Λίγη βοήθεια για επιλογή ηλεκτρικών

SHARKGR

Απάντηση: Λίγη βοήθεια για επιλογή ηλεκτρικών

Δημοσίευση από SHARKGR »

επισης φιλε βλεπω στο site του nem π το πηρες,λεει οτι ειναι για σερβακια 18γραμμαριων αυτα της align ειναι 24 αν δενω λαθος,μετρα τισ διαστασεις των οπων που εχει στο frame για τα σερβο,μπορει να μη χωρανε,πεσ μ τις διαστασεις οταν τις εχεις...

αν σ κανουν να ενα ωραιο κομπο:

.......................το link που παραπέμπει σε κατάστημα του εξωτερικού, διεγράφη.
izinet

Δημοσίευση από izinet »

Τα servo είναι των 17g οποτε δεν γινεται κατι καλυτερο.. πηρα και το πακετακι για την ουρα εχθες.. Το Spartan Quark MEMS AVCS Gyro V2.02 (w/black case)
και για servo ουρας το MKS DS8910 AVCS 760us Coreless Digital Metal Gears Dual Bearings, (2.01kg / .054sec)
. Είμαι σχεδον έτοιμος με το Hardware setup και μενουν οι ρυθμίσεις με την τηλ/ση.
Αυτα προς το παρον.. _Β_Ο
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

izinet έγραψε: Τα servo είναι των 17g οποτε δεν γινεται κατι καλυτερο.. πηρα και το πακετακι για την ουρα εχθες.. Το Spartan Quark MEMS AVCS Gyro V2.02 (w/black case)
και για servo ουρας το MKS DS8910 AVCS 760us Coreless Digital Metal Gears Dual Bearings, (2.01kg / .054sec)
. Είμαι σχεδον έτοιμος με το Hardware setup και μενουν οι ρυθμίσεις με την τηλ/ση.
Αυτα προς το παρον.. _Β_Ο

Ολα καλά μου φάινονται. Για το σερβο της ουράς θα εβαζα foutaba ή aligne αλλα και αυτό καλό ειναι
izinet

Δημοσίευση από izinet »

Για να δουμε, αυριο θα μπω στο τελικό σταδιο!! _Β_Ο
papabill

Δημοσίευση από papabill »

περιμενουμε εντυπωσεις...!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”