Η ιστορία μου λίγο πολυ συνηθισμένη: Όλα ξεκίνησαν από ένα ελικοπτεράκι δώρο (Jumbo), ήταν αρκετό για να κολλήσω το μικρόβιο και να αποκτήσω ένα διπλού στροφείου nine eagles solo (micro), αφού δεν μου ήταν πλέον αρκετό απέκτησα και ένα Blade mSR (κι όλα αυτά μέσα σε 2 μήνες) το οποίο με δυσκόλεψε αρκετά στην αρχή αλλά είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Πλέον όμως θέλω "κάτι" άλλο, και χρειάζομαι την βοήθειά σας...
Στην αρχή αποφάσισα να ξεκινήσω με Belt cp v2, αλλά γνωστός ψείρας και διαβάζοντας πολλά είδα ότι δεν θα με κάλυπτε και θα μου στοίχιζε πολλά. Μετά είπα να πάρω το Blade 400 (με την Dx6i), αλλά επειδή κρύβω και έναν μικρό μάστορα μέσα μου είπα να πάρω ένα κιτ και σιγά σιγά να το φτιάξω. Ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάρω ένα Τρεξακι 250, αλλά μου φάνηκε μικρό και διάβασα ότι δεν είναι και το πιο σταθερό λόγω μεγέθους. Τελευταία είδα και το Protos 500 και μου έχει πάρει τα μυαλά!!!Βέβαια τα χρήματα που θα διαθέσω θα είναι το πολύ 500 ευρώ (μην με ακούσει η γυναίκα μονο!!!). Τι λέτε για όλα αυτά? Βιάζομαι μήπως? Αλλά από την άλλη δεν θέλω να ξεκινήσω με κάτι που δεν θα μου αρκεί και να δίνω λεφτά και για άλλο ελικόπτερο... Πάντως διαβάζω και προσπαθώ να ξεστραβωθώ μέρα με την μέρα!!!
Ουφ τελείωσα...
Έρωτηση επίδοξου "ελικοπτερά"
Απάντηση: Έρωτηση επίδοξου "ελικοπτερά"
Ενα 500αρι θα ήταν πολύ καλή αγορά. Αν μπορεις πάρε το. Θα γινει ο δασκαλός σου για τα επόμενα (διοτι αν νομιζεις ότι θα μεινεις εκει, εισαι γελασμένος χαχαχαχα)
Να σας πω την αλήθεια, 500αρι? πολυ μεγάλο μου φαίνεται!!! και το 450 με το ζόρι θα το παλέψω... Κλίνω προς το τρεξάκι ... Εξάλλου κοστίζει πολύ η αγορά του καθώς και η επισκευή του καθώς θα έχω πολλές πτώσεις!!!
-
#** "John" καλή σου μέρα....για εμένα ,όλα έχουν να κάνουν με το από που ψωνίζεις συνήθως...Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα για να μην κουράζουμε την λίστα...
Update: Είμαι πλέον ευτυχής(; η πορεία θα δείξει) κάτοχος ενός Blade 400 εδώ και 4 ημέρες. Μετά από επίσκεψη στο Greek Rotors και αρκετό διάβασμα.Ισα που το σήκωσα βέβαια γιατί μόλις σήμερα πήρα training gears και θα ξαναδοκιμάσω!!! Η τ/κ είναι πολύ καλή μιας και πετάω και το Msr με αυτή (η μέρα με την νύχτα με την μαμίσια). Ευχαριστώ για την βοήθειά σας... :D Ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο ενθουσιασμό και μετά τις πρώτες πτώσεις !!!
-
αγαλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι ..........με γειά και καλές πτήσεις