Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
-
Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
πω! πω! βαβούρα Αλλά πάλι καλά για κινητό
Το hellcat θέλει άλλες ρυθμίσεις για βουνό ..........και σίγουρα μεγαλύτες κινήσεις
περάσαμε πολύ καλά!!!!!!
Το hellcat θέλει άλλες ρυθμίσεις για βουνό ..........και σίγουρα μεγαλύτες κινήσεις
περάσαμε πολύ καλά!!!!!!
Κυριοι επειδη ζηλεύω αλλα δεν ξερω που ειναι το μερος αυτο, υπαρχει καποιος που μπορεί να δώσει οδηγίες για το πως πάμε εκεί?
Σπυρος
Σπυρος
-
από τον Διόνυσο προς Ν. Μάκρη .......είναι κοντά στο Γερμανικό νεκροταφείο Στρίβεις προς κοιμητήριο και στον πρώτο χωματόδρομο κάνεις αριστερά Στο τέλος αυτού του δρόμου πετάς με βόρειο βορειοδυτικό και βορειοανατολικό άνεμο
Μετα δεδομένα των προβλέψεων του καιρού μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αύριο δεν θα είναι και καλές οι συνθήκες για Μαραθώνα.
Κατα τις 5.30μμ με βλέπω να πηγαίνω στο υψώμα πάνω από το Γερμανικό Νεκροταφείο με ανεμόπτερο. Όποιος θέλει ας έρθει......
Κατα τις 5.30μμ με βλέπω να πηγαίνω στο υψώμα πάνω από το Γερμανικό Νεκροταφείο με ανεμόπτερο. Όποιος θέλει ας έρθει......
-
πολύ καλή επιλογή γι αυτό το ΣΚ θα τα πούμε εκεί αύριο το απόγευμα@P@@P@..........θα φέρω και το LO 100
-
Αντώνη, που είναι αυτό το σημείο.....έχουμε GPS στίγμα;
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑πολύ καλή επιλογή γι αυτό το ΣΚ θα τα πούμε εκεί αύριο το απόγευμα@P@@P@..........θα φέρω και το LO 100
Ωραία να μαζευομαστε.... Εγω μπορεί να πάω λίγο πιο νωρίς.....
:,)
-
-
......απο την χθεσινή μάζωξη......Νίκος, Γιάννης, Ανδρέας και η αφεντιά μου........
.........με τον Νίκο και τον Αντώνη στην πρώτη βουνίσια πτήση και μάλλον τους άρεσε
.........με τον Νίκο και τον Αντώνη στην πρώτη βουνίσια πτήση και μάλλον τους άρεσε
- Συνημμένα
-
- P090711_19.00.jpg (99.59 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P090711_17.44_[01].jpg (98.99 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P090711_19.00_[01].jpg (100.34 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P090711_18.59.jpg (100.05 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P090711_17.44.jpg (99.44 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
Η τεμπελιά στο μεγαλείο της, ιδιαίτερα στην πρώτη φωτό. Ποπό κακίες που βγάζω, φυσικά και αστειεύομαι. Είστε μια απίθανη παρέα , κάποια στιγμή θα την κάνω και εγώ για το βουνό.
-
Θα ήταν ακόμη ποιο τέλεια αν δεν έτρωγα παρεμβολή με αποτέλεσμα να χάσω το easyglider :-&&
Μόνο που την παρεμβολή δεν την έπαθε ο δέκτης μου αλλα το κουτό μυαλό μου που αντί να κοιτάω το μοντέλο μου κοιτούσα τον Αντώνη να απογειώνεται
Θα είναι το πρώτο μοντέλο που αποφάσισα να πετάξω στην μέχρι τώρα μοντελιστική μου πορεία Αν το έφτιαχνα θα ήταν πλέον πολύ βαρύ Ηδη αποφάσισα για τον αντικαταστάτη του.........θα είναι ενα..........easyglider
Τουλάχιστον καταχάρηκα για την όμορφη παρέα και την πτήση του LO-100
(Στην αρχή του βίντεο λιγο απο την τελευταία πτήση του καναρινιού μου)
http://www.youtube.com/watch?v=-NV1Iu3UpVs
Μόνο που την παρεμβολή δεν την έπαθε ο δέκτης μου αλλα το κουτό μυαλό μου που αντί να κοιτάω το μοντέλο μου κοιτούσα τον Αντώνη να απογειώνεται
Θα είναι το πρώτο μοντέλο που αποφάσισα να πετάξω στην μέχρι τώρα μοντελιστική μου πορεία Αν το έφτιαχνα θα ήταν πλέον πολύ βαρύ Ηδη αποφάσισα για τον αντικαταστάτη του.........θα είναι ενα..........easyglider
Τουλάχιστον καταχάρηκα για την όμορφη παρέα και την πτήση του LO-100
(Στην αρχή του βίντεο λιγο απο την τελευταία πτήση του καναρινιού μου)
http://www.youtube.com/watch?v=-NV1Iu3UpVs
-
Μπραβο....τωρα μπορω να πω οτι ζηλεψα...αλλα χθες με κρατησε η δουλεια μακρυα...
Αλλα σημερα.... ζεστανα δαχτυλα ....για την επομενη φορα...!@/-=}{{
Αλλα σημερα.... ζεστανα δαχτυλα ....για την επομενη φορα...!@/-=}{{
Ητανμια υπέροχη μερα...
...η συνέχεια δόθηκε στην "κυλάδα" και η μερα τελειώσε στην "Ελενη" με κοψιδια και μπύρες! _P_P
Η καλή παρέα και η ηρεμία του βουνού ειναι ικανές να σου γεμίσουν τις μπαταρίες για όλη την εβδομάδα.
Μπράβο στον Αντώνη και τον Νικο που πρώτη φορά βράθηκαν σε πλαγία, μπράβο και στον Κριτζά για την εντυπωσιακή "παρεμβολή"
είθε να το ξανακάνουμε παιδιά+(*) (χωρίς "παρμεμβολές")
ps: Αζάντ, το "μαχαίρι" σου θα εδινε παράσταση!!! Και πάνω απ΄όλα θα ειχες χώρο για προσγείωση
...η συνέχεια δόθηκε στην "κυλάδα" και η μερα τελειώσε στην "Ελενη" με κοψιδια και μπύρες! _P_P
Η καλή παρέα και η ηρεμία του βουνού ειναι ικανές να σου γεμίσουν τις μπαταρίες για όλη την εβδομάδα.
Μπράβο στον Αντώνη και τον Νικο που πρώτη φορά βράθηκαν σε πλαγία, μπράβο και στον Κριτζά για την εντυπωσιακή "παρεμβολή"
είθε να το ξανακάνουμε παιδιά+(*) (χωρίς "παρμεμβολές")
ps: Αζάντ, το "μαχαίρι" σου θα εδινε παράσταση!!! Και πάνω απ΄όλα θα ειχες χώρο για προσγείωση
-
η πλαγιά θα είναι εκεί και τα μελτέμια αρκετά .............
Πράγματι το μοντέλο του Αζαντ θα ήταν τέλειο Πού θα πάει θα τον ανεβάσουμε
Πράγματι το μοντέλο του Αζαντ θα ήταν τέλειο Πού θα πάει θα τον ανεβάσουμε