Φωτογραφίστε το "cockpit" σας

Nick1150

Απάντηση: Φωτογραφίστε το "cockpit" σας

Δημοσίευση από Nick1150 »

Τρέλα.... ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !s!2

Περιμένω πρόσκληση Κώστα :,)
costas

Δημοσίευση από costas »

Ελα ρε Νικο και οποιος θελει οποτε θελει δεν εχω προβλημα απογευματα με ενα τηλεφωνακι και τσουπ πεταμε.
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

costas έγραψε: Ελα ρε Νικο και οποιος θελει οποτε θελει δεν εχω προβλημα απογευματα με ενα τηλεφωνακι και τσουπ πεταμε.

Ανεμοπορους,μαθητες δεχεστε?
Σας εγγυωμαι μια ωραιοτατη ανεμοπορικη τελικη σε οποιο 500αρη+ διαδρομο εντος εθνικου χωρου,V.F.R. condition παντα...ενα disengage απο τον αυτοματο στα 1000 ποδαρακια,ετσι κι αλλιως flight managers καλουνται πλεον και οχι χειριστες επιβατικων αεροσκαφων..

Τα βιντεο σας ειναι...μουρλια,μοναχα επικοινωνια δεν ακουω,live atc το λοιπον,αλλεως εχω ενα airband φορητο και ειμαστε Ο.Κ. να παιρνει και το αυτακι.

Ερωτηση:Online πτησεις καμετε?

Υ.Γ.Γοητευμενος απο την πτηση,εστω και εικονικα,απογοητευμενος απο την κριση που μας...καθηλωνει....
Nick1150

Η αλήθεια είναι ότι με όλη αυτή την κατάσταση (οικονομική εννοώ) εμένα προσωπικά δεν μου περισεύει όρεξη για τα δύο αγαπημένα μου χόμπυ...

Εν τούτοις όταν πετάω οικονικά και όταν ταξιδεύω με το φουσκωτό μου ξεχνάω (για λίγο) αυτά που περνάμε ως κράτος... δεν βαριέσαι... μπόρα είναι θα περάσει (θα περάσει ; ) `M`

Εγώ προσωπικά πετάω μόνο Online... σύντομα και ο Κώστας +(*)
Nick1150

Περιμένοντας το 737NG μου από Γερμανία μου έστειλαν μερικές φωτό... όπως μπορείτε να καταλάβετε είμαι ^%^

Κώστααααααααααα κάποιος να με κρατήσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
FMS.jpg
FMS.jpg (68.05 KiB) Προβλήθηκε 160 φορές
Glare.jpg
Glare.jpg (96.41 KiB) Προβλήθηκε 160 φορές
MIP2.jpg
MIP2.jpg (74.88 KiB) Προβλήθηκε 160 φορές
MIP1.jpg
MIP1.jpg (77.13 KiB) Προβλήθηκε 160 φορές
costas

Δημοσίευση από costas »

Αντε βρε κανε υπομονη. Καλα ετοιμο το εχεις παραγγειλει η ειναι απλως καποιες φωτο? Εγω αυριο σαββατο παραλαμβανω το overhead απο την open cockpit φυσικα βιδες για πιο οικονομια αλλα αστα να πανε δεν ξερω απο που να αρχισω αν και ξερω πολυ καλα τα ηλεκτρονικα μου φαινεται οτι θα πρεπει να ξαναδιαβασω.
Nick1150

Καλημέρα,

Ναι το MIP το πήρα full wired με όλες τις οθόνες τοποθετημένες...

Θεώρησα ότι το βασικό κομμάτι του cockpit πρέπει να είναι εξ'αρχής σωστά αγορασμένο. Έχω δει πολλά MIPs που ενώ έχει γίνει καλή δουλειά λείπουν gauges και γενικά έχουν ατέλειες. Έτσι λοιπόν πλήρωσα κάτι παραπάνω και πήρα τα πάντα για το MIP από μια εταιρεία και μάλιστα τοποθετημένα. Μόλις έρθει θα πιάσω δουλειά για την βάση του cockpit με dexion, θα βάλω μπροστά για TQ και pedestal. Σιγά σιγά βέβαια γιατί οι τιμές όλων αυτών είναι
Nick1150

Νέα φωτό.... πιστεύω την επόμενη εβδομάδα θα μπορώ να πετάξω @P@
Συνημμένα
Foto.jpg
Foto.jpg (88.21 KiB) Προβλήθηκε 160 φορές
costas

Δημοσίευση από costas »

Αντε με το καλο να το δεχτεις. Εγω μολις σημερα τελειωσα το Overhead της opencockpit αυριο κανω πτησει απο cold and dark αλλα αδελφε μου μου εφυγε η ψυχη. Ζητησα και καποια στιγμη βοηθεια απο καποιους ελληνες που εχουν φτιαξει αλλα με γειωσαν κανονικα περα απο ενα αοριστο μυν που μου στειλανε μετα με γραψανε, ας ειναι καλα αλλα τα χομποι απ οτι ξερω ο ενας βοηθαει τον αλλον γενικως πικραθικα γιατι εχω βοηθησει πολυ κοσμο. τεσπα Τελος καλο ολα καλα.

Αντε να ερθεις να κανουμε καμμια πτηση ρε νικο ολο λογια εισαι αντεεεεεεεεεε.
Nick1150

Γεια σου Κώστα !!! Μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς !!!

Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι... προχθες με το ζότι έκανα με ivao Αθήνα - Χανιά λόγω ομαδικής πτήσης...

Τεσπα θα τον βρούμε τον χρόνο για μια πτησούλα μαζί φίλε +(*)
nikosfam86

Δημοσίευση από nikosfam86 »

Καλησπέρα σας..αν και καινούριος στο forum όλες οι ενότητες με εκφράζουν από άκρη σε άκρη.. :) το background μου εν συντομία '' ..έφυγα από ικάρων λόγω αλλεργίας(ήμαρτον), ο πατερας μου μηχανικός α/φών κ σε flight simulator,και εγώ κατέληξα χημικός.. και πολλά άλλα''.
Επειδή μάλλον ξέφυγα από αυτό που ήθελα να σχολιάσω..
Σε cockpit αεροσκάφους 734 έχω ταξιδέψει αρκετές φορές, στον αντίστοιχο simulator επίσης..ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ HOMEBUILT SIMULATOR ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΕΔΩ,ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΑΨΟΓΑ ΑΠΛΑ!
-θα πλήρωνα και εισιτήριο για να το έβλεπα :)
costas

Δημοσίευση από costas »

Καλησπερα

Δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα εδω ειμαστε μια παρεα ηδη εχει περασει παρα πολυ κοσμος απο παιδια του φορουμ μεχρι και πιλοτοι της ολυμπιακης οποτε ολοι καλοι χωρανε.
costas

Δημοσίευση από costas »

Καλησπερα

Μετα απο πολυ καιρο επανερχομαι με ενα βιντεακι τελειωμενο κατα καποιο τροπο για τους φιλους του Fs, λιγα πραγματακια εμειναν να κανω.
http://www.youtube.com/watch?v=98hx67UfXLA

Costas
Nick1150

Ωραίος ο Κώστας !!!!

Να βάλω και εγώ το δικό μου:

http://www.youtube.com/watch?v=9X-hWlLhAH0
Mpegleris

Δημοσίευση από Mpegleris »

Άψογο!!!! :)