκ των οποίων αρκετά εριστικές), δίχως να υπάρχει αντίλογος. Στην πορεία δόθηκαν μερικές εξηγήσεις και απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα από τον κ Κλημεντίδη ...και τέλος ανάβουμε λαμπιόνια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Έχω την αίσθηση ότι με την τελευταία απάντηση απλώς το "φθηνέψαμε" το πράγμα και το γελοιοποιήσαμε.
Αν δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό και αξιοπρεπές να καταθέσουμε, πέραν του εορταστικού ευχολογίου, τότε ίσως να κλειδωθεί το θέμα να τελειώνουμε.
sokratis

Οτι και να λετε η αληθεια ειναι μια,και αντικατοπτριζεται στην σημερινη κατασταση που εχουν φτασει οι καθε λογης υπευθυνοι τον αεραθλητισμο και την Ανεμοπορια!!!Ρωτηστε τα δεκαδες μελη που εχουν αποχωρησει απο τα σωματεια σας και το χωρο,πικραμενοι κι απογοητευμενοι απο τετοιες συμπεριφορες.Οι μονοι ανεμοποροι που πετανε πραγματικα,δεν ανηκουν στα σωματεια σας,αγορασαν δικα τους σκαφη και ανεμοπορουν ατελειωτες ωρες.σε αντιθεση με καποιους αλλους που το μονο τους ονειρο ειναι να παρουν πτυχιο και να γινουν εκπαιδευτες για να πουλανε μουρη και να πετανε τζαμπα.Τα στραβα που βλεπω δεξια κι αριστερα παντα τα ελεγα και τα καυτηριαζα και σε οποιον αρεσει.εγω ειμαι καθαρος,αλλοι εχουν λερωμενη τη φωλια τους.Και θα συνεχισω να πεταω παρ`ολα τα προβληματα υγειας που εχω σε αντιθεση και προς μεγαλη λυπη καποιων.....
Δεκτα και τα ειρωνικα σας σχολια μιας και αδυνατειτε να αντιμετωπισετε τα οσα λεω με επιχειρηματα και διαλογο.Απο αφορισμους εχουμε χορτασει.
Βαρατε οσο θελετε......
pag

Δημοσίευση από pag »

Σωκράτη, στο "Καλά Χριστούγεννα" τι άλλο μπορεί να απαντήσει κανείς παρά να αντευχηθεί "Καλές Γιόρτες".

Νομίζω ότι η μία και μόνη απάντηση που έλαβες από τον Γιάννη Κλημεντίδη εκ μέρους της Αερολέσχης Έδεσσας και επαρκής είναι και ψύχραιμη. Δεν θα με βρείτε να πολυσυχνάζω σε forum, εδώ όμως που το έφτασες το πράγμα αισθάνομαι την ανάγκη τα παραθέσω ένα-δύο ανέκδοτα στοιχεία στους φίλους αναγνώστες.

Τρεις εβδομάδες πριν την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο για να κάνει παρέα στον Ανάργυρο (ναι, το γέρικο σκυλί του ανεμοδρομίου έχει όνομα!), ο Σωκράτης μου έστειλε ένα email, ρωτώντας εάν μπορεί να επισκευθεί το αεροδρόμιο το ερχόμενο ΣαβατοΚύριακο μαζί με φίλους του που επιθυμούσαν να πετάξουν για πρώτη φορά με ανεμόπτερο. Ενημέρωσα τον Σωκράτη ότι το συγκεκριμένο ΣΚ είχαμε βαρύ πρόγραμμα, παρακαλώντας τον εάν μπορούσε να το αναβάλει για 1-2 εβδομάδες οπότε θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τον ίδιο κα τους φίλους του καλύτερα. Μου απάντησε καταφατικά κι ότι θα ξαναεπικοινωνήσει για να προγραμματίσουμε την επίσκεψή του κάποιο επόμενο ΣΚ (ξέρετε ... τα email μένουν).

3 βδομάδες μετά είμαι στο αυτοκίνητό μου κάπου στη Θεσσαλονίκη, όπου μένω, όταν κτυπάει το κινητό. Είναι ο Σωκράτης που μου ανακοινώνει ότι είναι στο αεροδρόμιο, αλλά δεν είναι κανένας άλλος εκεί ...! Έτσι ξεκάρφωτα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Τώρα, τι μύγα τον τσίμπησε ... μόνο ο ίδιος ξέρει!!

Επειδή ειπώθηκαν και σχόλια περί κλίκας, θα ήθελα να μυήσω τους φίλους από άλλα αεραθλήματα στα μυστικά της Εδεσσαϊκής ανεμοπορικής κλίκας. Κάποιοι από τους εκπαιδευτές της Έδεσσας (οι θεματοφύλακες της κλίκας, αφού αυτοί ορίζουν ποιος θα εκπαιδευτεί και ποιος όχι) ξυπνούν νωρίς για να διανύσουν τα 120 χλμ που τους χωρίζουν από το αεροδρόμιο, πληρώνωντας τη βενζίνη τους. Στο ανεμοδρόμιο εκπαιδεύουν για να βγάλουν solo 14 άτομα, όπως έγγραψε ο Γ. Κλημεντίδης, μέσα στους τελευταίους 14 μήνες. Γιατί μόνο 14; Αυτούς διαλέξαμε μέσα από τους ... 1400 που μαζεύονται στο αεροδρόμιο κάθε φορά και μας εμποδίζουν να κουνηθούμε. Αυτοί είναι οι κολλητοί μας. Αν προσθέσει κανείς ότι αρκετοί εκπαιδευτές ανήκουν και στην κατηγορία ιδιοκτητών ανεμοπτέρων (αυτοί που έχουν φύγει από τις Λέσχες;), αλλά επιλέγουν για μεγάλα διαστήματα να κρατούν τα "σπορ" μοντέλα τους στο υπόστεγο και να πετούν με λεωφορείο (οι γνωρίζοντες κατανοούν την παρομοίωση), για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν αυτά τα solo ... τότε καταλαβαίνετε γιατί η κλίκα είναι ολιγομελής. Θέλει ειδικό είδος μαζοχισμού για να τα κάνεις όλα αυτά και να τ' ακούς κι από πάνω.

Πέτρος Γεωργόπουλος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σύλλογοι & Αερολέσχες/Greek rc clubs”