Ακροβατικό ανεμόπτερο MDM-1 Fox
Απάντηση: Ακροβατικό ανεμόπτερο MDM-1 Fox
Ναι (το έχω βάψει με τους μαρκαδόρους POSCA)
(Οπως είπε και κάποιος φίλος, έτσι όπως το έβαψα είναι ότι πρέπει για διαφήμηση της Pizza Roma !!)
Μόνιμο (δηλ. κολλημένο)
Βαγγέλης
(Οπως είπε και κάποιος φίλος, έτσι όπως το έβαψα είναι ότι πρέπει για διαφήμηση της Pizza Roma !!)
Μόνιμο (δηλ. κολλημένο)
Βαγγέλης
πολύ ωραίο το αποτέλεσμα απο την φωτογραφία.
Και φόρτσα ιτάλια, και τα χρώματα.
Προς το παρόν κάνω χρήση των αυτοκόλητων του κιτ στο δικό μου.
Αργότερα θα σκεφθώ για χρώμα.
Και φόρτσα ιτάλια, και τα χρώματα.
Προς το παρόν κάνω χρήση των αυτοκόλητων του κιτ στο δικό μου.
Αργότερα θα σκεφθώ για χρώμα.
-
vhal έγραψε: ↑Ο Windrider έχει πάλι προσφορά τα Fox του με δωρεάν ταχυδρομικά.
Στα 75 usd (δηλ. κάτι λιγότερο από 60 euro με την τρέχουσα ισοτιμία) είναι μια πολύ καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου.
Οσοι πιστοί ... http://www.windrider.com.hk/product.asp?id=164
Βαγγέλης
Η τιμή αυτή αναφέρεται σε σκέτο σκαρί, γιατί αν το αγοράσεις combo με μοτέρ,servo,esc προφανώς θα είναι μεγαλύτερη.
Εννοείται!
Πρέπει να υπολογίσεις ακόμα :
15 για 4 servo
25 για κινητήρα και ESC
20 για μπαταρία
βάζεις δέκτη και πετάς
(Για πλαγια θέλεις μόνο servo και μπαταρία δέκτη - 20 ευρώ περίπου όλα μαζί)
Βαγγέλης
ΥΓ: Απ' ότι είδα η προσφορά έληξε... Οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε ...
Πρέπει να υπολογίσεις ακόμα :
15 για 4 servo
25 για κινητήρα και ESC
20 για μπαταρία
βάζεις δέκτη και πετάς
(Για πλαγια θέλεις μόνο servo και μπαταρία δέκτη - 20 ευρώ περίπου όλα μαζί)
Βαγγέλης
-
Μάλλον γιατί απο οτι διάβασα και σε ξένο φόρουμ ήταν μέχρι τέλη Φλεβάρη.w
-
Θέλω FOXάκι τώρα. Παρακαλώ τα φώτα σας.
Του vhal μα ʽρέσει πολύ. (είναι το EPP Fox της windrider;)
Τα φέρνει Ελλάδα κανένας;
Παίζει κανένα FOX από elapor;
Το ΕPP τι κόλλα θέλει; (φτιάχνει / κολλάει όπως το elapor, γενικά σπάει και φτιάχνετε εύκολα;)
Το ΕPP τι κόλλα θέλει; (φτιάχνει / κολλάει όπως το elapor, γενικά σπάει και φτιάχνετε εύκολα;)
-
-
John Χάλαρης έγραψε: ↑Θέλω FOXάκι τώρα. Παρακαλώ τα φώτα σας.
ρώτα τον Μιχαηλίδη .........πουλούσε ένα στο κουτί
-
Άλλο ένα Fox της windrider ποιο δεμένο είναι σχεδόν έτοιμο να κατακτήσει τις πλαγιές
Μετά την πρώτη πτήση είδαμε ότι το φτερό έπρεπε να γίνει ποιο άκαμπτο για να έχουμε την απόδοση που θα θέλαμε σε δυνατό άνεμο
Έτσι λοπόν περάστηκε καρμπονόβεργα (λαμα) στο φτερό μα και στα ailerons
Για ακόμη καλύτερο δέσιμο είχαμε να αποφασίσουμε ανάμεσα σε κάλυψη με ταινία συσκευασίας η oracover Επιλέξαμε το δεύτερο το οποίο πραγματικά είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί εμπειρία στο πέρασμα επικαλύψεων για να πιάσει σωστά στο EPP
Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει την ίδια διαδικασία θα πρότεινα να επιλέξει ταινία η να παραγγείλει Fox της windrider σε ΕPO
Η διαδικασία επικάλυψης κράτησε σχεδόν 5 ώρες !! μέχρι τις 2 τα ξημερώματα και έχει κάτι ψιλά ακόμη να γίνουν μαζί με τα νούμερα
Τελικά το φτερό έγινε ξυράφι
Λίγη δουλειά ʽέμεινε ακόμη αλλά βάζω τις πρώτες φώτο να τις δει ο Σπύρος και να χαρεί
Μετά την πρώτη πτήση είδαμε ότι το φτερό έπρεπε να γίνει ποιο άκαμπτο για να έχουμε την απόδοση που θα θέλαμε σε δυνατό άνεμο
Έτσι λοπόν περάστηκε καρμπονόβεργα (λαμα) στο φτερό μα και στα ailerons
Για ακόμη καλύτερο δέσιμο είχαμε να αποφασίσουμε ανάμεσα σε κάλυψη με ταινία συσκευασίας η oracover Επιλέξαμε το δεύτερο το οποίο πραγματικά είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί εμπειρία στο πέρασμα επικαλύψεων για να πιάσει σωστά στο EPP
Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει την ίδια διαδικασία θα πρότεινα να επιλέξει ταινία η να παραγγείλει Fox της windrider σε ΕPO
Η διαδικασία επικάλυψης κράτησε σχεδόν 5 ώρες !! μέχρι τις 2 τα ξημερώματα και έχει κάτι ψιλά ακόμη να γίνουν μαζί με τα νούμερα
Τελικά το φτερό έγινε ξυράφι
Λίγη δουλειά ʽέμεινε ακόμη αλλά βάζω τις πρώτες φώτο να τις δει ο Σπύρος και να χαρεί
- Συνημμένα
-
- 1580317.jpg (88.78 KiB) Προβλήθηκε 63 φορές
-
- P050512_10.08.jpg (92.99 KiB) Προβλήθηκε 63 φορές
-
- P050512_10.07.jpg (97.3 KiB) Προβλήθηκε 63 φορές
Κύριοι εγώ τον εγκατέλειψα στις 11:30 αλλα πρέπει να πω πως έμαθα πολλά.
Αντωνη το έχεις κάνει φανταστικό και όσον αφορά την επιλογή ΕΠΟ H EPP θα ξαναδιαλεγα EPP μια που είναι πιο ανθεκτικό σε χτυπήματα.
Άντε να δούμε ποτε θα πετάξουμε
Σπύρος
Αντωνη το έχεις κάνει φανταστικό και όσον αφορά την επιλογή ΕΠΟ H EPP θα ξαναδιαλεγα EPP μια που είναι πιο ανθεκτικό σε χτυπήματα.
Άντε να δούμε ποτε θα πετάξουμε
Σπύρος
-
.........κι άλλο ένα με μεγαλύτερα μπάλσινα aileron και carbon στα φτερά
αυριο με το καλό θα το έχω τελειώσει
αυριο με το καλό θα το έχω τελειώσει
- Συνημμένα
-
- P090612_14.24.jpg (100.29 KiB) Προβλήθηκε 63 φορές
-
- P090612_14.23.jpg (97.4 KiB) Προβλήθηκε 63 φορές
-
Αντωνη μπραβο , εγινε κουκλα ...... καλοπαιχτο !!!!!!!!!
Το συγκεκριμενο FOX ποιας εταιριας ειναι ??? Μου αρεσει και μενα πολυ το FOX και το ''καλοβλεπω'' !@/-=}{{ , αλλα το βγαζουν πολλες εταιριες και εχω μπερδευτει ..... :-\....... για δωσε τα φωτα σου ......
Το συγκεκριμενο FOX ποιας εταιριας ειναι ??? Μου αρεσει και μενα πολυ το FOX και το ''καλοβλεπω'' !@/-=}{{ , αλλα το βγαζουν πολλες εταιριες και εχω μπερδευτει ..... :-\....... για δωσε τα φωτα σου ......
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι μιλάμε για το καλύτερο ακροβατικό ανεμόπτερο που το πέταξα αρκετές φορές σε όλες τις πλαγιές της Αττικής.
Το τότε μοντέλο ήταν του Gerasis που έφερε σε λίγα κομμάτια ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Το άνοιγμα φτερών τους ήταν λιγότερο από 3 μέτρα και συγκεκριμένα στα 2,730 αλλά όσο μικρά στο μάτι ήταν, τόσο μεγάλα σε αυτά που μπορούσαν να
κάνουν τόσο σε ακροβατικά (μέχρι flat spin stall) όσο και σε ταχύτητα.
Συγκεκριμένα ήταν το ταχύτερο ανεμόπτερο που είχα πετάξει στη πλαγιά σε κατάστασεις ανέμου τύπου τυφώνα (αν άνοιγες τα χέρια σου μπορούσες να πετάξεις και εσύ) με άπειρες αντοχές. Θέλω να πω λόγο εμπειρίας πτήσης αυτού του συγκεκριμένου μοντέλου ότι αν το μάθαινες στεκόταν ακόμα και σε καταστάσεις άπνοιας σαν να ήταν ένα καλά σχεδιασμένο και για αυτό τον λόγο, πιθανός λόγο της μικρής οπισθέλκουσας που είχε.
Αυτό όμως που μου έκλεψε πραγματικά την καρδιά ήταν ένα ανεμόπτερο σε λίγους γνωστό που το είχε φέρει ο εν λόγο τότε επαγγελματίας, το Blanik το οποίο είμαι κάτοχος αυτή την στιγμή (προς επισκευή) και θα το πρότεινα ανεπιφύλαχτα σε όποιον το αποφασίσει να το αποκτήσει. Το συγκεκριμένο θέλω να πω ότι όσες λίγες ατέλειες και αν είχε το Fox το Blanik τις κατακερματίζει.
Ευχομαι να σας έβαλα στη "πρίζα" και να το ψάξετε σαν μιά καλύτερη λύση όσο και μιά αγορά που λίγοι έχουν κάνει αφού δεν κυκλοφορεί στους Αττικούς ουρανούς.
+(*)+(*)+(*)
Το τότε μοντέλο ήταν του Gerasis που έφερε σε λίγα κομμάτια ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Το άνοιγμα φτερών τους ήταν λιγότερο από 3 μέτρα και συγκεκριμένα στα 2,730 αλλά όσο μικρά στο μάτι ήταν, τόσο μεγάλα σε αυτά που μπορούσαν να
κάνουν τόσο σε ακροβατικά (μέχρι flat spin stall) όσο και σε ταχύτητα.
Συγκεκριμένα ήταν το ταχύτερο ανεμόπτερο που είχα πετάξει στη πλαγιά σε κατάστασεις ανέμου τύπου τυφώνα (αν άνοιγες τα χέρια σου μπορούσες να πετάξεις και εσύ) με άπειρες αντοχές. Θέλω να πω λόγο εμπειρίας πτήσης αυτού του συγκεκριμένου μοντέλου ότι αν το μάθαινες στεκόταν ακόμα και σε καταστάσεις άπνοιας σαν να ήταν ένα καλά σχεδιασμένο και για αυτό τον λόγο, πιθανός λόγο της μικρής οπισθέλκουσας που είχε.
Αυτό όμως που μου έκλεψε πραγματικά την καρδιά ήταν ένα ανεμόπτερο σε λίγους γνωστό που το είχε φέρει ο εν λόγο τότε επαγγελματίας, το Blanik το οποίο είμαι κάτοχος αυτή την στιγμή (προς επισκευή) και θα το πρότεινα ανεπιφύλαχτα σε όποιον το αποφασίσει να το αποκτήσει. Το συγκεκριμένο θέλω να πω ότι όσες λίγες ατέλειες και αν είχε το Fox το Blanik τις κατακερματίζει.
Ευχομαι να σας έβαλα στη "πρίζα" και να το ψάξετε σαν μιά καλύτερη λύση όσο και μιά αγορά που λίγοι έχουν κάνει αφού δεν κυκλοφορεί στους Αττικούς ουρανούς.
+(*)+(*)+(*)
-
Από τη ημέρα που φτιάχναμε του Σπύρου είχα πει ότι η κεντρική βέργα δεν μου γέμισε το μάτι και πρότεινα στο Σπύρο να την ενισχύσουμε αφού με τις υπόλοιπες διαδικασίες που κάναμε για να γίνει το φτερό πιο σφικτό η βέργα θα έτρωγε περισσότερα ζόρια
Σήμερα στην Πεντέλη χωρίς ιδιαίτερο αέρα ......αρκετό όμως για να ανεβάσει το fox ψηλά έκανα μία ωραία βύθιση με αρκετή ταχύτητα και εκεί που ερχότανε φορτσάτο και με σφύριγμα ........ακούμε ένα κράτς
Προσεκτικά έρχεται για προσγείωση και επιβεβαιώνεται αυτό που όλοι είπαμε Σπασμένη βέργα
Προσοχή λοιπόν Οποιoς αποφασίσει να το ζορίσει πρέπει να φροντίσει για καλύτερη βέργα
Ευτυχώς που δεν έφυγαν τα φτερά να το κλαίμε
Σήμερα στην Πεντέλη χωρίς ιδιαίτερο αέρα ......αρκετό όμως για να ανεβάσει το fox ψηλά έκανα μία ωραία βύθιση με αρκετή ταχύτητα και εκεί που ερχότανε φορτσάτο και με σφύριγμα ........ακούμε ένα κράτς
Προσεκτικά έρχεται για προσγείωση και επιβεβαιώνεται αυτό που όλοι είπαμε Σπασμένη βέργα
Προσοχή λοιπόν Οποιoς αποφασίσει να το ζορίσει πρέπει να φροντίσει για καλύτερη βέργα
Ευτυχώς που δεν έφυγαν τα φτερά να το κλαίμε