T-28 Trojan απο την parkzone

Απάντηση
Apostolis

Απάντηση: T-28 Trojan απο την parkzone

Δημοσίευση από Apostolis »

Καλησπερα,μια ερωτηση ως αρχαριος.Μπορειται να μου πειτε τι ειδους ταινια χρησιμοποιειτε για την ενισχυση των πηδαλιων;Την βαζετε δηλαδη κατα μηκος της εγκοπης εκει που δουλευουν πανω κατω;
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

μια καλή και ελαστική ταινία είναι αυτή η διάφανη της corona

Ταινία βάζεις πάνω κάτω
Μια βοήθεια θα πάρεις απο εδώ http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=2965&highlight=%F4%E1%E9%ED%DF%E1

το τ28 έχει ταινία εργοστασιακά
Κάποια κοματια θέλουν άμεση αλλαγή στις ταινίες ....κάποια άλλα είναι μια χαρά
Apostolis

Δημοσίευση από Apostolis »

Το καλυτερο αεροπλανο που εχω πιασει ως αρχαριος,μακραν.Εξασκηση στον εξομειωτη και κατευθειαν με αυτο,κανενα προβλημα.Ξεκινας με τις χαμηλες ρυθμισεις και σιγα σιγα ανεβαινεις.Στην πορεια μπορεις να ανεβεις λιγο σε μοτερ και με τις ψηλες ρυθμισεις κανει αρκετα.Ευχαριστω το φορουμ γιατι εδω εμαθα πρωτη φορα για το συγκεκριμενο.
DIMITRISD

Δημοσίευση από DIMITRISD »

http://www.modellsport.gr/products/index.php?main_page=product_info&cPath=1_51&products_id=4916&zenid=c695985a1df4627103590920088fc8ff

Την γνωμη σας παρακαλω για το παραπανω μοντελο
Ειναι το Τ-28 αλλα απο την FMS , ειναι αρκετα πιο ακριβο απο το parkzone αλλα κατα την αποψη μου πιο ομορφο πτητικα ομως ???
jimpilot

Δημοσίευση από jimpilot »

Καλησπερα φιλε! Μιλαμε για το αεροπλανο!!! 1,40 φτερο και πολλα αλλα υπερ!!! 6ακαναλο τι αλλο!!!!!:>):>):>) Παρτο με κλειστα ματια!!!!!!:>)
Γιώργος Μπέλλος

Δημοσίευση από Γιώργος Μπέλλος »

Καλησπέρα.Αλλο ένα Τ-28 θα προστεθεί στον στόλο του MarVal.Είναι το ασπρο με κοκκινο,γιατί το γκρί μπορεί να κρύβει την βρωμιά,αλλά στον αέρα ΔΕΝ φαίνεται.
Το μοντέλο αγοράστηκε από την Ελλάδα,από τον Μάριο,Coolmodels και παραλήφθηκε σήμερα,οπότε δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες.

Αντώνη Κ,δεν είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα ότι είναι ένα μοντέλο που του βάζεις δέκτη,μπαταρία και πετάς? Χωρίς μετατροπές,χωρίς προβλήματα? Δυο+ μήνες τώρα κάθε βράδυ κάτι σκαλίζω,σκάβω,κολλάω κλπ....!
Αντώνης Κριτζάς

Μη ξεχνάς ότι είναι μοντέλο entry level στον πτητικό τομέα
Από εκεί και πέρα έχει σημασία τι αρέσει στον κάθε ένα να κάνει Εγώ ας πούμε έχω αδυναμία να βάφω και να μετατρέπω τα μοντέλα μου έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν ποιο αληθοφανή Κάποιος άλλος τα θέλει over power και πάει λέγοντας
Όπως και να έχει είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστηθείς
orck

Δημοσίευση από orck »

Πολυ ομορφα πεταει, αν και εχω ενα θεματακι με τις προσγειωσεις του, στο τελος πηδαει σαν λαγουδακι :)
Μεχρι στιγμης εχω δυο μοντελα απο Parkzone, το Τ28 και το Radian Pro. Και τα δυο μου δινουν την αισθηση του προχειρου. Οι κολλες ειναι προχειρα τοποθετημενες, εχουν τρεξει κολλες απο διαφορα σημεια, ενω αλλα σημεια δεν εχουν κολληθει σωστα.
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

orck έγραψε: Πολυ ομορφα πεταει, αν και εχω ενα θεματακι με τις προσγειωσεις του, στο τελος πηδαει σαν λαγουδακι :)
Μεχρι στιγμης εχω δυο μοντελα απο Parkzone, το Τ28 και το Radian Pro. Και τα δυο μου δινουν την αισθηση του προχειρου. Οι κολλες ειναι προχειρα τοποθετημενες, εχουν τρεξει κολλες απο διαφορα σημεια, ενω αλλα σημεια δεν εχουν κολληθει σωστα.

Σε διαβεβαιώ πως το "λαγουδάκι" είναι στα δάχτυλά σου ακόμα^%^
Η εξάσκηση είναι λαγουδοαποθητική.

Όσο για την αίσθηση προχειρότητας υποψιάζομαι πως δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη "ποιότητα"`M` κινέζικων foamοκατασκευών και πως θα απολάμβανες να γνωριστείς με την εταιρία Multiplex...:>)
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

το radian pro ειναι περιπου 800 με 900 φορες χειροτερο απο το πιο ευτελες multiplex παραυτα και σε πιοτητα και πτητικα
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

gxaid έγραψε:
Σε διαβεβαιώ πως το "λαγουδάκι" είναι στα δάχτυλά σου ακόμα^%^

+1

Επίσης, μίκρυνε κίνηση στο elevator και ζύγισε καλύτερα το μοντέλο σου.
Γιώργος Μπέλλος

Δημοσίευση από Γιώργος Μπέλλος »

Μάλλον βιάστηκα να μιλήσω. Αλλάχτηκε το βίσμα του esc,κόπηκε λίγο το canopy από κάτω για να χωράει η μπαταρία,τοποθετήθηκε ο δέκτης με τον δορυφόρο του και τελικά είναι έτοιμο για δοκιμή.Και μάλλον ο καιρός θα είναι σύμμαχος.
orck

Δημοσίευση από orck »

Μετα απο λιγες πτησεις τα aileron στο σημειο επαφης με το φτερο (εκει που θα ηταν κανονικα οι μεντεσεδες) εχει αρχισει να σπαει το υλικο. Αρχιζει να φαινεται κενο σε καποια σημεια. Δεν ειχε καμια πτωση.
Μπορω να κανω το κολπακι με την θερμοκολλα; Η θα λιωσει το z-foam;

http://www.youtube.com/watch?v=N4Of1IjTIIo

Επισης θα ηθελα καμια ιδεα για να κρατησω σταθερη την καλυπτρα, σημερα σε ηρεμα roll και loop ξεκουμπωσε, ευτηχως χωρις να πεσει κατω.
Αντώνης Κριτζάς

όχι δεν λιώσει το υλικό .......μα δεν νομίζω οτι θα έχεις το αποτέλεσμα που πρέπει
Καλύτερα να βάλεις ταινία πάνω κάτω
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

συμφωνω..ταινια.. νηματων κατα προτιμιση (2πλης η 4πλης νηματωσης),η την διαφανη που εχει κεβλαρ στις ινες της...δοκιμασμενο και κραταει χροοονια...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”