wilga 2000

Skropi

Απάντηση: wilga 2000

Δημοσίευση από Skropi »

Heliwizard, μια λυση που βρηκα(οχι οτι χρειαζομαι τωρα ντιζες,αλλα για παν ενδεχομενο), ειναι το να παρεις μια ομπρελλα που δεν ειναι πτυσομενη και να γεμισεις ντιζες,και ανθεκτικες και δουλευονται ευκολα.
HeliWizard

Δημοσίευση από HeliWizard »

Skropi έγραψε: Heliwizard, μια λυση που βρηκα(οχι οτι χρειαζομαι τωρα ντιζες,αλλα για παν ενδεχομενο), ειναι το να παρεις μια ομπρελλα που δεν ειναι πτυσομενη και να γεμισεις ντιζες,και ανθεκτικες και δουλευονται ευκολα.

Καλη ιδεα !!!! Θα το εχω υποψη μου για την πορεια . Ευχαριστω !
HeliWizard

Σημερα οπως σας εγραψα εγινε επιτελους η πρωτη πτηση με τη Wilga .... ^%^ . Αποφασισα να μην παω πολυ μακρια απο το σπιτι , μιας και ημουν μονος μου , αφου τελικα κανεις δεν μπορουσε να ερθει μαζι μου , εστω να τραβηξει ενα βιντεακι για να το ανεβασω , να το δειτε και να μου πειτε γνωμες και τι θα πρεπει να προσεξω .... Ετσι λοιπον πηγα στο γηπεδο που εχουμε εδω .... φτανω εκει , ερημια , ''μια χαρα λεω , θα εχω την ησυχια μου να συγκεντρωθω στην πτηση και στο πρωτο τριμαρισμα'' .... Βγαζω το μοντελο , βαζω μπαταρια , βαζω φτερα , τσεκαρω κινησεις , πηδαλια ..... ολα τζαμι . Το περνω , μπαινω μεσα στο γηπεδο και το στηνω κοντρα στο λιγο αερακι που ειχε για απογειωση ... Δινω τα γκαζια , σηκωνει ουρα και η Wilga ειναι στον αερα @P@. Αρχιζω αμεσως τριμαρισμα , τραβουσε λιγο δεξια και λιγο επεφτε η μουρη .... Σιγα σιγα και κανοντας κυκλους καταφερα να την τριμαρω και πετουσε αψογα . Μειωνω γκαζι , πιο κατω απο τη μεση γιατι στη μεση πηγαινε σφαιρα και το φοβηθηκα ... Ολα καλα ..... πεταμε ...... Κανω 6-7 κυκλους και δοκιμαζω την πρωτη προσγειωση ..... η αληθεια ειναι οτι ετρεμαν τα χερια μου , αλλα καταφερα να την προσγειωσω παρα πολυ καλα (η πρωτη μου προσγειωση) . Παιρνω βαθια ανασα αφου τα καταφερα , δινω γκαζι και η Wilga ξανα στον αερα ....... μια χαρα , αριστεροστροφους κυκλους σιγα σιγα και προσπαθωντας να κραταω το ιδιο υψος . Με το γκαζι στο ενα τριτο , με 2200 μπαταρια πεταξα περιπου 22 λεπτα . Ξανα προσγειωνομαι (μια χαρα) για να τσεκαρω μπαταρια και να βαλω δευτερη για να συνεχισω . Βαζω 2η μπαταρια , κλεινω φτερο , απογειωση και ολα καλα . Αριστερους κυκλους χωρις μεγαλη ταχυτητα και χωρις αγχος .... Καποια στιγμη ειπα να κανω και ενα πιο χαμηλο περασμα αφου ειχα καταφερει και την εφερα για προσγειωση , θα τα καταφερνα σκεφτηκα . Ερχομενη απο τα αριστερα μου αρχιζω να την κατεβαζω και περναει απο μπροστα μου η κυρια , καμαρωτη καμαρωτη . Ξαναδινω υψος και κανω αλλον ενα αριστερο κυκλο . Την φερνω παλι αριστερα μου για να κανω δευτερο χαμηλο περασμα , περναει απο μπροστα μου και .............. Ξερετε εκεινα τα διχτυα που βαζουν στα γηπεδα , πισω απο τα τερματα για να μην φευγει η μπαλα εκτος γηπεδου ??? Εκεινα τα ψηλα ............. Εκει καρφωθηκε η Wilga ........ Το μονο που επαθε αφου καρφωθηκε με την μουρη , μπλεχτηκε η ελικα στο διχτυ και ξεκολησε το firewall μαζι με το cowl και το μοτερ και εμεινε κρεμασμενη εκει . Καπως ομως επρεπε να την καταβασω . Ηταν αρκετα ψηλα , δεν εφτανα . Εψαξα και βρηκα ενα ξυλο και κουνοντας το διχτυ παρεα με το ξυλο καταφερα να την κατεβασω . Βεβαια αυτο ολο πηρε αρκετη ωρα ... Δεν κατεβηκε αμεσως , μπλεχτηκε το οριζοντιο ουριαιο και ξεκολησε . Μετα γαντζωθηκε απο το καθετο και εμεινε ετσι . Ευτυχως δεν εσπασε ουτε κοπηκε το καθετο . Οταν τελικα καταφερα να την κατεβασω και να την εξετασω ... διαπιστωσα οτι το σερβακι του elevator τα ειχε παιξει και το ESC ηταν πολυ ζεστο . Ακολουθουν καποιες φωτο για να δειτε τα κατορθωματα μου .........^%^^%^
HeliWizard

Στη πρωτη φωτο η Wilga οταν καρφωθηκε στο διχτυ και ξεκολησε το firewall. Στη δευτερη , οταν καταφερα να ξεμπλεξω την προπελα και γυρισε και κρεμαστηκε απο το καθετο , αφου πρωτα ξεκολησε το οριζοντιο . ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ !!!!!!!
Συνημμένα
DSC00330.jpg
DSC00330.jpg (89.12 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
DSC00329.jpg
DSC00329.jpg (80.52 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
Μάριος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από Μάριος Παπαδόπουλος »

Αυτά είναι πτέσματα!!!!
Μπράβο φιλαράκι και σύντομα να την δούμε ξανά.
Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις 10λεπτές πτήσεις και να την αφήνεις να ξεκουράζετε ένα 5λεπτο και ξανά στον αέρα.
Τι σπιντ κοντρόλ έχεις ;;;; Εννοώ μέχρι πόσα αμπέρ.
Το καλό είναι με αυτό το μοντέλο ότι έχει όλα τα ανταλλακτικά, πράγμα που πολλά άλλα δεν τα έχουν σε διάθεση με αποτέλεσμα να πρέπει να αγοράσεις όλο το μοντέλο ξανά.
Περιμένω με αγωνία και βιντεάκι.
Α τώρα που θα κολλήσεις το φάϊργουολ βάλε σε παρακαλώ και μία ροδελίτσα για περισσότερο ντάουν θράστ και πίστεψε με θα "πατήσει" καλύτερα με δυνατότερο αέρα.
+(*)+(*)+(*)
HeliWizard

Γεια σου Μαριε , ενταξει δεν εγινε και τιποτα σοβαρο . Ολα ειναι επισκευασιμα . Απλως εμεινα απο σερβο τωρα και δεν εχω . Αν ειχα , θα την κολαγα και τωρα θα ημουνα παλι στο γηπεδο για πτηση . Θα παρω αυριο τον Μανωλη να μου στειλει . Το ESC ειναι 30A το Turnigy Plush το κοκκινο και το μοτερ , το γνωστο μαυρο που δινει ο Μανωλης στα 1100KV . Αυτο με τη ροδελα το ειχα διαβασει οταν το ειχες γραψει για τη δικη σου , το εχω στα υποψιν . Παρολο που δεν ειχα βαλει ομως ροδελα απο την αρχη , σημερα οταν εδινα γκαζι δεν επερνε υψος . Πηγαινε ισια . Ζυγισμενη στο 1/4 .
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

........τέλος καλό όλα καλά και όπως σου είπα κάθε λεπτό που πετάς προστίθεται εμπειρία για την επόμενη πτήση Το πιάσιμο στο δίχτυ ήταν απλά κακή στιγμή Χαίρομαι που κατάφερες την πρώτη πτήση

(Εγώ δεν θεωρώ απαραίτητο να βάλεις ροδέλα αν δεν τραβά υπερβολικά πάνω το μοντέλο με το γκάζι Νομίζω οτι τουλάχιστον στην αρχή περισσότερο βοηθά να φουσκώνει λίγο το μοντέλο....αργότερα βλέπεις)
HeliWizard

ΕΙΧΑ ΚΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ !!!! Ναι Αντωνη , προς το παρον δεν της κανω τιποτα αλλο ... Θα την επισκευασω για να γραψω ωρες και να της παρω τον αερα . Αλλωστε δεν σηκωνε μουρη με γκαζι σημερα . Πηγαινε σφαιρα .... το μοτερακι αυτο τελικα σκοτωνει !!!!!! @P@
Μάριος Παπαδόπουλος

Ρε σεις είναι κούκλα, έτσι όπως το έχετε κάνει στους χρωματισμούς!!!!!
Δε μου λες ο Αντώνης σου είπε να το κάνεις έτσι;;;;; Μιλάμε ζήλεψα.
Είναι πανέμορφο.
+(*)+(*)+(*)
HeliWizard

Οχι Μαριε , τα χρωματα τα εβαλα εγω ! Χαιρομαι που σου αρεσει !!!! Δες και πως ηταν πριν τα γεγονοτα :D:D:D
Συνημμένα
DSC00311.jpg
DSC00311.jpg (96.04 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
DSC00310.jpg
DSC00310.jpg (97.31 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
DSC00309.jpg
DSC00309.jpg (95.36 KiB) Προβλήθηκε 57 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

πρόσεξε τώρα που θα κολλήσεις το firewall να μή πάρει λάθος κλίση
HeliWizard

Δεν εχει παθει ζημια Αντωνη , ξεκολησε ''ομαλα'' μονο το πλαστικο χωρις κοματια φενιζολ μαζι του , καθεται ακριβως στη θεση του . Πιστευω δεν θα εχω προβλημα .... ^%^
Μάριος Παπαδόπουλος

Φίλε μιλάμε είναι πραγματικά κούκλα.
Παιδιά να προσέξετε γιατί ο Κινέζος βάζει αυτή την κόλλα που δίνει και στα άλλα σημεία που είναι σαν ουχου, εγώ πάντος έβαλα εποξική σε όλα τα σημεία συμπεριλαμβανωμένου του φάιργουολ της θήκης που κουμπώνουν τα φτερά αλλά και της ουράς τόσο στο οριζόντιο όσο στο κάθετο (το έπνιξα στη κόλλα) όσο και στις λαγουδέρες για καλού κακού και επίσης έβαλα σιλικόνη (tube silicone) από αυτή των σωλήνων για τα καύσιμα για καλού κακού.
Την μούρη την έκανες με σπρέι υποθέτω;;;
Πολλή ωραία δουλειά.
+(*)+(*)+(*)
HeliWizard

Πουθενα δεν εχει μπει σπρει Μαριε . Μαντεψε με τι το εχω κανει ..... ^%^^%^
Μάριος Παπαδόπουλος

Μην μου πεις ότι είναι μονοκότ γιατί θέλει "χειρουργικά" χέρια και έχεις κάνει τέλεια δουλειά!!!! και χαμηλή θερμοκρασία. Εκτος αν είναι αυτοκόλλητη ταινία που χρησιμοποιούμε και στις πτέρυγες που και εκεί αν δεν ξέρεις είναι δύσκολα τα πράγματα!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”