T-28 Trojan απο την parkzone

Απάντηση
αλκαιος

Απάντηση: T-28 Trojan απο την parkzone

Δημοσίευση από αλκαιος »

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις ...θα επιλεξω μαλλον την λυση με το elavator για να συνηθίσει και το χερι ..
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

gharar έγραψε: μπορει καποιος εμπειρος στο συγκεκριμενο αεροπλανο να επιβεβαιωσει οτι χρειαζεται diferential στα aileron? Το εσω στησει και δεν το εχω πεταξει ακομα αλλα συνεδεσα τα aileron με Υ στα σερβο αλλα ειναι ευκολο να τα βαλω σε διαφορετικο καναλι. Η ΤΚ μου ειναι ψηφιακη και μπορω ευκολα να βαλω diferential αρκει να χρειαζεται.

Περιμενω αποψεις....

......να πετάξεις όπως έχει και θα το κατα ευχαριστηθείς Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε συζήτηση περι βελτιώσεων
koumou

Δημοσίευση από koumou »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ......να πετάξεις όπως έχει και θα το κατα ευχαριστηθείς Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε συζήτηση περι βελτιώσεων

Μπορει καποιος που εχει το Τ28 ακι το Phoenix simulator, να μου πει ποσο κοντα στο πραγματικο Τ28 ειναι αυτο στο μοντελο στο Phoenix V3? Εγω προς το παρον εχω το Phoenix, και το Τ28 μου φενεται πολυ ελκιστικο.
Air Walker

Δημοσίευση από Air Walker »

Και έτσι είναι και το πραγματικό φίλε koumou .
koumou

Δημοσίευση από koumou »

Ω...πολυ ωραια, ευχαριστω.
gharar

Δημοσίευση από gharar »

καλημερα.
Δεν εχω καταφερει να πεταξω ακομα το νεο μου Τ-28 λογω του καιρου. Χθες που εβαζα τις τελικες πινελιες (μηπως και μας εκανε ο καιρος την χαρη) εκανα εναν ελεγχο του Κεντου Βαρους με τοποθετημενα ολα στην θεση τους. Απ οτι ξερω το (νεο) ΚΒ που ανακοινωσε η Parkzone ειναι 2,5" δηλ. 6,35cm απο την μπροστινη ακμη του φτερου. Λοιπον με την μπαταρια (2200) τοποθετημενη ολη μεσα στην θεση της το κεντο βαρους ειναι τελειως εκτος, πολυ μπροσθοβαρο. Με δοκιμες κατεληξα οτι πρεπει να ειναι σχεδολ ολη εξω η μπαταρια απο την ειδικη θηκη (δηλ. προς την ουρα) για να πετυχω το προτεινομενο ΚΒ. Κανω κατι λαθος?

Ευχαριστω.
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

gharar έγραψε: καλημερα.
Δεν εχω καταφερει να πεταξω ακομα το νεο μου Τ-28 λογω του καιρου. Χθες που εβαζα τις τελικες πινελιες (μηπως και μας εκανε ο καιρος την χαρη) εκανα εναν ελεγχο του Κεντου Βαρους με τοποθετημενα ολα στην θεση τους. Απ οτι ξερω το (νεο) ΚΒ που ανακοινωσε η Parkzone ειναι 2,5" δηλ. 6,35cm απο την μπροστινη ακμη του φτερου. Λοιπον με την μπαταρια (2200) τοποθετημενη ολη μεσα στην θεση της το κεντο βαρους ειναι τελειως εκτος, πολυ μπροσθοβαρο. Με δοκιμες κατεληξα οτι πρεπει να ειναι σχεδολ ολη εξω η μπαταρια απο την ειδικη θηκη (δηλ. προς την ουρα) για να πετυχω το προτεινομενο ΚΒ. Κανω κατι λαθος?

Ευχαριστω.

Ναί είναι λίγο περίεργο... Άσχετα πώς κάθεται η μπαταρία σου, ζύγισέ το στο 1/4 από το χείλος προσβολής του φτερού. Κάντο και ελάχιστα μπροσθόβαρο για αρχή. Αυτό είναι ένας γενικός άγραφος κανόνας που στα warbirds γενικά δουλεύει.
Air Walker

Δημοσίευση από Air Walker »

Και γύρνα το αερ/φος ανάποδα, είναι χαμηλοπτέρυγο .
LotuS

Δημοσίευση από LotuS »

Air Walker έγραψε: Και γύρνα το αερ/φος ανάποδα, είναι χαμηλοπτέρυγο .

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!
κανονικα το ζυγιζες;...γιαυτο δεν ισορροπουσε..

το συγκεκριμενο σκαφος πεταει αψογα με απο 1300-3000μιλιαμπερωρια με την μπαταρια την προβλεπομενη θηκη...
gharar

Δημοσίευση από gharar »

Μα φυσικα και το ζυγισα αναποδα, αυτο ειναι το βασικοτερο. Παντως με την μπαταρια των 2200 ολη στην θεση της ειναι παρα πολυ εμπροσθοβαρο.
nasa

Δημοσίευση από nasa »

gharar έγραψε: Μα φυσικα και το ζυγισα αναποδα, αυτο ειναι το βασικοτερο. Παντως με την μπαταρια των 2200 ολη στην θεση της ειναι παρα πολυ εμπροσθοβαρο.

...ζύγισες στο 1/4 της απόστασης απο το χείλος προσβολής στην ρίζα του φτερού κ' είναι εμπροσθόβαρο..?
η ταν, η, τα πετάν...
2planos

Δημοσίευση από 2planos »

αυτο το σκαφακι με 2200 μπαταρια , αν την εχεις βαλει σωστα, εχει το τελειο ζυγισμα και δεν του βαζεις ουτε ενα γραμαριο μολυβι
gharar

Δημοσίευση από gharar »

επειδη δεν εχω το φτερο μαζι μου, αν το 6,35cm που προτεινει η Parkzone συμπιπτει με το 1/4 του φτερου τοτε ειναι πολυ, μα παρα πολυ, εμπροσθοβαρο. Ισορροπει με μια μικρη κλιση προς τα εμπρος (παντα αναποδα) με την μπαταρια σχεδον ολη εκτος του τουνελ. Για να γινει αυτο χρειαστηκε να κοψω το κατω μερος απο το κανοπυ.

nasa έγραψε: ...ζύγισες στο 1/4 της απόστασης απο το χείλος προσβολής στην ρίζα του φτερού κ' είναι εμπροσθόβαρο..?
nasa

Δημοσίευση από nasa »

...είναι εύκολο να μας βάλεις καμμιά φωτό με την θέση της μπαταρίας στο εσωτερικό του Τ-28 καθώς και άλλη μία που να φαίνονται τα σημεία που ζυγίζεις..?
η ταν, η, τα πετάν...
gharar

Δημοσίευση από gharar »

2planos έγραψε: αυτο το σκαφακι με 2200 μπαταρια , αν την εχεις βαλει σωστα, εχει το τελειο ζυγισμα και δεν του βαζεις ουτε ενα γραμαριο μολυβι

καλημερα, οταν λες ''σωστα'' τι εννοεις? Ολη μεσα στην θεση της ή περιπου στην μεση της θηκης?

Φωτο μπορω να βαλω το Σ/Κ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”