Ανεμοδρόμιο Πεντέλης

ΑνδρεαςΛ

Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης

Δημοσίευση από ΑνδρεαςΛ »

Ανεβήκαμε, Γιώργος, Σωκράτης και ο υποφαινόμενος στη πλαγιά χθες αλλά ο άνεμος ήταν Β με ΒΔ ριπές στη αρχή και είχαμε κάποιες μικρο απώλειες...

Το πυροφυλάκιο θα ήταν η σωστή επιλογή για χθες.

Πληροφοριακά η καλύτερη ένδειξη για τη κατάσταση του ανέμου υπάρχει σε real-time από αυτή τη σελίδα....

http://users.otenet.gr/~cozac/

Στο γράφημα Wind Direction, δείχνει την ιστορική δειγματοληψία του τελευταίου 24ωρου...

Πιο κάτω θα δούμε ότι χθες, από τις 6.30 μέχρι της 8.30μμ που πετάγαμε, ο άνεμος ήταν καθαρός Βόρειος(North) αλλά λόγο της τοποθεσίας είχαμε γίνεται γίνεται από ΒΔ κατεύθυνση για 1-2 λεπτά.....

Στο πιο κάτω φαίνεται επίσης ότι από τις 22.00 ο άνεμος γίνεται ΒΒΑ. Για τη συγκεκριμένη πλαγιά αυτή είναι η ιδανική κατεύθυνση όπως και ένα σκαλί πιο πάνω στο ΒΑ(NE)..

Εικόνα

H πυξίδα δεν έχει ιστορικότητα

Εικόνα
RedCharly

Δημοσίευση από RedCharly »

Σημερα δεν κρατηθηκα.

16:00 εφυγα απο το γραφειο 17:15 ημουν στο γερμανικο. Κατεβαινωντας απο Πεντελη "σκιαχθηκα" οταν ο αερας επερνε το αυτοκινητο.

Σταθηκα μπροστα στο σημειο που πεταμε τα ανεμοπλανα και μετρησα τον αερα : 77km/h μου εγραψε στιγμιαιο ανεμο το οργανο.

Πεταξα το fox και προσπαθησα να παω μπροστα. ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ και με πολυ προσπαθεια πηγαινε μπροστα. Πισω ομως .... !!!!! με χιλια (οπισθεν εννοω) σε σημειο που το προσγειωνα πισω μου με την μουρη.

Το προσπαθησα γυρω στις 7 φορες και γελαγα με το πως πεταγε.... ομως ενα πραγμα με εκανε να φυγω : Η μοναξια

Καλα τα αεμοπλανα, καλος ο αερας αλλα αμα δεν εχεις παρεα να γελασεις δεν λεει...

Σπυρος
Skynet

Δημοσίευση από Skynet »

Λυπάμαι για τους (έντονους) ρυθμούς που έχουν οι ζωές μας στην πόλη.
Πολύ θα ήθελα να ήμουν και εγώ σήμερα στη Πεντέλη. Δεν νομίζω ότι θα είχα το θάρος να σηκώσω το δικό μου φοξάκι, αλλά τουλάχιστον θα είμασταν παρέα να γελάμε με τον αέρα. Είναι κρίμα να μην μπορούμε να έχουμε 1-2 ώρες μέσα στην ημέρα για προσωπική χαλάρωση...

Μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στο βουνό, έυχομαι σε όλους καλές πτήσεις!!

Αντρέας
Γιώργος Μπέλλος

Δημοσίευση από Γιώργος Μπέλλος »

oav163 έγραψε: Σημερα δεν κρατηθηκα.

Το προσπαθησα γυρω στις 7 φορες και γελαγα με το πως πεταγε.... ομως ενα πραγμα με εκανε να φυγω : Η μοναξια

Καλα τα αεμοπλανα, καλος ο αερας αλλα αμα δεν εχεις παρεα να γελασεις δεν λεει...

Σπυρος

Γι' αυτό υπάρχουν τα τηλέφωνα και τα chat, Σπύρο!!! Την επόμενη φορά κάνε τηλέφωνο.Δεν είσαι ο μόνος λοξός:p^%^!!
ΑνδρεαςΛ

Σήμερα θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα.... Όσοι θέλουν....
RedCharly

Δημοσίευση από RedCharly »

Σαββατο πρωι Κερατοβουνι παμε Ανδρεα;
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

ΑΝ πάτε Κερατοβούνι γράψτε το. Θα έχει τρελή πλάκα.
ΑνδρεαςΛ

oav163 έγραψε: Σαββατο πρωι Κερατοβουνι παμε Ανδρεα;

Χμμμ, λίγο δύσκολο για μένα το πρωί Σπύρο...
ΑνδρεαςΛ

Ένα βίντεο από τις χθεσινο-απογευματινές πτήσεις του Γιώργου.....

http://www.youtube.com/watch?v=UUUBRyFQRz4
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

Μπορεί κάποιοι να απουσιάζουν παρά τη θέληση τους, ή γιατί είναι σε διακοπές και έτσι Γερμανικό μας φιλοξένησε απόψε με τον Στέφανο - fazerdreamer.
Υπέροχο απόγευμα. Ευχαριστώ Στέφανε.
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Ο φιλος Σωκρατης-socratesb εχθες,αφου υπεβαλε εαυτον και easyglider σε ασκησεις ακριβειας,στην συνεχεια,χωρις πολλα λογια επιασε στα χερια του την τ/κ και ενα ''φτιαγμενο'' multiplex merlin το οποιο απο το πρωτο δευτερολεπτο μου εδωσε να καταλαβω οτι παρ'ολο που επιανε το συγκεκριμενο πρωτη φορα στα χερια του,ηταν σαν να το πεταγε....χρονια!
Χαιρομαι ιδιαιτερα που καποια παιδια πιστευουν στην δυναμικη πτηση πλαγιας και εξελισσονται με ταχιστους ρυθμους!
Ενα πελωριο μπραβο και ευχαριστω κι απο την αφεντια μου στον Σωκρατη!

Υ.Γ.:Ραντεβου και σε αλλους τομεις διασκεδασης,βλεπε(αερορυμουλκησεις-απο-προσνηωσεις)......;;)
Συνημμένα
IMAGE_038.jpg
IMAGE_038.jpg (92.18 KiB) Προβλήθηκε 58 φορές
IMAGE_037.jpg
IMAGE_037.jpg (87.58 KiB) Προβλήθηκε 58 φορές
IMAGE_036.jpg
IMAGE_036.jpg (86.86 KiB) Προβλήθηκε 58 φορές
King Kostas

fazerdreamer έγραψε:
...χωρις πολλα λογια επιασε στα χερια του την τ/κ και ενα ''φτιαγμενο'' multiplex merlin το οποιο απο το πρωτο δευτερολεπτο μου εδωσε να καταλαβω οτι παρ'ολο που επιανε το συγκεκριμενο πρωτη φορα στα χερια του,ηταν σαν να το πεταγε....χρονια!

Καλό σημάδι...αν είναι αυτό που είχα πετάξει και εγώ (και δόξα το Θεό...δε το σκόρπισα)...το σκατό είναι νευρικό...

...πλαγιά rules...
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

Κώστα, νομίζω πως τον ξέρεις τον Στέφανο καλά. Πάντα λέει καλά λόγια για τους φίλους του προκειμένου να τους ανεβάσει το ηθικό. Το μοντελάκι είναι καταπληκτικό και το ζηλέυω αλλά εννοείτε ότι δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητές του. Πρέπει να βάλω πολλές ώρες ακόμα...
engexpert

Δημοσίευση από engexpert »

πως παει καποιος στο ανεμοδρομιο;
King Kostas

engexpert έγραψε: πως παει καποιος στο ανεμοδρομιο;

ψάξε το thread από την αρχή, υπάρχει το στίγμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”