Ανεμοπορική συνάντηση, Μεγαλόπολη 23-24/1
Απάντηση: Ανεμοπορική συνάντηση, Μεγαλόπολη 23-24/1
Ότι και να πούμε είναι λίγο!
Η οργάνωση άψογη, η φιλοξενία υποδειγματική, ο καιρός της Κυριακής "απίστευτος", το κέφι αστείρευτο, η παρέα καταπληκτική, ο χώρος ζηλευτός ... μου τελείωσαν τα επίθετα!
Παίδες ξεκουνηθείτε και ακολουθείστε κι άλλοι! Οχι μόνο ανεμποπτεράδες! Δεκτά όλα τα πετούμενα! Πάρτε μαζί και τις οικογένειες - γυναίκες και πιτσιρίκια - η διασκέδαση είναι εγγυημένη!
(Θα ακολουθήσουν και σχετικές φωτο - μη μοντελιστικού ενδιαφέροντος για του λόγου το αληθές)
Βαγγέλης
Η οργάνωση άψογη, η φιλοξενία υποδειγματική, ο καιρός της Κυριακής "απίστευτος", το κέφι αστείρευτο, η παρέα καταπληκτική, ο χώρος ζηλευτός ... μου τελείωσαν τα επίθετα!
Παίδες ξεκουνηθείτε και ακολουθείστε κι άλλοι! Οχι μόνο ανεμποπτεράδες! Δεκτά όλα τα πετούμενα! Πάρτε μαζί και τις οικογένειες - γυναίκες και πιτσιρίκια - η διασκέδαση είναι εγγυημένη!
(Θα ακολουθήσουν και σχετικές φωτο - μη μοντελιστικού ενδιαφέροντος για του λόγου το αληθές)
Βαγγέλης
Καμιά συνάντηση πιο κοντά στην Αθηνα ρε παιδιά, πότε θα κάνουμε;
Με τις ωραίες φωτοφραφίες που τραβήξατε, μας μεταφέρετε το ωραίο κλίμα που δημιουργήσατε.
Ανυπομονούμε για βίντεο.
Δημήτριος Γ.Κορασίδης +(*)
Ανυπομονούμε για βίντεο.
Δημήτριος Γ.Κορασίδης +(*)
Επ,τι έγινε ρε παιδιά; τελείωσε, δεν έχει άλλο; :'(
Πολύ ωραίο, και μουσική επένδυση.
Με μετέφερες στην Μεγαλόπολη.
Δημήτριος Γ.Κορασίδης
Πολύ ωραίο, και μουσική επένδυση.
Με μετέφερες στην Μεγαλόπολη.
Δημήτριος Γ.Κορασίδης
-
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑Ακολουθεί το πρώτο από τα δύο βίντεο της εκδρομής.
http://www.youtube.com/watch?v=sz522fImE1k
πολυ καλο!!!!!!!!!!!(το δευτερο τωρα)
Κώστααα!
Τον ήχο του Duo Discus στο "fast low pass" θέλουμεεεεεε!!
Βαγγέλης
Τον ήχο του Duo Discus στο "fast low pass" θέλουμεεεεεε!!
Βαγγέλης
-
_P_P!!!!!!!!!!
Αγαπητοι μου φιλοι,δεν εχω λογια να περιγραψω την καταπληκτικη εκδρομη. Να μαστε καλα και για την επομενη !!!! Ωραιο το video Κωστα,να δουμε και το επομενο.
Αγγελος
Αγγελος
Όντως ο ήχος του Duo Discus είναι ασύλληπτος!!! Αναμονή έως αύριο, είχα σκοπό να ξεκινήσω με αυτό.
Εγώ θα βάλω και το dolby surround, θα φτιάξω πίτσα _P_P
κατ' απαίτηση της οικογένειας, και θα αρχίζω να εθίζω τον γιό μου στην αεροπορική ιδέα. @P@
Δημήτριος Γ.Κορασίδης
κατ' απαίτηση της οικογένειας, και θα αρχίζω να εθίζω τον γιό μου στην αεροπορική ιδέα. @P@
Δημήτριος Γ.Κορασίδης
Καλησπέρα φίλοι,
Περάσαμε καταπληκτικά, δύσκολο να το περιγράψει κανείς με δυό λόγια, αν και οι ... μαίτρ Βαγγέλης (evan) και Κώστας, ο μέν (evan) με τις καταπληκτικές όπως πάντα φωτό, ο δέ Κώστας με τα φοβερά του video, μας έδωσαν μιά καλή γεύση απο την εκδήλωση.
Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη παρέα σας, χάρηκα τόσο πολύ που είδα όλους τους παλιούς μου φίλους μαζί, αλλα γνώρισα και τους καινούργιους φίλους απο κοντά, όπως τους άλλους δύο απο το ... τριο "VANGELIS", τον "coolvag" και τον "Vhal".
Χορτάσαμε και πτήσεις και φαγητό και παρέα και γλεντι.:>>>
Η φιλοξενία των φίλων απο την Καλαμάτα και τη Μεγαλόπολη ηταν φανταστική, καθώς και η ... γουρνοπούλα σας και το κρασί !!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Πέτρο και τον Αργύρη για το κέρασμα, στην υγειά σας._P_P
Μπράβο Γιώργη που μας ξεσηκώνεις και οργανώνεις τόσο ωραίες συναντήσεις της παρέας
Ναί, θα επαναλάβω και εγώ ... Σε αναμονή της επόμενης συνάντησης !!!:>)
Χαιρετισμούς και καλές πτήσεις σε όλους
Περάσαμε καταπληκτικά, δύσκολο να το περιγράψει κανείς με δυό λόγια, αν και οι ... μαίτρ Βαγγέλης (evan) και Κώστας, ο μέν (evan) με τις καταπληκτικές όπως πάντα φωτό, ο δέ Κώστας με τα φοβερά του video, μας έδωσαν μιά καλή γεύση απο την εκδήλωση.
Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη παρέα σας, χάρηκα τόσο πολύ που είδα όλους τους παλιούς μου φίλους μαζί, αλλα γνώρισα και τους καινούργιους φίλους απο κοντά, όπως τους άλλους δύο απο το ... τριο "VANGELIS", τον "coolvag" και τον "Vhal".
Χορτάσαμε και πτήσεις και φαγητό και παρέα και γλεντι.:>>>
Η φιλοξενία των φίλων απο την Καλαμάτα και τη Μεγαλόπολη ηταν φανταστική, καθώς και η ... γουρνοπούλα σας και το κρασί !!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Πέτρο και τον Αργύρη για το κέρασμα, στην υγειά σας._P_P
Μπράβο Γιώργη που μας ξεσηκώνεις και οργανώνεις τόσο ωραίες συναντήσεις της παρέας
Ναί, θα επαναλάβω και εγώ ... Σε αναμονή της επόμενης συνάντησης !!!:>)
Χαιρετισμούς και καλές πτήσεις σε όλους
Το δεύτερο και τελευταίο βίντεο από τη συνάντηση στη Μεγαλόπολη. Άργησε λίγο αλλά νομίζω άξιζε ο κόπος και η υπομονή...
http://www.youtube.com/watch?v=3u24v4DBQDM
http://www.youtube.com/watch?v=3u24v4DBQDM
-
:/)-:,):>)V:)) και βάλε!!!!!! στους πιλοτους και στον video maker
Αψογος!! Μπράβο Κώστα!!