Κατασκευη scratch HOWARD DGA-3 "Pete"

GPol

Απάντηση: Κατασκευη HOWARD DGA-3 "Pete"

Δημοσίευση από GPol »

Απίστευτο......+(*)
ankon

Δημοσίευση από ankon »

http://www.youtube.com/watch?v=Gby-kjd2mCQ

Η Πτήση στο scale του Hobbybox.
Γιάννης Ζαφείρης

Κατασκευη HOWARD DGA-3 "Pete"

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Μπράβο Άγγελε, εξαιρετικό.
Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το είδα στο σαλόνι σου, τώρα και στον αέρα (μοναδικό κομμάτι στη χώρα που πετάει, ε; Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος).

Η πτήση του είναι γλυκιά και αν κατάλαβα καλά, σε τρόμαξε λίγο στην προσγείωσή του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η πρώτη του πτήση;

Καλοπέταχτο να είναι. Εύγε.
ankon

Απάντηση: Κατασκευη scratch HOWARD DGA-3 "Pete"

Δημοσίευση από ankon »

Τελικα καποιοι μας σκεπτονται...... Φτιαχθηκε μια βενζινομηχανη που ταιριαζει στο Howard τελεια !Αν την σχεδιαζα εγω ετσι θα την εφτιαχνα!
35 κυβικα ,βενζινα ,μπροστα το καρμπυρατερ και πισω η εξατμηση,με βαση οπως οι glow. Απο ενα video που ειδα δουλευει μια χαρα και αρχισε να με τρωει η τσεπη μου . Το προβλημα μου μεχρι στιγμης για τις λιγες πτησεις που εχω κανει ειναι οτι η Saito 180 καιει τα αντερα της ,1 γαλλονι για 6 πτησεις πραγμα που ειναι ασυμφορο....καλη η μηχανη αλλααααα δαπανηρη.Θα περιμενω να ακουσω σχολια και αν ειναι καλα θα την παρω!
Συνημμένα
8312_6.jpg
8312_6.jpg (64.56 KiB) Προβλήθηκε 38 φορές
Chris Calmato 40 Trainer

Δημοσίευση από Chris Calmato 40 Trainer »

Τα συγχαρητηρια μου!Πολυ κουραγιο και υπομονη πρεπει να διαθετετε κυριε Αγγελε!Αυτο ονειρευομαι κ γω καποια στιγμη να φτιαξω ενα δικο μου μοντελο και ας μην ειναι τοσο περιπλοκο.Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Γιάννης Ζαφείρης έγραψε: Μπράβο Άγγελε, εξαιρετικό.
Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το είδα στο σαλόνι σου, τώρα και στον αέρα (μοναδικό κομμάτι στη χώρα που πετάει, ε; Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος).

Η πτήση του είναι γλυκιά και αν κατάλαβα καλά, σε τρόμαξε λίγο στην προσγείωσή του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η πρώτη του πτήση;

Καλοπέταχτο να είναι. Εύγε.

Ευχαριστω πολυ Chris για τα καλα σου λογια ! Μακαρι να στρωθεις και συ και να φτιαξεις καλυτερα.
Γιαννη ειναι το μοναδικο στην Ελλαδα και στην Ευρωπη και 3 στην Αμερικη κατασκευασμενα scratch.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Για να μπορέσουμε να φτάσουμε ο κατασκευαστικό επίπεδο του Άγγελου πρέπει να ασχοληθούμε και μάλιστα πολύ με κατασκευές
Θέλει πείρα και προπαντός μεράκι
Ευτυχώς που με το forum παίρνουμε και λίγη μασημένη τροφή Δηλαδή εκεί που ο κατασκευαστής έσπασε το κεφάλι του να βρει λύση εμείς την βρίσκουμε σχεδόν έτοιμη
Ευχαριστούμε πολύ για τις γνώσεις που μας μεταφέρεις Άγγελε
Chris Calmato 40 Trainer

Δημοσίευση από Chris Calmato 40 Trainer »

οντως αν καποιος πει οτι θα ξεκινησει να κανει κατι πιστευω οτι μεσα απο το φορουμ θα εχει πολυτιμη βοηθεια.Αυτο που κανει ο κυριος Αγγελος ειναι απιστευτο και ειναι ενα σχολειο για το πως μπορουμε εμεις οι νεοτεροι να εξελιχθουμε στο χομπι και οχι μοναχα να σκορπαμε χρηματα αγοραζοντας ετοιμα μοντελα.Πραγματικα πιστευω οτι οσοι συνχομπιστες κατασκευαζουν δικα τους μοντελα ειναι ολοκληρωμενοι σαν μοντελιστες!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Scale Αεροπλάνα”