Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑Vhal ήρθε η FOXάρα μου άσπρη άσπρη και φανταχτερή!!!
Είμαι έτοιμος να αλώσω τις πλαγιές της Πεντέλης και όχι μόνο... (άμα γλυτώσει σφύρα μου).
...
Καλορίζικο Κωστή! Μη φοβάσαι καθόλου, έχεις χέρια εσύ!
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑
...
Είμαι σε σκέψη... να βάλω μοτέρ ή όχι? Τι μου χρειάζεται?
...
Αν σκοπεύεις να πετάς μόνο Πεντέλη, εκτιμώ πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερα, παρά μόνο αν σταματήσει ο αέρας και τελειώσει το δυναμικό ενώ είσαι στον αέρα... Σπάνιο πράγμα δηλαδή...
Επίσης, επειδή η Πεντέλη ΔΕΝ έχει υπήνεμο, ίσως είναι χρήσιμο στη φάση της προσγείωσης. Σε άλλους λόφους, με υπήνεμο, δεν νομίζω πως χρειάζεται ο κινητήρας.
Αν θέλεις να πετάς και σε πεδιάδα, τότε έχεις ένα λόγο ακόμα να βάλεις κινητήρα. Και να το κάνεις γιατί είναι πολύ διασκεδατικό μοντέλο (δεν ανεμοπορεί βέβαια, αλλά κάνει ωραία παιχνιδιάρικη πτήση.
Να κάνω κάτι να ενισχύσω το stabilizer ή να το αφήσω έτσι?
Εγώ που το έχω έτσι δεν βλέπω να έχει πρόβλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα ailerons, που είναι πολύ μαλακά. Αν μπορείς, βάλε μπάλσινα (αυτό σκέφτομαι να κάνω, αφού προηγουμένως δοκιμάσω να τα ενισχύσω με carbon)
Αυτούς τους POSCA που θα τους πετύχω τους άτιμους? Πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ και σε δύο βιβλιοπωλεία στη γειτονιά μου και δεν έχουν. Άσε που με κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω με περιέργεια. Σου λέει, αυτός είναι έτοιμος να βάψει κανένα τρένο του ΗΣΑΠ>F<... που να ήξεραν γιατί τους θέλω.
Πες μου τί χρώματα θέλεις να σου πάρω εγώ από το Μαρούσι...
Η ρώτα καποιο μαθητή Γυμνασίου ή Λυκείου στην περιοχή σου. Σίγουρα θα ξέρει ^%^...
Υπάρχει και αυτό (στο τέλος της σελίδας):
http://graffitishop.gr/markers/markers.html
Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις με ανεξίτηλους μαρκαδόρους (Artline). Οι POSCA έχουν πολύ ρευστό μελάνι με αποτέλεσμα να βάφεις σαν με πινέλο (σχεδόν) και το χρώμα να καλύπτει τους πόρους.
Καλή τύχη.