ερώτηση για δέκτη FrSky
Απάντηση: ερώτηση για δέκτη FrSky
Στο range check μειώνεται η ισχύς εκπομπής. Μέτρα την απόσταση του διανύεις στο range check. Αν είναι 30μέτρα και πάνω είναι μια χαρά.
Προσοχή πριν βρεθείς στον αέρα να γυρίσεις την τ/κ από range check σε κανονική εκπομπή.
Προσοχή πριν βρεθείς στον αέρα να γυρίσεις την τ/κ από range check σε κανονική εκπομπή.
gorillas έγραψε: ↑Στο range check μειώνεται η ισχύς εκπομπής. Μέτρα την απόσταση του διανύεις στο range check. Αν είναι 30μέτρα και πάνω είναι μια χαρά.
λετε να την πατήσαμε ετσι? επειδη ρε παιδες δεν μπορω να βρω manual για τον συγκεκριμενο δεκτη... ξερει κανεις που μπορω να βρω ή πως ρυθμίζεις για να κανεις το range check και πως το γυρνάς στην κανονική λειτουργεία? ευχαριστω και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός...
Γιατι δεν ρωτας το καταστημα που το αγορασες?
m1john έγραψε: ↑Γιατι δεν ρωτας το καταστημα που το αγορασες?
Απο τον Giatrako τον πηρα και δεν ξερουν και αυτοί περισσότερες πληροφορίες
-
Δεν απαντησες φοραει και μοντουλ η Futaba τις FRSKY? Η μονο το δεκτη!
Chris Calmato 40 Trainer έγραψε: ↑Δεν απαντησες φοραει και μοντουλ η Futaba τις FRSKY? Η μονο το δεκτη!
αυτό δεν το ξέρω ΄φιλε μου. εγω απλα τον ειπα πριν την παρω οτι εχω μια 10καναλη FUTABA και μου έιπε οτι ειναι συμβατος
Στη 10καναλη για το test ανοίγεις ενώ ταυτόχρονα πατάς το κάτω δεξί κουμπί (το ο.κ ) και επιλέγεις reduse power , μετά από 30 αν θυμάμαι καλά δευτερόλεπτα επανέρχεται μόνη της. Δεν γίνεται από τον δέκτη μόνο από την τ.λ. Εσύ αφού δεν έκανες τα παραπάνω είχες κανονική εκπομπή.
ok θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ