Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
7? χαχα στα 12-13 σταματησα να μετραω......ο ενας πανω στον αλλον πεταμε ωρες ωρες
-
Κυριολεκτικά θα έλεγα......έχω δει και σχετικό video...
Νομίζω ότι η πρώταση του Κριτζά είναι πολύ σωστή.
-
Δεν είναι και τόσο συχνό φαινόμενο αλλά συμβαίνει να υπάρχουν πολλά μοντέλα στον αέρα Τις περισσότερες φορές είναι κοντά στα 5 που νομίζω ότι είναι οριακά Από εκεί και πάνω .............πέραν του κινδύνου δεν υπάρχει και ευχαρίστηση Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κατεβαίνω και ας λέει ο φίλος μου ο Γιάννης ότι είμαι κότα Καλύτερα κότα παρά κόκορας κρασάτος:D:D
καλο θα ειναι να οριστουν συνετα καπιοι αγραφοι νομοι σχετικα με κανονες ακομα και στο παρκαρισμα το οποιο πολυ συχνα δυσκολευει τις προσγειωσεις..επισης οταν προσγειωνωνται 2-3 με μικρο χρονικο διαστημα αναμεσα στις προσεγγισεις με αποτελεσμα, οταν ο ενας σκυβει να μαζεψει, εαν δεν εσκυβε να ειχε φαει 1 σκαφος στο κεφαλι με οτι συνεπαγεται με αυτο..με λιγα λογια τα 2 αξια προσοχης και ρυθμισεως ..
1.landing space
2.landing order & timing
1.landing space
2.landing order & timing
Χμμμμμμμ να και τα θεματα που μου αρεσουν ....
Καταρχην ΝΙΚΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕ ετσι για να ανασανω λιγο, καταδευτερον θα πρεπει να βαλουμε κανονες για το που προσγειωνομαστε γιατι το παρκινγκ, η θεση πτησης, ο χωρος προσγειωσης ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους. Το πόσοι πεταμε δεν με εχει δυσκολεψει αλλα πολλες φορες οταν (καθιστος) πεταω αισθανομαι μια αμηχανια οταν καποιος κατεβαινει
Γενικα δεν μπορω να πω πως η κατασταση ειναι χαλια, εχω δει πολυ πιο δυσκολα πεδια απλα επιδη ακομα μαθαινω προτιμω να φευγω λιγο μακρυτερα. Σημερα περασα απο εκει και το μονο που εκανα ηταν προσεγγισεις ετσι για να παρω το κολαει.
Σπυρος
Καταρχην ΝΙΚΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕ ετσι για να ανασανω λιγο, καταδευτερον θα πρεπει να βαλουμε κανονες για το που προσγειωνομαστε γιατι το παρκινγκ, η θεση πτησης, ο χωρος προσγειωσης ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους. Το πόσοι πεταμε δεν με εχει δυσκολεψει αλλα πολλες φορες οταν (καθιστος) πεταω αισθανομαι μια αμηχανια οταν καποιος κατεβαινει
Γενικα δεν μπορω να πω πως η κατασταση ειναι χαλια, εχω δει πολυ πιο δυσκολα πεδια απλα επιδη ακομα μαθαινω προτιμω να φευγω λιγο μακρυτερα. Σημερα περασα απο εκει και το μονο που εκανα ηταν προσεγγισεις ετσι για να παρω το κολαει.
Σπυρος
Σήμερα ήμουν για καμιά ωρίτσα πτήσεων στο ανεμοδρόμιο (12 εως 13 περίπου) το δυναμικό μέτριο και λίγο πριν φύγω γύρισε βορειοδυτικός ο αέρας και πέταξα οριακά. Άπλα όταν είσαι μόνος σου αλλά χωρίς παρέα δεν λέει.
Κοιταξτε εκτοξευση που θα κανω
....Μπορω να το κανω .... μπορω να το κανω
Πωπωωωωωω χαλια το ριξα
Ο Μογγολος με την σαϊτα του
Λεζαντα "Εισαι σιγουρος για αυτο που κανεις ..."
I believe I can fly
Ουτε η βροχη ουτε το κρυο μπορει να τον κανει να λειψει.....
...εχοντας βεβαια τα απαιτουμενα
....τα οποια μεγαλοψυχα μοιραζεται και με αλλους
Και με κοντομανικο για αρχη......
Flying Heroes (Για μιση ωρα πεταγε ορθιος στο χειλος της πλαγιας. Και ολοι ξερουμε πως σε κοπαναει ο αερας εκει....)
-
Το δεξί πόδι κρατούσε κόντρα!!!
-
Και με στολή εκστρατείας στο τέλος
- Συνημμένα
-
- Photo2311.jpg (100.46 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- Photo2310.jpg (100.43 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
Ειχαμε ωραια πραματα στο βουνο...
- Συνημμένα
-
- IMG_2594.jpg (93.32 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- IMG_2593.jpg (98.18 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- IMG_2591.jpg (98.72 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- IMG_2588.jpg (97.93 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
Και "χαληλές" πτησεις ειχαμε...
- Συνημμένα
-
- P1050864.jpg (96.17 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- P1050862.jpg (93.48 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
καταπληκτικό πέρασμα ......κρίμα που δεν έπιασε ο Σπύρος και το roll!!!!!!