Skynet έγραψε: ↑Δες και τη νέα μου ανακάλυψη. Αυτό είναι chiko. Το πήρα για το γιό μου. Αν δώ ότι χρειάζεται βελτιώσεις θα επανέλθω...
Αυτο περα απο την πλακα ειναι πολυ καλο. Πεταει καταπληκτικα. Το εχω και εγω, ο γιος μου δηλαδη !@/-=}{{
Skynet έγραψε: ↑Δες και τη νέα μου ανακάλυψη. Αυτό είναι chiko. Το πήρα για το γιό μου. Αν δώ ότι χρειάζεται βελτιώσεις θα επανέλθω...
Skynet έγραψε: ↑Άφησα για το τέλος να δείξω μία καταπληκτική ταινία tesa που βρίσκω στο praktiker. Μιάζει ελαφρά με την μονωτική ταινία, αλλά είναι φαρδύτερη, ελαφρά λεπτότερη και πολύ ελαστική. Επίσης κολλά εξαιρετικά και όπου κολλήσει δεν ξεκολλά όπως η μονωτική. Την χρησιμοποιώ στα χείλη προσβολής των φτερών γιατί είναι ελαφρυά, λεπτή για να μην επιρεάζει την αεροτομή, ελαστική για να παρακολουθεί κούρμπες όπως στην εικόνα με το πράσινο φτερό. Και παρά την ελαστικότητά της είναι αρκετά αποτελεσματική όπως δείχνει και η καταστροφή που υπάρχει στο κόκκινο φτερό και που ξεκινά εκεί όπου τελειώνει η ταινία.
gorillas έγραψε: ↑Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την ταινία; Πήγα χθες από το praktiker στην Μεταμόρφωση αλλά δεν την βρήκα. Τί λέει το κουτί της;
gorillas έγραψε: ↑Eίναι η κλασική λευκή ταινία με ίνες μέσα; Νόμιζα ότι ήταν διαφανής και μπερδεύτηκα. Thanks.
Φιλικά,
Νίκος
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑.......έτσι θα το βλέπω καλύτερα !@/-=}{{
Skropi έγραψε: ↑Καπου διαβασα οτι ο hobbyking εχει σταματησει να πουλαει ανταλλακτικα,αυτο ισχυει? Ειναι πολυ ωραιο μοντελακι και σκεφτομουν να το αποκτησω,αλλα αν υπαρχει θεμα με ελλειψη ανταλλακτικων μαλλον υπαρχει θεμα.
dimis έγραψε: ↑δυστηχως σταματησε η παραγωγη του μιας και το εχω και μου εσπασε η ουρα απο μια πτωση ηθελα να παρω αλλη ατρακτο αλλα.......ΤΕΛΟΣ. Κριμα ηταν πολυ καλο μοντελακι
dimis έγραψε: ↑δυστηχως σταματησε η παραγωγη του μιας και το εχω και μου εσπασε η ουρα απο μια πτωση ηθελα να παρω αλλη ατρακτο αλλα.......ΤΕΛΟΣ. Κριμα ηταν πολυ καλο μοντελακι