Simulator 12 in 1

Απάντηση
pkoukoun

Simulator 12 in 1

Δημοσίευση από pkoukoun »

Καλημερα σας....ως αρχαριος εχω την απορια εαν ο παρακατω sim κανει για την τ/κ μου Spektrum DX6i :
http://www.alphasportrc.com/index.php?main_page=product_info&cPath=4_42&products_id=1593

Ευχαριστώ προκαταβολικα για τις απαντησεις σας

Παύλος
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Simulator 12 in 1

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλημέρα
Απο την στιγμή που μέσα στα βύσματα έχει mini jack και στις προδιαγραφές αναφέρει οτι κάνει για JR τοτε ........κάνει και για την DX6i

Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν στο πακέτο με τον αντάπτορα σου έχει μέσα και κάποιο λογισμικό simulator
pkoukoun

Δεν ξερω Αντώνη εαν υπαρχει!!Τι θα μπορουσα εναλλακτικα να παρω για sim?.....δεδομενου οτι ειμαι ασχετος και προσπαθω να ξεκινησω και εγω τα πρωτα μου βηματα στον μοντελισμο!!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Ρώτησες αν κάνει στην DX6i ! Να υποθέσω ότι την έχεις η σκοπεύεις να την πάρεις!
Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να αγοράσεις ένα πρόγραμμα εξομοιωτή όπως το aerolfly το phoenix η να κατεβάσεις για αρχή κάποια απο τα δωρεάν όπως το FMS το rc desk pilot -bmi flight simulator η κάποιο άλλο που θα βρείς στο internet
Αν πάλι θέλεις υπάρχουν έτοιμα πακέτα με χειριστήριο που δεν είναι πομπός και που συνοδεύεται με το fms σε πολύ καλή τιμή
pkoukoun

την τ/κ πλεον την εχω αγορασει!!μου ειπαν οτι κανει ο sim για την DX6i!Δεν θελω να πιστεψω οτι μπορει και να μην κανει και να μου το ειπαν ετσι απο το καταστημα!!
amartolos

Δημοσίευση από amartolos »

Κανει εγω χρησιμοποιω την dx8 με phoenix>Εγκατεστησε το πραγραμμα που θες μεσα απο τα cd του πακετου και το αντιστοιχο πραγραμματακι που λεει launcher.
pkoukoun

ευχαριστω πολυ amartolos!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”