Βελτιώσεις στο HK Kinetic 800

orck

Απάντηση: Βελτιώσεις στο HK Kinetic 800

Δημοσίευση από orck »

Skynet έγραψε: Δες και τη νέα μου ανακάλυψη. Αυτό είναι chiko. Το πήρα για το γιό μου. Αν δώ ότι χρειάζεται βελτιώσεις θα επανέλθω...

Αυτο περα απο την πλακα ειναι πολυ καλο. Πεταει καταπληκτικα. Το εχω και εγω, ο γιος μου δηλαδη !@/-=}{{
nickboul

Δημοσίευση από nickboul »

Skynet έγραψε: Άφησα για το τέλος να δείξω μία καταπληκτική ταινία tesa που βρίσκω στο praktiker. Μιάζει ελαφρά με την μονωτική ταινία, αλλά είναι φαρδύτερη, ελαφρά λεπτότερη και πολύ ελαστική. Επίσης κολλά εξαιρετικά και όπου κολλήσει δεν ξεκολλά όπως η μονωτική. Την χρησιμοποιώ στα χείλη προσβολής των φτερών γιατί είναι ελαφρυά, λεπτή για να μην επιρεάζει την αεροτομή, ελαστική για να παρακολουθεί κούρμπες όπως στην εικόνα με το πράσινο φτερό. Και παρά την ελαστικότητά της είναι αρκετά αποτελεσματική όπως δείχνει και η καταστροφή που υπάρχει στο κόκκινο φτερό και που ξεκινά εκεί όπου τελειώνει η ταινία.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την ταινία; Πήγα χθες από το praktiker στην Μεταμόρφωση αλλά δεν την βρήκα. Τί λέει το κουτί της;
Skynet

Δημοσίευση από Skynet »

gorillas έγραψε: Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την ταινία; Πήγα χθες από το praktiker στην Μεταμόρφωση αλλά δεν την βρήκα. Τί λέει το κουτί της;

Φίλε gorillas στην εικόνα δείχνω από κοντά την ταινία. Νομίζω ότι η συσκευασία δεν είναι σε κουτί αλλά σε σελλοφάν. Την αγοράζω από το praκtiker στην Μεταμόρφωση.

Υ.Γ. Λυπάμαι για την απίστευτη καθυστέριση στην απάντησή μου, αλλά ήταν μια περίοδος γεμάτη τραχάματα...Ru@%
Συνημμένα
test small.jpg
test small.jpg (64.5 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
nickboul

Eίναι η κλασική λευκή ταινία με ίνες μέσα; Νόμιζα ότι ήταν διαφανής και μπερδεύτηκα. Thanks.

Φιλικά,

Νίκος
Skynet

Δημοσίευση από Skynet »

gorillas έγραψε: Eίναι η κλασική λευκή ταινία με ίνες μέσα; Νόμιζα ότι ήταν διαφανής και μπερδεύτηκα. Thanks.

Φιλικά,

Νίκος

Φίλε Νίκο, δεν είναι η υφασματινη ταινία με τις ίνες. Είναι λαστιχένια ταινία, σαν μονωτική, αλλά λεπτότερη, ελαστικότερη και ελαφρυά.
nikos651

Δημοσίευση από nikos651 »

Μπράβο Skynet πολύ καλή δουλειά και σωστή τεκμηρίωση με τις φωτο που ανέβασες. Ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να αξιοποποιήσω τις ιδέες σου σε αυτό το μοντέλλο...
gharar

Δημοσίευση από gharar »

εχω να πω τα καλυτερα για το μοντελο. Το πεταω περιπου ενα χρονο σε ολες τις συνθηκες. Με 2S (800~1000) κανει το ανεμοπτερο με 3S (1000~1200) κανει το hot-liner. Αυτο που μ' εχει εκπληξει ευχαριστα ειναι η αντοχη του. Εχει πεσει απο υψος αρκετες φορες και δεν εχει παθει τιποτα. Την τελευταια φορα πιαστηκε σε ενα δεντρο ψηλα και περασε μεσα απο το δεντρο, μετα απο ενα λεπτο πετουσε παλι. Αυτο που το σωζει ειναι που ξεκουμπωνουν τα φτερα. Αν λοιπον επιλεγει η λυση των μονιμων φτερων οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος παραπανω οι ζημιες θα ειναι αρκετες. Οσο για την πτηση πιστευω οτι ερχεται αρκετα γρηγορα στην προσγειωση και αν πεσει πολυ η ταχυτητα του πριν ακουμπησει τοτε ριχνει φτερο και μπαμ! Το εχω παθει πολλες φορες.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

ακόμη και χωρίς βελτιώσεις ............απλά υπέροχο!!!!!!
Σήμερα με 2σελη 800 μπαταρία εδειξε οτι μπορεί να πιάσει ακόμη και θερμικά Με την 3σελη γίνεται ένα απίστευτο παιχνίδι
Συνημμένα
P240312_21.37.jpg
P240312_21.37.jpg (93.95 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

.......έτσι θα το βλέπω καλύτερα !@/-=}{{
Συνημμένα
P280312_17.48_[01].jpg
P280312_17.48_[01].jpg (90.58 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
P280312_17.48.jpg
P280312_17.48.jpg (89.07 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
Skropi

Δημοσίευση από Skropi »

Καπου διαβασα οτι ο hobbyking εχει σταματησει να πουλαει ανταλλακτικα,αυτο ισχυει? Ειναι πολυ ωραιο μοντελακι και σκεφτομουν να το αποκτησω,αλλα αν υπαρχει θεμα με ελλειψη ανταλλακτικων μαλλον υπαρχει θεμα.
Γιώργος Μπέλλος

Δημοσίευση από Γιώργος Μπέλλος »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: .......έτσι θα το βλέπω καλύτερα !@/-=}{{

Νομίζεις ότι θα το βλέπεις καλύτερα!
Για δοκίμασε το δικό μου χρώμα!

Υ.Γ.Η διαχείριση μπορεί σε λίγο να σβήσει το μύνημα.
Συνημμένα
2220_3.jpg
2220_3.jpg (4.15 KiB) Προβλήθηκε 79 φορές
dimis

Δημοσίευση από dimis »

Skropi έγραψε: Καπου διαβασα οτι ο hobbyking εχει σταματησει να πουλαει ανταλλακτικα,αυτο ισχυει? Ειναι πολυ ωραιο μοντελακι και σκεφτομουν να το αποκτησω,αλλα αν υπαρχει θεμα με ελλειψη ανταλλακτικων μαλλον υπαρχει θεμα.

δυστηχως σταματησε η παραγωγη του μιας και το εχω και μου εσπασε η ουρα απο μια πτωση ηθελα να παρω αλλη ατρακτο αλλα.......ΤΕΛΟΣ. Κριμα ηταν πολυ καλο μοντελακι
Γιώργος Μπέλλος

Δημοσίευση από Γιώργος Μπέλλος »

dimis έγραψε: δυστηχως σταματησε η παραγωγη του μιας και το εχω και μου εσπασε η ουρα απο μια πτωση ηθελα να παρω αλλη ατρακτο αλλα.......ΤΕΛΟΣ. Κριμα ηταν πολυ καλο μοντελακι

Μπορείς να πάρεις την ARF έκδοση($30),χωρίς ηλεκτρονικά και κινητήρα.Θα σου μείνουν και τα υπόλοιπα για ανταλλακτικά.
nickboul

dimis έγραψε: δυστηχως σταματησε η παραγωγη του μιας και το εχω και μου εσπασε η ουρα απο μια πτωση ηθελα να παρω αλλη ατρακτο αλλα.......ΤΕΛΟΣ. Κριμα ηταν πολυ καλο μοντελακι

Mια χαρά στοκ έχει:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=16897
Skynet

Δημοσίευση από Skynet »

Αν παραγγείλει κανείς, ενδιαφέρομαι και εγώ και ίσως κερδίσουμε στα μεταφορικά -αν μπορούμε να τα χωρέσουμε σε 1 πακέτο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανεμόπτερα/RC Gliders, Sailplanes and Slope Soaring”