Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου;
-
Απάντηση: Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου;
Τα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=3398
Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί Γενική ελεύθερη συζήτηση ...επί παντός (Όχι αντιπαραθέσεις)
Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί Γενική ελεύθερη συζήτηση ...επί παντός (Όχι αντιπαραθέσεις)
-
Mε την σειρά μου και εγώ θα ήθελα να πω ότι είχα ακολουθήσει τον δρόμο που λέγεται ΑΝΛΑ. Εγώ έζησα την ανεμολέσχη τότε στα επάνω της σχετικά. Αυτό που ένοιωσα μετά την 20ή περίπου πτήση μου ήταν ότι με περιόριζε το ανεμόπτερο γιαυτό και μεταπήδησα στα αεροπλάνα....ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ!!! Τώρα ψάχνω την πρώτη ευκαιρία ,μιας και μένω εδώ και 11 χρόνια στην Θεσσαλονίκη ,να ξαναγυρίσω στην ομορφιά του ανεμοπτέρου και μάλλον ο δρόμος μου θα είναι πλέον στην Έδεσσα που έχω ακούσει τα καλύτερα...Εδώ να σημειώσω ότι οι παρατηρήσεις των εκπαιδευτών μου στα αεροπλάνα ήταν ότι λόγο του ανεμοπτέρου είχα αποκτήσει πολύ καλό χέρι ,ακόμα και για το ελικόπτερο...Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό...::)
Επιτελους κι ενα καλο νεο μετα απο πολλα χρονια........
Καλησπέρα παίδες,
έχω απορία, τι μας έγραψε ο GREECEPILOT και το στείλατε στον ...:-X ... κουβά ??
Δεν το πρόλαβα, κ όπως εχετε καταλάβει με ενδιαφέρει το θέμα ...
έχω απορία, τι μας έγραψε ο GREECEPILOT και το στείλατε στον ...:-X ... κουβά ??
Δεν το πρόλαβα, κ όπως εχετε καταλάβει με ενδιαφέρει το θέμα ...
Αγαπητέ sgp
Το θέμα του θρέντ είναι "Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου".....
είναι δηλαδή ένα θέμα ενημέρωσης των ενδιαφερομένων για το πώς θα καταφέρουν να πιλοτάρουν ένα ανεμόπτερο.....
Ο φίλος καθόλα GREECEPILOT απάντησε σε ένα πόστ ενός μέλους το οποίο είχε ξεφύγει εκτός θέματος, με απαντήσεις "πολιτικού" χαρακτήρα κατά μιας αερολέσχης.
Δεν γνωρίζω αν έχει δίκιο η άδικο το μέλος που καταφέρεται εδώ και καιρό κατά της λέσχης (Sokratis) αλλά σε αυτό το θρέντ θα πρέπει να κρατηθεί και σκοπός του, που είναι η ενημέρωση για το πως θα γίνει κάποιος πιλότος ανεμοπτέρου και όχι ποιός έχει δίκιο σε μια διένεξη εναντίων δύο αερολεσχών.
Ευχαριστώ για την κατανόηση σας
Τρύφωνας
Το θέμα του θρέντ είναι "Πώς μπορώ να γίνω πιλότος ανεμοπτέρου".....
είναι δηλαδή ένα θέμα ενημέρωσης των ενδιαφερομένων για το πώς θα καταφέρουν να πιλοτάρουν ένα ανεμόπτερο.....
Ο φίλος καθόλα GREECEPILOT απάντησε σε ένα πόστ ενός μέλους το οποίο είχε ξεφύγει εκτός θέματος, με απαντήσεις "πολιτικού" χαρακτήρα κατά μιας αερολέσχης.
Δεν γνωρίζω αν έχει δίκιο η άδικο το μέλος που καταφέρεται εδώ και καιρό κατά της λέσχης (Sokratis) αλλά σε αυτό το θρέντ θα πρέπει να κρατηθεί και σκοπός του, που είναι η ενημέρωση για το πως θα γίνει κάποιος πιλότος ανεμοπτέρου και όχι ποιός έχει δίκιο σε μια διένεξη εναντίων δύο αερολεσχών.
Ευχαριστώ για την κατανόηση σας
Τρύφωνας
Για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις κι επειδη οσο καιρο γραφω εδω μεσα εχω τονισει οτι δεν εκπροσωπω παρα μονο τον εαυτο μου(επωνυμα παντα....),η διενεξη αφορα εμενα και την αερολεσχη.δεν υπαρχει διενεξη σωματειων.η Λεσχη της οποιας ειμαι μελος,αδιαφορει παντελως για τις βρωμικες και υπουλες "επιθεσεις' της Αερολεσχης.Το θεμα αλωστε θα ληξει συντομα και καθε κατεργαρης θα παει εκει που του αξιζει.......
Θαυμαστε τον φτηνοτερο κι ευκολοτερο τροπο απογειωσης ενος ανεμοπτερου μεσα σε 10 δευτερολεπτα.....(ενω στην Ελλαδα....?)
http://www.youtube.com/watch?v=la3rb9LfG0Q&feature=related
Ουτε ρυμουλκο,ουτε βιντζι,ουτε λαστιχο.Μονο βαρυτητα.....
http://www.youtube.com/watch?v=la3rb9LfG0Q&feature=related
Ουτε ρυμουλκο,ουτε βιντζι,ουτε λαστιχο.Μονο βαρυτητα.....
Αναρωτιεμαι Σωκρατη μου, δεν θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο στο εγκατελειμενο στρατοπεδο πανω στην Κερατεα?????? Μηπως στην Παρνηθα????????? εκει που ειναι οι
''ζαρακηδες''. Δεν νομιζω, δεν θα βγαλει κανενας λεφτα, ετσι δεν ειναι???????
Μονο τα λεφτα ''μετρανε'' σε αυτων το τοπο.
''ζαρακηδες''. Δεν νομιζω, δεν θα βγαλει κανενας λεφτα, ετσι δεν ειναι???????
Μονο τα λεφτα ''μετρανε'' σε αυτων το τοπο.
Αυτο θα μπορουσε(και θα επρεπε)να γινοτανε παντου στην Ελλαδα(οπου υπαρχει καταλληλο μερος).δυστυχως η αναπτυξη της ανεμοποριας εχει παρει την κατω βολτα εδω και πολλα χρονια και δεν ξερω αν θα μπορεσει να γινει κατι καλυτερο στο μελλον.Ειναι βλεπεις ενα αθλημα που απαιτει ομαδικοτητα,συντονισμο και πολυ χρονο,κατι που οι Ελληνες δυστυχως δε διαθετουν.Μην ξεχναμε επισης οτι για να γινει κατι τετοιο(να πετανε δηλαδη ετσι ανεμοπτερα απο οποια πλαγια θελουν)θα πρεπει η ΥΠΑ να παει 200 χρονια μπροστα......
Σωκρατη μου καλησπερα και παλι.
Σημερα εδειξε στην τηλεοραση εναν τελειοφοιτο του Πολυτεχνειου που εφυγε στην Ινδια!!!!!!!!!!!! για να βρει δουλεια και να ζησει καλυτερες μερες απο οτι στη χωρα μας.
Μηπως πρεπει να αρχισουμε να την ''κοπαναμε'' πλεον απο αυτη την μ......οχωρα????
Λεω, μηπως γιατι δεν βλεπω ''Φως στο τουνελ'' πια.
Σημερα εδειξε στην τηλεοραση εναν τελειοφοιτο του Πολυτεχνειου που εφυγε στην Ινδια!!!!!!!!!!!! για να βρει δουλεια και να ζησει καλυτερες μερες απο οτι στη χωρα μας.
Μηπως πρεπει να αρχισουμε να την ''κοπαναμε'' πλεον απο αυτη την μ......οχωρα????
Λεω, μηπως γιατι δεν βλεπω ''Φως στο τουνελ'' πια.
Εχω βρει ενα καταπληκτικο μερος στη Βουλγαρια και σκεφτομαι σοβαροτατα την ερχομενη χρονια να μετακομισω εκει......
Παμε μαζι? Μηπως και δουμε ''ασπρη'' μερα.
Ξερεις? Ειμαι Ναυτικος. Μια φορα και εγω ''ανεβηκα'' τις λιμνες του Καναδα.
Καθως ανεβαιναναμε με το πιλοτο ενα καναλι ειδα ενα τεραστιο κτηριο με πολλα υδροπλανα απο εξω αραγμενα. Παρατηρωντας πιο προσεχτηκα ειδα οτι δεν ηταν μονο καινουργια γνωριμα αεροπλανα αλλα και ''αντικες'' , ετσι λοιπον ρωταω τον πιλοτο, τι ειναι εκει??? και μου λεει οτι ηταν μουσειο υδροπλανων.
Σκεψου λοιπον πως μου τρεχανε τα σαλια να παω να τα δω.
Αχ αχ αχ τι ειδαν τα ματακια μου φιλε, αστα να πανε και ολα πλωιμα σαν να ειχαν ''βγει'' εκεινη την στιγμη.
Μετα απο μερες περασαμε απο ενα αλλο μερος που απογειωνοντουσαν αεροπλανα ΒΠΠ.
Ρωταω παλι τον πιλοτο και τι μου λεει?
Α, αυτο ειναι ενα απο τα τρια κλαμπ με τους κατοχους αεροσκαφων ΒΠΠ μου απαντα ετσι με φυσικοτητα και μου πεταχτηκανε τα ματια εξω αφου τον ξαναρωτω πρεπει να ειναι για αυτους που εχουν αρκετα λεφτα. Μπα μου απαντα επιδοτουνται απο το κρατος. Τωρα αληθεια η ψεματα μου ηρθε να κανω μακροβουτη και σαν λαθρομεταναστης να εξαφανιστω και να μην ξαναγυρισω πισω.
Ξερεις? Ειμαι Ναυτικος. Μια φορα και εγω ''ανεβηκα'' τις λιμνες του Καναδα.
Καθως ανεβαιναναμε με το πιλοτο ενα καναλι ειδα ενα τεραστιο κτηριο με πολλα υδροπλανα απο εξω αραγμενα. Παρατηρωντας πιο προσεχτηκα ειδα οτι δεν ηταν μονο καινουργια γνωριμα αεροπλανα αλλα και ''αντικες'' , ετσι λοιπον ρωταω τον πιλοτο, τι ειναι εκει??? και μου λεει οτι ηταν μουσειο υδροπλανων.
Σκεψου λοιπον πως μου τρεχανε τα σαλια να παω να τα δω.
Αχ αχ αχ τι ειδαν τα ματακια μου φιλε, αστα να πανε και ολα πλωιμα σαν να ειχαν ''βγει'' εκεινη την στιγμη.
Μετα απο μερες περασαμε απο ενα αλλο μερος που απογειωνοντουσαν αεροπλανα ΒΠΠ.
Ρωταω παλι τον πιλοτο και τι μου λεει?
Α, αυτο ειναι ενα απο τα τρια κλαμπ με τους κατοχους αεροσκαφων ΒΠΠ μου απαντα ετσι με φυσικοτητα και μου πεταχτηκανε τα ματια εξω αφου τον ξαναρωτω πρεπει να ειναι για αυτους που εχουν αρκετα λεφτα. Μπα μου απαντα επιδοτουνται απο το κρατος. Τωρα αληθεια η ψεματα μου ηρθε να κανω μακροβουτη και σαν λαθρομεταναστης να εξαφανιστω και να μην ξαναγυρισω πισω.
Τι μου θυμισες.Οταν εδω καποιος ξεκινησε να ανακατασκευαζει ενα ιστορικο "Stearman",οι μακακες του κρατους μας,σκεφτηκαν ποσο φορο και τι τεκμηριο θα του βαζανε.Αντι να τον βοηθησουν και να επιδοτησουν μια τετοια προσπαθεια τον εκαναν να το εγκαταλειψει.Απο την αλλη βεβαια,χρηματοδοτουν Λεσχες για δηθεν πυροπροστασια(εξαγορα ψηφων λεγεται κανονικα)και ενα σωρο εκατομυρια πεταχτηκαν ετσι χωρις να γινει ενα εργο υποδομης.Τα λεφτα που εχουν φαγωθει απο τα λαμογια για την πυροπροστασια,αρκουσαν για να γινουν πυρηνες ανεμοποριας σε ολη την Ελληνικη επαρχια.......Στα Γιαννενα χαριστηκαν πριν χρονια 3 ανεμοπτερα,και μαζι με τα 2 μοτοανεμοπτερα και 36 χρονια ιστορια,σημερα δεν υπαρχει τιποτα.Αυτη ειναι η καταντια μας.