Ξυλεία για αερομοντέλα

hlsat

Απάντηση: Ξυλεία για αερομοντέλα

Δημοσίευση από hlsat »

Καλησπερα.Η λευκα η αλλιος καβακι μπορη να ειναι ελαφρια σαν ξυλο αλλα ειναι παρα πολυ επιρεπης στο στραβωμα δηλαδη στρεβλωνη και δεν νομιζω οτι ειναι καλο για κατασκευες ασε που δεν φερνη κανενας εισαγωγεας τετοιο ξυλο ακομη και οι εισαγωγεις ξυλιας για μαραγκους.Καποτε εφερναν αυτοι σε παχος 3 η 4 χιλιοστα τωρα φερνουν αφρικανικο κοντρα πλακε που ειναι παρα μα παρα πολυ ελαφρυ.Ενα ξυλο που ειναι ελαφρυ και πολυ ανθεκτικο για τετοιου ειδους κατασκευες ειναι η φλαμουρια που χρεισιμοποιηται και απο μαραγκους οι οποιοι φτιαχνουν εκλησιαστικα ειδη ταμπλο κορνιζες για εικονες κ.λ.π
iason4u

Δημοσίευση από iason4u »

Βασικά χρειάζομαι για να κάνω ένα καλούπι για Ιστιοφόρο.. εκεί κάνει.. αλλά και η αεροτομή στηρίζεται με τα πηχάκια και σε αυτές της διαστάσεις δεν νομίζω να στρεβλώσει.
Αν η Φλαμουριά είναι καλύτερη… τότε ας είναι Φλαμουριά.. το θέμα είναι… ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ 2ΧΙΛ. ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ?? ΟΕΟ

Στην απελπισία μου πάνω.. ας είναι ότι ξύλο να είναι αλλά 2χιλ.. που στο καλό έχει 2χιλ κόντρα πλακέ? Δεν μιλάμε για τιμές μπάλσας και κάτι άλλα κουφά που άκουσα εδώ.. δηλαδή να κοστίζει το ξύλο ποιο πολύ από έτοιμο το μοντέλο…
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Φιλε μου
Απο ερευνα αγορας που εχω κανει δυστυχως δεν εχω βρει 2χιλ. κοντρα πλακε .Τα καταστηματα χονδρικης φερνουν απο 4 χιλ. και πανω .Ο κουτσος εχει 2 χιλ. 30χ 100 συμηδα εμποτισμενη,που ειναι πολυ σκληρη και γερη.Ισως καποια μαγαζια χονδρικης στο Μενιδι να εχουν και 3χιλ,αλλα τοτε που εψαχνα δεν βρηκα.Το κακο ειναι οτι σε αυτα τα μαγαζια θα πρεπει να παρεις ολο το φυλλο που ειναι 1,80 χ 3 μετρα.Ολιγον ασυμφορο !!!

Φιλικα
Αγγελος
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Υπάρχει και η αχλαδιά. Ενα από τα καλητερα ξυλα για μοντελισμό. Πολύ γερό και ελαφρύ.
Το αγοράζεις σε ταβλες και το κόβεις (ή στο κοβουν) σε όσα χιλιοστα πάχος θες.
Και η λεύκα ειναι εξερετικη, αρκει να εινα "ψημενη"
iason4u

Δημοσίευση από iason4u »

Πολύ γενική η απάντηση σου.. δεν μπορεί ότι μηχάνημα να είναι να πλανίσει σε 2χιλ.
Η έρευνα συνεχίζεται…. _Β_Ο
xristos

Δημοσίευση από xristos »

θες να φτιαξεις κατι τετοιο;

Εικόνα

^%^
iason4u

Δημοσίευση από iason4u »

^%^^%^^%^

Πολύ καλό !
…θέλω να ντύσω ένα σκελετό από ένα Ιστιοφόρο 1,5μ …. Αλλά το θέλω και για αεροτομές…
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

........ο καπλαμάς δεν κάνει για το ιστιοφόρο??????
Απάντηση

Επιστροφή στο “Βαφές - Κατασκευές - Επισκευές - Υλικά”