Χρειάζομαι βοήθεια με Walkera Heli
Χρειάζομαι βοήθεια με Walkera Heli
Ποιος μπορεί να με βοηθήσει με ένα ελικόπτερο walkera 1#4!
Δε μπορώ να το πετάξω. Είναι το πρώτο μου και όλο κάτι πάει στραβά!
Δε μπορώ να το πετάξω. Είναι το πρώτο μου και όλο κάτι πάει στραβά!
Απάντηση: Χρειάζομαι βοήθεια..
Το http://www.petame.gr
σας ζητά να πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Σεβαστείτε τη γλώσσα και βοηθήστε μας στην προσπάθεια "ενιαίας εικόνας" του χώρου. Μηνύματα με latin χαρακτήρες (Greeklish) και χρήση κεφαλαίων γραμμάτων θα διαγράφονται πάραυτα.
Υ.Γ το μήνυμά σου μεταφράστηκε στα Ελληνικά. Δε θα επαναληφθεί όμως.
σας ζητά να πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Σεβαστείτε τη γλώσσα και βοηθήστε μας στην προσπάθεια "ενιαίας εικόνας" του χώρου. Μηνύματα με latin χαρακτήρες (Greeklish) και χρήση κεφαλαίων γραμμάτων θα διαγράφονται πάραυτα.
Υ.Γ το μήνυμά σου μεταφράστηκε στα Ελληνικά. Δε θα επαναληφθεί όμως.
-
καλημέρα και καλώς ήρθες στο petame.gr
θα παρακαλέσω να γράφεις αποκλειστικά Ελληνικά
Στο θέμα μας τώρα
αν λες σωστά το μοντέλο ...........θα σου ότι δεν είναι για αρχάριο και είναι φυσικό να μη το καταφέρνεις Πρέπει να ξεκινήσεις με κάποιο διπλού στροφείου τύπου lama και μετά από καιρό να ξαναπιάσεις το walkera 1#4
φυσικά μπορείς να περιγράψεις τα προβλήματα σου για να σε βοηθήσουν οι ελικοπτεράδες μας
θα παρακαλέσω να γράφεις αποκλειστικά Ελληνικά
Στο θέμα μας τώρα
αν λες σωστά το μοντέλο ...........θα σου ότι δεν είναι για αρχάριο και είναι φυσικό να μη το καταφέρνεις Πρέπει να ξεκινήσεις με κάποιο διπλού στροφείου τύπου lama και μετά από καιρό να ξαναπιάσεις το walkera 1#4
φυσικά μπορείς να περιγράψεις τα προβλήματα σου για να σε βοηθήσουν οι ελικοπτεράδες μας
Καλώς ηρθες στην παρέα μας, φίλε μου.
Μερικές ερωτησούλες για να καταλάβουμε και εμεις που "βρίσκεσαι"
1. Πρώτη φωρά πιάνεις Τ/Κ στα χέρια?
2. Εξωμειωτή εχεις?
περιμένουμε απαντήσεις για να σε βοηθήσουμε όσο μπορουμε
Μερικές ερωτησούλες για να καταλάβουμε και εμεις που "βρίσκεσαι"
1. Πρώτη φωρά πιάνεις Τ/Κ στα χέρια?
2. Εξωμειωτή εχεις?
περιμένουμε απαντήσεις για να σε βοηθήσουμε όσο μπορουμε
-
Απάντηση: Χρειάζομαι βοήθεια με Walkera Heli
Δυστυχώς στα e-shops, που παρουσιάζουν τέτοια ελικόπτερα ,βλέπει κανεις κάτι εκφράσεις του στυλ "eazy to fly" ή "...for beginners" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, που παραπληροφορούν τον κόσμο διότι η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Αυτά τα μικρα ηλεκτρικά ελικόπτερα, με το μονό κύριο στροφείο, το σταθερό βήμα και το μοτέρ στην ουρά, είναι τα πιο ασταθή και επομένως τα πιο δύσκολα ελικόπτερα. Συνεπώς είναι εντελώς ακατάλληλα για αρχάριο, που δεν έχει ξαναπετάξει. Παρόλα αυτά, δεν είναι αδύνατο να ξεκινήσει κανείς με ένα τέτοιο ελικόπτερο. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε το κλασικό Χ με τα μπαλάκια, πολύς χωρος γιατί στην αρχή το ελικόπτερο θα φεύγει πολύ δεξιά ,αριστερά ,μπρος, πίσω μέχρι να μάθει ο πρωτόπειρος να το μαζεύει εγκαίρως και φυσικά ,στην αρχή ,το ελικόπτερο δεν θα πετάει. Το στροφείο θα έχει απλά αρκετες στροφές ώστε το ελικόπτερο να είναι ελαφρύ στα μπαλάκια και θα σέρνεται στο έδαφος σαν χόβερκραφτ. Με την εξάσκηση μπορείς ναδώσεις ακόμη περισσότερες στροφές ώστε να γίνει ακόμη πιο ελαφρύ (και πιο δύσκολο να το προλαβαίνεις τώρα στην αρχή) μέχρι που κάποια στιγμή, θα καταφέρεις αιώρηση σε χαμηλό ύψος. Και φυσικά,όσο καλά και να το τριμάρεις, μην περιμένεις ότι θα κάτσει μόνο του. Ολα τα ελικόπτερα ,πλην αυτών με τα δύο κύρια στροφεία, έχουν την τάση να φεύγουν συνεχως και θα πρέπει εσύ να το κρατήσεις στη θέση που θέλεις με τα στικ.
Εννοείται πως ένας εξομοιωτής θα επιταχύνει πολύ τη διαδικασία της εκμάθησης και θα γλυτώσει την τσέπη σου από πολλά σπασίματα.
Φιλικά Κώστας.
Εννοείται πως ένας εξομοιωτής θα επιταχύνει πολύ τη διαδικασία της εκμάθησης και θα γλυτώσει την τσέπη σου από πολλά σπασίματα.
Φιλικά Κώστας.
Γεια, παντως μην πσηνεσαι με αφορισμους του στυλ 'τα walkera δεν πετανε' κλπ. Ετσι μου λεγανε πριν παρω το 4#6 μου και τωρα κανουν τα παπια...H-:Rυπομονη θελει και οχι ανυπομονησια.
Επειδή θέλω να παραγγείλω και εγώ για πρώτο μου ελικόπτερο Walkera το cb180d
Με την μέχρι τώρα εμπειρία σου...
θα μου το πρότεινες για πρώτο ελικόπτερο την συγκεκριμένη μάρκα και ίδιος?
Coffeman έγραψε: ↑Επειδή θέλω να παραγγείλω και εγώ για πρώτο μου ελικόπτερο Walkera το cb180d
Λίγο αργά ίσως, αλλά από την εμπειρία μου με Walkera θα πρότεινα 4#6Bell αν πρόκειται να το πετάς και μέσα στο σπίτι. Φυσικά όλα τα μοντέλα χρειαζονται κάποια αρχική ενασχόληση και ρύθμιση αλλά αξίζει τον κόπο.
Είμαι ακόμα πρωτάρης κι εγώ αλλά αυτό το τερατάκι μπορώ και το πετάω μέσα στο σπίτι σε πολύ μικρό χώρο.
Δες αυτό το video.
http://www.youtube.com/watch?v=7CdPNgHxY7o
Γεια σου φιλε μου,
Και εγω δυσκολευτηκα στην αρχη με το msr μου,ομως ειναι καθαρα θεμα υπομονης.Αν βιαστεις να το πετας οπως βλεπεις αλλους τοτε απλα θα αποτυχεις.Μαθε πρωτα απλα να το κανεις hover και να το κρατας σταθερο,ολα τα αλλα θα ερθουν σιγα σιγα.
Και εγω δυσκολευτηκα στην αρχη με το msr μου,ομως ειναι καθαρα θεμα υπομονης.Αν βιαστεις να το πετας οπως βλεπεις αλλους τοτε απλα θα αποτυχεις.Μαθε πρωτα απλα να το κανεις hover και να το κρατας σταθερο,ολα τα αλλα θα ερθουν σιγα σιγα.