@P@
Πιστεύω ότι χθες καταφέραμε να πείσουμε πρώτα πρώτα τούς εαυτούς μας ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τον αερομοντελισμό. ας αφήσουμε στην άκρη τα κόμπλεξ ανωτερότητας για τους ξένους πιλότους , κάνεις δεν είναι καλύτερος άπτον εαυτό μάς ,αρκεί βέβαια να το πιστέψουμε. Δεν πειράζει εάν δεν πετάμε πανάκριβα μοντέλα σε κουρεμένα γρασίδια, και ας έχουν και λίγη <ταινία> η κόλα τα μοντέλα μας . καμία φορά το απλό είναι και καλύτερο το θέμα είναι εσύ τι νιώθεις στο τέλος της ημέρας!!!!!!!!! Έρχονται καλύτερες μέρες και αυτό είναι σίγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοπή πίτας στις 10/01/10
-
Απάντηση: κοπή πίτας στις 10/01/10
<<Κωστα μπραβο παιδι μου,τοσο πολυ κοσμο δεν εχω ξαναδει στο βουνο>>ειπε ο μεγαλος δασκαλος Κωστας Παπαδοπουλος με συγκινηση.αυτο νομιζω οτι τα λεει ολα.χαιρομαι που ημουν η αφορμη να γνωρισει ο (AIR)Κωστας την πλαγια και να την αγαπησει τοσο,οσο για να του καρφωθει η ιδεα για κατι τετοιο.οι προθεσεις αγνες,η μερα υπεροχη η παρεα μεγαλη και ετσι ξαφνικα ο φιλοξενος ουρανος γεμισε ανεμοπτερα.χαρηκα που ειδα καποιους φιλους που ειχα καιρο να τους δω αλλα και καινουργια παιδια που θα χαρω να τους ξαναδω.Αποστολε σε ευχαριστουμε που μας τιμησες με την παρουσια σου.ο ενθουσιασμος σου-τρελλα-παντα με εκπλησει αν και πετουσαμε και πιο παλια μαζι και εγω τοτε στα πρωτα μου βηματα στο βουνο.κρατα μας ενημερους για κανενα<<καφε>>.συγχαρητηρια σε ολους.μπραβο παιδια!!!@P@
AIRCOSTAS έγραψε: ↑@P@
Πιστεύω ότι χθες καταφέραμε να πείσουμε πρώτα πρώτα τούς εαυτούς μας ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τον αερομοντελισμό. ας αφήσουμε στην άκρη τα κόμπλεξ ανωτερότητας για τους ξένους πιλότους , κάνεις δεν είναι καλύτερος άπτον εαυτό μάς ,αρκεί βέβαια να το πιστέψουμε. Δεν πειράζει εάν δεν πετάμε πανάκριβα μοντέλα σε κουρεμένα γρασίδια, και ας έχουν και λίγη <ταινία> η κόλα τα μοντέλα μας . καμία φορά το απλό είναι και καλύτερο το θέμα είναι εσύ τι νιώθεις στο τέλος της ημέρας!!!!!!!!! Έρχονται καλύτερες μέρες και αυτό είναι σίγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητέ Κώστα,
Απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!:>)
<++>
Φιλικά
Γ.Χ.
-
αγαπητε φιλε Αντωνη.εχω γραψει-η γυναικα μου- δυο cd.το ενα με την κοπη της πιττας και το αλλο με καποια στιγμιοτυπα πτησεων.οταν βρεθουμε να σου δωσω αντιγραφα να φτιαξουμε κατι καλο.@P@
-
Eτσι μπράβο ..........να έχουμε να βλέπουμε και να θυμόμαστε ...........μέχρι το 2011