HK BIxler 1400mm EPO ARF!

geboug

Απάντηση: HK BIxler 1400mm EPO ARF!

Δημοσίευση από geboug »

Δεξιόστροφα από πίσω αλλά και να το ξεχάσεις αρκεί να ελέγξεις ότι ο αέρας από την περιστροφή της προπέλας πηγαίνει προς τα πίσω και όχι προς τα μπροστά
koumou

Δημοσίευση από koumou »

Chris Calmato 40 Trainer έγραψε: Καλησπερα σε ολους!
Πριν 2 μερες εκανα μια παραγγελια απο τον γνωστο κινεζο το παραπανω gliderακι.ΑΠο διαφορα reviews και βιντεακια που διαβασα και ειδα αντιστοιχα ειδα οτι ειναι αρκετα καλο τι γνωμη εχετε?

Τελικα εισαι ευχαριστημενος με το Bixler? Παλια ειχα ενα Easy Star. Θελω να ξανα ασχοληθω και το Απάντηση: HK BIxler 1400mm φενεται παρομειο και σε πιο συμφερουσα τιμη.
Chris Calmato 40 Trainer

Δημοσίευση από Chris Calmato 40 Trainer »

Καλησπερα φιλε μου και Χρονια Πολλα με υγεια!
Ειμαι παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος απο το Bixler και συγκεκριμενα για να πω και την ακηθεια ειναι και αρκετα ευκολο σημερα συγκεκριμενα εκανε την πρωτη του παρθενικη πτηση ο γιος μου με το Bixler το λεω αυτο για να καταλαβεις οτι ειναι και ευκολο.
Θα το καταευχαριστηθεις απλα μια συμβουλη αν το παρεις το σετ που τα εχει ολα εκτος απο μπaταρια και ESC να παρεις πανω απο 30 Α ESC διοτι αν και δεν το εχω κανει εγω το ανεμοπτερο θελει μια λιγο μεγαλυτερη προπελα!
koumou

Δημοσίευση από koumou »

Chris Calmato 40 Trainer έγραψε: Καλησπερα φιλε μου και Χρονια Πολλα με υγεια!
Ειμαι παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενος απο το Bixler και συγκεκριμενα για να πω και την ακηθεια ειναι και αρκετα ευκολο σημερα συγκεκριμενα εκανε την πρωτη του παρθενικη πτηση ο γιος μου με το Bixler το λεω αυτο για να καταλαβεις οτι ειναι και ευκολο.
Θα το καταευχαριστηθεις απλα μια συμβουλη αν το παρεις το σετ που τα εχει ολα εκτος απο μπaταρια και ESC να παρεις πανω απο 30 Α ESC διοτι αν και δεν το εχω κανει εγω το ανεμοπτερο θελει μια λιγο μεγαλυτερη προπελα!

Απ' οτι διαβασα συνιστουν τη APC η TGS 6χ4Ε. Δεν μου λες η Spektrum DX6i ειναι καλη? Παλια ειχα μια FUTABA 7c αλλα την πουλησα κι'αυτη μαζι με το Multiplex Easy Glider που ειχα. Παρα πολυ ωραιο ανεμοπτερο.

Σκευτομαι αυριο να παω στον Δημα να δω τι παιζει. Κι'εγω στη Ροδο ειμαι!!
Chris Calmato 40 Trainer

Δημοσίευση από Chris Calmato 40 Trainer »

Γεια σου φιλε μου. Η Dx6 ειναι μια χαρα.
Ο παντελης δεν το χει το συγκεκριμενο!Απο ποια περιοχη εισαι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανεμόπτερα/RC Gliders, Sailplanes and Slope Soaring”