Αγορα ηλεκτρικο 50αρη,Hirobo sdx vs Trex 600

iliaskak

Αγορα ηλεκτρικο 50αρη,Hirobo sdx vs Trex 600

Δημοσίευση από iliaskak »

Χρονια πολλα σε ολους,θελω να προχωρησω σε κατι μεγαλυτερο απο μινι τιταν ε325 κ για αρχη εχω αυτα τα 2 στο μυαλο μου με 1ο το hirobo γιατι νομιζω οτι θα ειναι λιγο πιο γερο κ οικονομικο στις πτωσεις,το αλλο ειναι σιγουρα πιο εμπορικο.Καθε γνωμη δεκτη απλα δεν τα γνωριζω τα ε/π πτητικα μονο σε βιντεο τα εχω δει κ στατικα στα μαγαζια.Ευχαριστω.
savasp30

Απάντηση: Αγορα ηλεκτρικο 50αρη,Hirobo sdx vs Trex 600

Δημοσίευση από savasp30 »

Καλησπερα φιλε μου και Χρονια Πολλα, το SDX επειδη το εχω δουλεψει σαν νιτρο αλλα και σαν ηλεκτρικο τελευταια ειναι αρκετα καλης ποιοτητας και δεν εχει το παραμικρο ελατωμα. Το ελικοπτερο ειναι αρκετα σταθερο και βοηθαει παρα πολυ στο σταδιο που βρισκεσαι, καλης ποιοτητας πλαστικο αλλα και φτηνα ανταλακτικα. Μπορεις να το χρησιμοποιησεις για ολα τα στυλ πεταγματος. Απο απλη πτηση με τελειως αργες κινησεις μεχρι και 3D.
sakis.sof

Δημοσίευση από sakis.sof »

Το μήνυμα διαγράφηκε λόγω χρήσης greeklish και κεφαλαίων
Οι κανόνες του petame είναι σαφείς
πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Σεβαστείτε τη γλώσσα και βοηθήστε μας στην προσπάθεια "ενιαίας εικόνας" του χώρου. Μηνύματα με latin χαρακτήρες (Greeklish) και χρήση κεφαλαίων γραμμάτων θα διαγράφονται πάραυτα.
iliaskak

Ευχαριστω για τις πληροφοριες ,θεωρεις οτι ειναι πιο οικονομικο απο το τρεξ κ εννοω στις πτωσεις η αν θες καλυτερα value for money.Βασικα ενδιαφερομαι για 3d κυριως,τωρα εχω ξεθαρεψει αρκετα με το μινι τιταν κ θελω κατι πιο σταθερο κατι που θα με μαθει καλυτερα κ πιο σωστα.Νομιζεις οτι ειναι η σωστη επιλογη?
iliaskak

sakis.sof έγραψε: KALHSPERA FILEMOY EGV PEZO ME HIROBO SDX UERMIKO KAI DEN TO ALAZO ME TIPOTA EXO DOKIMASH POLA ELIKOPTERA ALA TO HIROBO
EKTOS APO STAUERO EINAI POLY MROSTA STHN KEFALI KAI MPORIS
NA KANHS POLA PRAGMATA DES BINTEAKI ME HLEKTRIKO EXEI ENA
O NTOMINIK KAI UA KATALABIS STO SINISTO ANEPIFILAKTA :D:D:D

10cells λοιπον?Δινει 2 επιλογες η hirobo ,τι λες για αυτο το θεμα?_Β_Ο
sakis.sof

Δημοσίευση από sakis.sof »

Το μήνυμα διαγράφηκε λόγω χρήσης greeklish και κεφαλαίων
Οι κανόνες του petame είναι σαφείς
πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Σεβαστείτε τη γλώσσα και βοηθήστε μας στην προσπάθεια "ενιαίας εικόνας" του χώρου. Μηνύματα με latin χαρακτήρες (Greeklish) και χρήση κεφαλαίων γραμμάτων θα διαγράφονται πάραυτα.
iliaskak

savasp30 έγραψε: Καλησπερα φιλε μου και Χρονια Πολλα, το SDX επειδη το εχω δουλεψει σαν νιτρο αλλα και σαν ηλεκτρικο τελευταια ειναι αρκετα καλης ποιοτητας και δεν εχει το παραμικρο ελατωμα. Το ελικοπτερο ειναι αρκετα σταθερο και βοηθαει παρα πολυ στο σταδιο που βρισκεσαι, καλης ποιοτητας πλαστικο αλλα και φτηνα ανταλακτικα. Μπορεις να το χρησιμοποιησεις για ολα τα στυλ πεταγματος. Απο απλη πτηση με τελειως αργες κινησεις μεχρι και 3D.

Φιλε μου θα ηθελα να μου πεις σαν ηλεκτρικο τι μπαταριες εχεις 4σελες? ΣΕ αλλη διαμορφωση? Τελος ποσο κοστιζουν οι μπαταριες κ αν εχει διαφορα με το νιτρο ως προς την αποδοση γιατι ειμαι εντελως ασχετος με το νιτρο (οχι οτι ειμαι κ ο πιο σχετικος με τα ηλεκτρικα αλλα με αυτα εχω ασχοληθει μεχρι τωρα αφου δεν μου αρεσει η καπνιλα κ ο ηχος απο το νιτρο).Καθε βοηθεια κ πληροφορια δεκτη.Ευχαριστω.:D
savasp30

Καλημερα, το SDX βγαινει και απο την εταιρεια σαν ηλεκτρικο, ειναι καθαρα δικια σου προτιμηση αν θες νιτρο η ηλεκτρικο set up. To ηλεκτρικο το βρηκα λιγο ποιο δυνατο και ποιο φιλικο στη χρηση. Το setup που χρησιμοποιω ειναι 2x4s 5000mah, μια μπροστα και μια πισω λοξα στο χωρο του τανκ, esc 80A HV, scorpion motor 740kv. Η πτηση που κανω ειναι κυριως βολτα με βασικα ακροβατικα, μετα απο 6 λεπτα πτησης βαζω πισω περιπου 2200mah με 1600 στροφες στο νορμαλ, 1800 στο στ1 και 2000 στο στ2. Μεχρι στιγμης δεν με εχει προβληματισει καθολου σαν ηλεκτρικο, βεβαια οπως ξερεις το να κανεις ενα νιτρο ελικοπτερο σε ηλεκτρικο παρουσιαζονται καποια θεματα τακτοποιησης των μπαταριων κυριως, αλλα κατα ενα παραξενο τροπο ο ιαπωνας εχει κανει μελετη να μπαινουν ολα χωρις ιδιαιτερο προβλημα. Τωρα το κιτ που εχει βγαλει η χιρομπο ειναι πολυ μελετημενο με 8σελο σετ απ και scorpion μοτερ που ειναι ειδικη κατασκευη. Επισης χρησιμοποιει και τον συμπλεκτη με αποτελεσμα να μην ζοριζεται το μοτερ αλλα και το γραναζωμα με χαμηλες καταναλωσεις. Ολα αυτα μπορεις να τα δεις απο κοντα σε γνωστο καταστημα μοντελισμου οταν το αποφασισεις.
iliaskak

savasp30 έγραψε: Καλημερα, το SDX βγαινει και απο την εταιρεια σαν ηλεκτρικο, ειναι καθαρα δικια σου προτιμηση αν θες νιτρο η ηλεκτρικο set up. To ηλεκτρικο το βρηκα λιγο ποιο δυνατο και ποιο φιλικο στη χρηση. Το setup που χρησιμοποιω ειναι 2x4s 5000mah, μια μπροστα και μια πισω λοξα στο χωρο του τανκ, esc 80A HV, scorpion motor 740kv. Η πτηση που κανω ειναι κυριως βολτα με βασικα ακροβατικα, μετα απο 6 λεπτα πτησης βαζω πισω περιπου 2200mah με 1600 στροφες στο νορμαλ, 1800 στο στ1 και 2000 στο στ2. Μεχρι στιγμης δεν με εχει προβληματισει καθολου σαν ηλεκτρικο, βεβαια οπως ξερεις το να κανεις ενα νιτρο ελικοπτερο σε ηλεκτρικο παρουσιαζονται καποια θεματα τακτοποιησης των μπαταριων κυριως, αλλα κατα ενα παραξενο τροπο ο ιαπωνας εχει κανει μελετη να μπαινουν ολα χωρις ιδιαιτερο προβλημα. Τωρα το κιτ που εχει βγαλει η χιρομπο ειναι πολυ μελετημενο με 8σελο σετ απ και scorpion μοτερ που ειναι ειδικη κατασκευη. Επισης χρησιμοποιει και τον συμπλεκτη με αποτελεσμα να μην ζοριζεται το μοτερ αλλα και το γραναζωμα με χαμηλες καταναλωσεις. Ολα αυτα μπορεις να τα δεις απο κοντα σε γνωστο καταστημα μοντελισμου οταν το αποφασισεις.

Εκει το ειδα κ εγω κ το σκεφτομαι σοβαρα πλεον,εχεις αγαρασει το κιτ που εχει η εταιρεια για μετατροπη απο οτι καταλαβα γιατι ετσι το σκεφτομαι κ εγω.Σε θεμα ανταλλακτικων ειχες ποτε προβλημα?Τα τρεξ τα εχουν ολοι ενω αυτο παει σε αποκλειστικοτητα κ μονο αυτο με φοβιζει.Η γνωμη σου μετραει που λεμε.<:-)>>
iliaskak

Παντως με εχει προβληματισει που οι κατοχοι τρεξ 600 δεν εχουν πει την γνωμη τους_P_P
savasp30

μερικες φωτο να παρεις μια ιδεα.......
Συνημμένα
IMG_0356.jpg
IMG_0356.jpg (90.2 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
IMG_0358.jpg
IMG_0358.jpg (87.68 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
IMG_0357.jpg
IMG_0357.jpg (88.56 KiB) Προβλήθηκε 40 φορές
savasp30

το κιτ που εχω ειναι φτιαγμενο στο χερι αλλα ειναι περιπου σαν της χιρομπο, ιδιο μοτερ ιδια περιπου βαση, εγω χρησιμοποιω και την φτερωτη για περισοτερη ψυξη του μοτερ. Αυτα.
savasp30

Στην κατοχη μου εχω και ενα τρεξ 550 3G το οποιο ειναι τελειο, για το 600 δεν μπορω να πω κατι.
iliaskak

savasp30 έγραψε: το κιτ που εχω ειναι φτιαγμενο στο χερι αλλα ειναι περιπου σαν της χιρομπο, ιδιο μοτερ ιδια περιπου βαση, εγω χρησιμοποιω και την φτερωτη για περισοτερη ψυξη του μοτερ. Αυτα.

Σου κοστισε πιο λιγο η το εκανες ηλεκτρικο πριν το κιτ της χιρομπο? Παντως οι φωτο ειναι πολυ πρωτες thanks εχεις Ιαπωνικη σκεψη οσον αφορα την κατασκευη.Μπραβο πολυ καλο.Τον συμπλεκτη τον εχεις κρατησει?
savasp30

Τα ηλεκτρονικά τα είχα οπότε το κόστος ήταν μηδαμινό , τον συμπλεκτη τον χρησιμοποιώ όπως τον έχει και το κιτ της χιρομπο, επίσης ο ήχος είναι σαν να παίρνει μπρος τουρμπινα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”