wilga 2000
-
Απάντηση: wilga 2000
Πολλά μοτέρ έχουν 4 τρύπες Το ένα ζευγάρι έχει μικρότερη απόσταση απο το άλλο Κοίτα μήπως είναι ετσι και στο δικό σου
- Συνημμένα
-
- apex300brushless.jpg (10.75 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
Φιλε Αντώνη εχεις δικιο!!!τι `M` θα εκανα....δεν το προσεξα!!η διαφορα βεβαια ειναι πολυ μικρή αλλα μαλλον θα ειναι οκ!!
Σε ευχαριστώ!!
Σε ευχαριστώ!!
-
Οπως σου γραφω και εγω πιο πανω αλλα και ο Αντωνης , τα μοτερ εχουν 2 ζευγαρια τρυπες για βιδωμα στη βαση ...... αν δεν σου καθεται σωστα το ενα ζευγαρι , το γυρνας και σου καθεται ακριβως το δευτερο ζευγαρι ..... στη φωτο που εχεις βαλει , φαινεται οτι προσπαθεις να ταιριαξεις το λαθος ζευγαρι τρυπουλες .... γι'αυτο και δεν μπορεις να το βιδωσεις στη βαση του .... Το ''γνωστο μαυρο μοτερ'' που εχεις παρει , ταιριαζει ακριβως στη βαση του μοτερ της Βιλγκας χωρις κανενα προβλημα ....... αν δεν σου καθεται απο τη μια ........ γυρνα το απο την αλλη ......... δεν μπορω να καταλαβω γιατι δυσκολευεσαι να βιδωσεις το μοτερακι στη βαση του ......
Αν το μοτερ δεν ειναι το γνωστο μαυρο μοτερακι .......... βαλε μια φωτο απο το μοτερ που εχεις παρει για να το δουμε και να σου πουμε τι να κανεις ......
και στις φωτο που σου εβαλα απο τη δικη μου , αυτο το μοτερακι φοραει ...... μπαινει χωρις κανενα προβλημα ....... κατι κανεις λαθος Παυλο ........
Υ.Γ. Με προλαβες οσο εγραφα την απαντηση .......... ΔΩΣΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτα που σου γραφουμε ....... για το μοτερ , αυτη τη λεπτομερια σου την εχω γραψει απο χθες το βραδυ που σου εβαλα τις φωτο (Το μοτερ .... το περνας πισω απο την πλαστικη βαση του κιτ και απλα το βιδωνεις στη θεση του ..... οι δυο απο τις τεσσερις τρυπες πανω στο μοτερ πεφτουν ακριβως με τις δυο τρυπες της πλαστικης βασης , τοποθετεις και βιδωνεις ......) .......... μου φαινεται οτι δεν διαβαζεις αυτα που σου γραφουμε Παυλο ........ δωσε πιο πολυ προσοχη ........
Αν το μοτερ δεν ειναι το γνωστο μαυρο μοτερακι .......... βαλε μια φωτο απο το μοτερ που εχεις παρει για να το δουμε και να σου πουμε τι να κανεις ......
και στις φωτο που σου εβαλα απο τη δικη μου , αυτο το μοτερακι φοραει ...... μπαινει χωρις κανενα προβλημα ....... κατι κανεις λαθος Παυλο ........
Υ.Γ. Με προλαβες οσο εγραφα την απαντηση .......... ΔΩΣΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτα που σου γραφουμε ....... για το μοτερ , αυτη τη λεπτομερια σου την εχω γραψει απο χθες το βραδυ που σου εβαλα τις φωτο (Το μοτερ .... το περνας πισω απο την πλαστικη βαση του κιτ και απλα το βιδωνεις στη θεση του ..... οι δυο απο τις τεσσερις τρυπες πανω στο μοτερ πεφτουν ακριβως με τις δυο τρυπες της πλαστικης βασης , τοποθετεις και βιδωνεις ......) .......... μου φαινεται οτι δεν διαβαζεις αυτα που σου γραφουμε Παυλο ........ δωσε πιο πολυ προσοχη ........
Έχεις δίκιο Ζώη....δεν το πρόσεξα!!
Καλησπέρα σας,
Υπαρχει περιπτωση να δουλέψει ο speed controller που εχω στο PDF με την μπαταρία του PDF?
Ευχαριστώ
Υπαρχει περιπτωση να δουλέψει ο speed controller που εχω στο PDF με την μπαταρία του PDF?
Ευχαριστώ
- Συνημμένα
-
[Η επέκταση pdf έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί.]
To speed controll θα δουλέψει αλλά τι φορτίο θα τραβήξεις από αυτό ??
Πόσα Kv μοτέρ θα βάλεις και τι προπέλα έχει σημασία
Πόσα Kv μοτέρ θα βάλεις και τι προπέλα έχει σημασία
Το μοτερ ειναι KV1100 και η προπελα ειναι 8χ6.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Βάλτο άνετα δεν τραβάει τίποτα
Καλησπέρα και παλι.....λογω υποχρεώσεων φτιαχνω την Wilga μου σε δοσεις...!!!Θα μπορουσα να εχω μια φωτο στο σημειο που εχει μπει η velcro και στηριζει την μπαταρια??ρωταω γιατι πρεπει να βάλω και κολλα στην velcro για περισσοτερη στηριξη!...ετσι δεν ειναι??
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
Τι εχω κανει εγω .............. Στο μπροστινο μερος της ατρακτου (εσωτερικα) προσθεσα ενα κομματι φενιζολ , ωστε να ειναι στο ιδιο υψος με τον υπαρχον χωρο της μπαταριας που δεν χρησιμοποιειται γιατι το μοντελο δεν ζυγιζει σωστα . Το κολλας με εποξυ στο κατω μερος (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ..... ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ FIREWALL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ) . Εβαλα δυο κομματια βελκρο σε σχετικα κοντινη αποσταση και στην μια πλευρα της μπαταριας κολλησα το αλλο κομματι βελκρο σε ολη της την επιφανεια . Ετσι μπορω να μετακινω την μπαταρια εμπρος-πισω στο σημειο που θελω για να ζυγισω σωστα . Αφου βρεις που ζυγιζει το μοντελο σου , βαλε ενα σημαδι με ενα μαρκαδορο και θα ξερεις καθε φορα σε πιο σημειο θα βαλεις τη μπαταρια σου ......
Υ.Γ. Ελπιζω οι φωτο να σε βοηθησουν .... στην πρωτη φαινεται ο χωρος κατω απο το φτερο (τα πλα'ι'να βελκρο ειναι για τον δεκτη) ........ στη δευτερη φωτο φαινεται η προεκταση του χωρου με το φενιζολ και που εχω τοποθετησει τα 2 βελκρο για τη μπαταρια ......
Υ.Γ. Ελπιζω οι φωτο να σε βοηθησουν .... στην πρωτη φαινεται ο χωρος κατω απο το φτερο (τα πλα'ι'να βελκρο ειναι για τον δεκτη) ........ στη δευτερη φωτο φαινεται η προεκταση του χωρου με το φενιζολ και που εχω τοποθετησει τα 2 βελκρο για τη μπαταρια ......
- Συνημμένα
-
- DSC00411.jpg (106.51 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
-
- DSC00410.jpg (96.57 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
-
Σημερα μετα απο πτηση με πολυ αερα για τα δεδομενα της Βιλγκας ......... οταν κατεβασα το α/π και βγαζοντας το φτερο για να βγαλω εξω τη μπαταρια , διαπιστωσα το εξης προβληματακι ....... στις δυο πλαστικες "φωλιτσες" που εχει για να βιδωνεται το φτερο στην ατρακτο ειχε υποχωρησει το φενιζολ (εσπασε δηλαδη) περιμετρικα ..... η δεξια "φωλιτσα" (οπως κοιταμε απο πισω) ξεκολησε σχεδον τελειως και την κρατησε στη θεση της η ταινια συσκευασιας που εχω βαλει απο την κατω πλευρα του φτερου για ενισχυση (Αγιο ειχα :-&&) ...... η αριστερη λιγοτερο , αλλα και σε αυτη εγινε το ιδιο σπασιμο (φαινεται στις φωτο) .......... Εκτος απο το χτισιμο που θα της κανω με εποξυ και ταινιες ......... μηπως καποιος εχει να προτεινει και καποιον αλλο τροπο επισκευης και ενισχυσης για το συγκεκριμενο σημειο ???????
Υ.Γ. Αν αφαιρεσουμε τη ζημεια που εγινε (που δεν ειναι κατι σημαντικο) , η Βιλγκα ανταποκριθηκε πολυ καλα στην πτηση με τον αερα . Προβλεψιμη και χωρις κανενα προβλημα .... μονο οτι δουλευα το γκαζι πιο πολυ απο οτι συνηθως για να παλευει τον αερα /!/!*........ Κατα τα αλλα ομως ........... ΚΥΡΙΑ ......... :>)
Υ.Γ. Αν αφαιρεσουμε τη ζημεια που εγινε (που δεν ειναι κατι σημαντικο) , η Βιλγκα ανταποκριθηκε πολυ καλα στην πτηση με τον αερα . Προβλεψιμη και χωρις κανενα προβλημα .... μονο οτι δουλευα το γκαζι πιο πολυ απο οτι συνηθως για να παλευει τον αερα /!/!*........ Κατα τα αλλα ομως ........... ΚΥΡΙΑ ......... :>)
- Συνημμένα
-
- DSC00416.jpg (111.81 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
-
- DSC00414.jpg (99.36 KiB) Προβλήθηκε 110 φορές
Παρέλαβα πριν απο λίγο την Wilga 2000 (HK version). To απογευματάκι θα αρχίσω να την "στήνω". Φωτογραφίες και σχόλια για τις τυχόν διαφορές με την έκδοση της Sapac θα ακολουθήσουν σύντομα. ^%^
Ξεκινάει το "στήσιμο" και ο θεός βοηθός !!!!!
Ανοίγουμε τη "φτωχή" συσκευασία....... όλα φαίνονται να είναι σωστά αλλά μια στιγμή που είναι οι οδηγίες?
Δέν έχει οδηγίες !!!! .......... δέν πτοούμαστε και "κατεβάζουμε" γρήγορα γρήγορα instructions manual απο το internet. Bέβαια είναι της Sapac αλλά όπως παρατηρώ δεν έχουν ουσιαστκές διαφορές........
Δηλαδή τώρα που το βλέπω καλύτερα έχουν μια ουσιαστική διαφορά. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι Foam είναι Epo !!!!!
Πάμε να κολλήσουμε τα αυτοκόλλητα και επανερχόμαστε............
Ανοίγουμε τη "φτωχή" συσκευασία....... όλα φαίνονται να είναι σωστά αλλά μια στιγμή που είναι οι οδηγίες?
Δέν έχει οδηγίες !!!! .......... δέν πτοούμαστε και "κατεβάζουμε" γρήγορα γρήγορα instructions manual απο το internet. Bέβαια είναι της Sapac αλλά όπως παρατηρώ δεν έχουν ουσιαστκές διαφορές........
Δηλαδή τώρα που το βλέπω καλύτερα έχουν μια ουσιαστική διαφορά. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι Foam είναι Epo !!!!!
Πάμε να κολλήσουμε τα αυτοκόλλητα και επανερχόμαστε............
-
τα EPO,ΕPS, EPP είναι foam με διαφορές στην πυκνότητα συνοχή, βάρος και ανθεκτικότητα
Σωστός κ. Αντώνη, απλώς θέλησα να τονίσω τη διαφορά υλικού της Wilga Sapak με τηνWilga HK.
Είναι απόλυτα σίγουρο πλέον ότι η Wilga HK χρησιμοποιεί υλικό μεγαλύτερης πυκνότητας.
Είναι απόλυτα σίγουρο πλέον ότι η Wilga HK χρησιμοποιεί υλικό μεγαλύτερης πυκνότητας.