Αγορα ηλεκτρικου ελικοπτερου
Αγορα ηλεκτρικου ελικοπτερου
Για σας και απο μενα εχω ενα λαμα για να κανω τιν αρχη στα ελικοπτερα.Και τωρα σιγα σιγα σκεφτομαι να παρω καποιο μεγαλυτερο .Ειμαι αναμεσα στο blade 400 και στο HK450 TT. Θα ηθελα καποιος που εχει το ΗΚ400 να μου πει εντυπωσεις για το ελικοπτερο σε θεμα αξιοπιστειας. Για το blade 400 εχω ακουσει καλα λογια. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
-
Απάντηση: Αγορα ηλεκτρικου ελικοπτερου
mixalhs13 έγραψε: ↑Για σας και απο μενα εχω ενα λαμα για να κανω την αρχη στα ελικοπτερα. Και τωρα σιγα σιγα σκεφτομαι να παρω καποιο μεγαλυτερο. Ειμαι αναμεσα στο blade 400 και στο HK450 TT. Θα ηθελα καποιος που εχει το ΗΚ400 να μου πει εντυπωσεις για το ελικοπτερο σε θεμα αξιοπιστειας. Για το blade 400 εχω ακουσει καλα λογια. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Μηπως εννοιείς HK 450 ? το αντίγραφο του Trex?
Φίλε μου εγω έχω ένα παρομοιο με το hk450 το hdx.Δεν έχω κάποιο προβλημα και έχω γλυτωσει και χρήματα άν θα έπαιρνα trex.Για 3d πτήση όμως όπως λένε καποιοι συμφοφουριτες μας που έχουν γνώση ειναι το καλύτερο(το t-rex εννοω)
Γεια. Μια και ερχεσαι απο lama δεν κοιτας και κανενα fp στυλ honey bee κ.α. Θελω να πω οτι πρεπει να εισαι πολυ φιλος του sim για να πας απο lama στα ελικοπτερα που ψαχνεις. Κυτα το θεμα της τιμης και διαθεσιμοτητας ανταλλακτικων. Θα πεις align? τα παντα...αλλα ενα trex450 δεν ειναι ελικοπτερο για να το χυμαρεις κοροιδιστικα καθε βδομαδα, κοστιζει η επισκευη και σε χρονο και σε χρημα.
Μια καλη πανω στον καναπε με το blade, τελικα μου πηγε 80e και 2 μηνες να βρω ακρη μονος μου τι ακριβως θελει. Το 2 μηνες ειναι σχετικο, ουτε πολυ χρονο διαθετω ουτε εμπειρος ειμαι (μαλλον χτεσινος). Καλυτερα παρε αυτο που σ αρεσει, παρε και ενα fp να πετας χαλαρωτικα και αφοβα, φτηνα ειναι. Καλες πτησεις!
Μια καλη πανω στον καναπε με το blade, τελικα μου πηγε 80e και 2 μηνες να βρω ακρη μονος μου τι ακριβως θελει. Το 2 μηνες ειναι σχετικο, ουτε πολυ χρονο διαθετω ουτε εμπειρος ειμαι (μαλλον χτεσινος). Καλυτερα παρε αυτο που σ αρεσει, παρε και ενα fp να πετας χαλαρωτικα και αφοβα, φτηνα ειναι. Καλες πτησεις!
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας .Τελικα πηρα ενα HDX 500 και μου ειναι πολυ δυσκολο να του κανω hover μετα απο μια μπαταρια που το επαιξα , και θα ιδροσο προτα λιγο τον εξωμοιωτη και μετα θα ξανα παω . Σας ευχαριστω και παλι ολους για τις απαντησεις .
δεν ειναι ευκολο πετουμενο το blade παντως..καλυτερα για αρχη κατι πιο δοκιμασμενο οπως κανενα pyrex (TREX)..πιο καλα εξαρτηματα..εγω blade εχω....
-
καλα που δεν πηρες το blade παντως. Θεωρω οτι κανενα 400-450αρι δεν πεταει οσο καλα πεταει το trex 450 και οι κλονοι του (πχ hk450, copterx 450, flasher 450 κλπ). Τα hdx φαινονται πολυ καλα επισης.
eliasdevetzoglou έγραψε: ↑καλα που δεν πηρες το blade παντως. Θεωρω οτι κανενα 400-450αρι δεν πεταει οσο καλα πεταει το trex 450 και οι κλονοι του (πχ hk450, copterx 450, flasher 450 κλπ). Τα hdx φαινονται πολυ καλα επισης.
Το Blade 400 είναι ένας πολύ καλός δάσκαλος για να μάθεις να πετάς
ε/π μονού στροφείου. Πετάει πάρα πολύ καλά αλλά είναι πιο αδύναμο από
το Trex 450 και για αυτό προτείνεται στο ξεκίνημα ενός ελικοπτερά. :>)
ΥΣ. Καλορίζικο και καλές πτήσεις με το 500αρι mixalhs13. V:))
-
Καλύτερη επιλογή φίλε το 500 αρι ! και γώ ενα Blade 400 έχω και θέλω να πάρω 500 άρι. Εχεις καλύτερη σταθερότητα και ορατότητα. Πιστεύω θα σου λύσει τα χέρια πιο εύκολα απο κάθε 400-450.
+1 αρκει να αντεχεις το κοστος των ζημιων που ειναι λιγο αυξημενο!
Φιλε μου ,
καλο το 500αρι σαν μεγεθος και σταθεροτητα ,αλλα και εγω επιδη εχω περασει απο το
δικο σου σταδιο ,και πιστεψε με ειναι δυσκολο απο το hover να πας σε sport flight,πιστευω πως το 450αρι αν και ποιο ασταθες απο το 500αρι θα σε βοηθησει ποιο πολυ να προχωρισεις.Το θεμα ειναι καθαρα η ψυχολογια,αλλο βαρος εχουν τα χερια οταν πετας ενα ποιο ακριβο μοντελο οπως ειναι το 500αρι και ποιο μεγαλο ,και αλλο οταν πετας ενα μικροτερο και φθηνοτερο ...
και εγω με 450αρια ξεκηνησα hover ,καποιος μου ειπε να παω σε θερμικο που ειναι ακομα ποιοοοοοοο σταθερο απο το 500αρι ,και πηρα το Raptori το 30v2 ... μανουλα ,σχεδον στεκοταν hover μονο του ... αλλα και εκει εμεινα ,δεν πηγαινε το χερι να το κανω βολτα ...
Μη μακρηγορω και κουραζω ,αυτο που θελω να σου πω ειναι πως με τα 450αρια εμαθα να πεταω ,και τωρα χαιρομαι και το Raptori οταν το πεταω και οντως εχει τεραστια διαφορα απο τα πολυ πολυ μικροτερα 450αρια ...ασε που αν μαθεις με τα 450αρια ,τα υπολοιπα μετα θα σου φαινονται παιχνιδακι
Το ΗΚ450Pro και ΗΚ450ΜΤ και ΗΚ450GT που εχω και πεταω ειναι πολυ καλα και απροβληματιστα και να φανταστεις οτι τα μοντελα δεν εχουν κοστισει πανω απο 150$ το καθενα ,μαζι με ηλεκτρονικα και ολα ...Ασε που και να σπασουν τα ανταλακτικα τους ειναι παμφθηνα ...
Οτι και να κανεις ,καλως ηλθες στο μαγικο και δυσκολο κοσμο του ελικοπτερου ...
και να εχεις καλες προσγειωσεις παντα !!!
καλο το 500αρι σαν μεγεθος και σταθεροτητα ,αλλα και εγω επιδη εχω περασει απο το
δικο σου σταδιο ,και πιστεψε με ειναι δυσκολο απο το hover να πας σε sport flight,πιστευω πως το 450αρι αν και ποιο ασταθες απο το 500αρι θα σε βοηθησει ποιο πολυ να προχωρισεις.Το θεμα ειναι καθαρα η ψυχολογια,αλλο βαρος εχουν τα χερια οταν πετας ενα ποιο ακριβο μοντελο οπως ειναι το 500αρι και ποιο μεγαλο ,και αλλο οταν πετας ενα μικροτερο και φθηνοτερο ...
και εγω με 450αρια ξεκηνησα hover ,καποιος μου ειπε να παω σε θερμικο που ειναι ακομα ποιοοοοοοο σταθερο απο το 500αρι ,και πηρα το Raptori το 30v2 ... μανουλα ,σχεδον στεκοταν hover μονο του ... αλλα και εκει εμεινα ,δεν πηγαινε το χερι να το κανω βολτα ...
Μη μακρηγορω και κουραζω ,αυτο που θελω να σου πω ειναι πως με τα 450αρια εμαθα να πεταω ,και τωρα χαιρομαι και το Raptori οταν το πεταω και οντως εχει τεραστια διαφορα απο τα πολυ πολυ μικροτερα 450αρια ...ασε που αν μαθεις με τα 450αρια ,τα υπολοιπα μετα θα σου φαινονται παιχνιδακι
Το ΗΚ450Pro και ΗΚ450ΜΤ και ΗΚ450GT που εχω και πεταω ειναι πολυ καλα και απροβληματιστα και να φανταστεις οτι τα μοντελα δεν εχουν κοστισει πανω απο 150$ το καθενα ,μαζι με ηλεκτρονικα και ολα ...Ασε που και να σπασουν τα ανταλακτικα τους ειναι παμφθηνα ...
Οτι και να κανεις ,καλως ηλθες στο μαγικο και δυσκολο κοσμο του ελικοπτερου ...
και να εχεις καλες προσγειωσεις παντα !!!
Σε ευχαριστω για τιν απαντηση σου raptor 30 αλλα πιστευω να μαθω καλυτερα με το 500αρι παρα με κανενα μικροτερο λογο σταθεροτητας . Για αυτο το λογο θα μαθω προτα στον εξομοιοτη και μετα θα ξεκινησω ενεργα. Γιατι τιν πρωτη φορα που πηγα να το πετξω πανω απο 1 μετρο δεν το σηκωσα απο το φοβο μου και το τρεμουλο.
mixalhs13 έγραψε: ↑...Γιατι τιν πρωτη φορα που πηγα να το πετξω πανω απο 1 μετρο δεν το σηκωσα απο το φοβο μου και το τρεμουλο.
Ο φόβος είναι και φύλακας. Είσαι στο σωστό δρόμο. Όταν "λυθείς" λίγο με το sim πιάσε το real thing αλλά βάλτου μπαλάκια. Όταν από Lama πήγα στο Blade 400, χωρίς να έχω ακόμα sim, έκανα περί τον ένα μήνα να το σηκώσω στο 1-1,5m, με σχεδόν καθημερινές απόπειρες/προσπάθειες. Στα 10-20cm που το σήκωνα "έφευγε" αριστερά - κατι απόλυτα φυσιολογικό λόγω του συνδυασμού ροπής της δεξιόστροφης περιστροφής του ρότορα και του ground effect - και με τρόμαζε.
Ένας χριστιανός κάποια στιγμή μου είπε να πάρω μια βαθειά ανάσα και να το σηκώσω στο 1 με 1,5m όπου το ground effect παύει να επιδρά στο ελικόπτερο και να τελικά που δεν ήταν τόσο τρομερό ;;)
Καλή επιτυχία!
-
Καλησπερα παιδια. εχω ενα τρεχ 500 εδω και 1,5 χρονο. πολλες φορες ομως ευχομουν να ειχα επιλεξει το 450, οχι γιατι εχει καποιο προβλημα αλλα γιατι οι μπαταριες του κανουν τα διπλασια χρηματα απο του 450 αλλα και οι ελικες το κοστος τους πλησιαζει των μεγεθους 30 ε/π. οσο για την διαφορα μεγεθους δεν ειναι και τεραστια. κατα την γνωμη μου ειναι το υδανικοτερο μεγεθος για να ξεκινηση καποιος , και οχι μονο..
Καλησπερα και απο εμενα.Και εγω ξεκινησα με ενα CopterX 450 .Αφου το παλεψα αρκετα καταλαβα οτι τσαμπα ιδρωνα.Ετσι αγορασα τη δασκαλα Raptor 30 V2 .Με αυτο εφυγε το αγχος .Το ελικοπτερο πεταει μονο του (σχεδον) και συγχωρει και λαθη.Τωρα μπορω να πω οτι μπορω και πεταω ικανοπιητικα και το 45ο αρι που απο τη φυση του ειναι πιο νευρικο.