επισης φιλε βλεπω στο site του nem π το πηρες,λεει οτι ειναι για σερβακια 18γραμμαριων αυτα της align ειναι 24 αν δενω λαθος,μετρα τισ διαστασεις των οπων που εχει στο frame για τα σερβο,μπορει να μη χωρανε,πεσ μ τις διαστασεις οταν τις εχεις...
αν σ κανουν να ενα ωραιο κομπο:
.......................το link που παραπέμπει σε κατάστημα του εξωτερικού, διεγράφη.
Λίγη βοήθεια για επιλογή ηλεκτρικών
Απάντηση: Λίγη βοήθεια για επιλογή ηλεκτρικών
Τα servo είναι των 17g οποτε δεν γινεται κατι καλυτερο.. πηρα και το πακετακι για την ουρα εχθες.. Το Spartan Quark MEMS AVCS Gyro V2.02 (w/black case)
και για servo ουρας το MKS DS8910 AVCS 760us Coreless Digital Metal Gears Dual Bearings, (2.01kg / .054sec)
. Είμαι σχεδον έτοιμος με το Hardware setup και μενουν οι ρυθμίσεις με την τηλ/ση.
Αυτα προς το παρον.. _Β_Ο
και για servo ουρας το MKS DS8910 AVCS 760us Coreless Digital Metal Gears Dual Bearings, (2.01kg / .054sec)
. Είμαι σχεδον έτοιμος με το Hardware setup και μενουν οι ρυθμίσεις με την τηλ/ση.
izinet έγραψε: ↑Τα servo είναι των 17g οποτε δεν γινεται κατι καλυτερο.. πηρα και το πακετακι για την ουρα εχθες.. Το Spartan Quark MEMS AVCS Gyro V2.02 (w/black case)
Ολα καλά μου φάινονται. Για το σερβο της ουράς θα εβαζα foutaba ή aligne αλλα και αυτό καλό ειναι
Για να δουμε, αυριο θα μπω στο τελικό σταδιο!! _Β_Ο
περιμενουμε εντυπωσεις...!