Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2013
-
Απάντηση: Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2013
spirit V Αντώνης
easyglider Σωκράτης
..........
Το φορτηγάκι του Αποστόλη τίγκα στο φτερό
.................
Κώστας με ολίγο απο φωτογραφικό εξοπλισμό
- Συνημμένα
-
- P210413_12.58.jpg (99.89 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_12.57.jpg (98.47 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_12.56_[02].jpg (90.31 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_12.56_[01].jpg (97.78 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_12.56.jpg (98.34 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
.................. Με φόντο τα μπάζα πεσκέσι (που "έφαγαν" και τον μικρό της παρέας)
- Συνημμένα
-
- P210413_13.43_[02].jpg (99.58 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_13.43_[01].jpg (99.11 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_13.43.jpg (100.37 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_13.41.jpg (98.37 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_13.33.jpg (94.46 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
Τελειώνοντας θα πώ οτι ακόμη και αν ο αέρας δεν μας άφησε να χαρούμε περισσότερο την ημέρα
Oμως χαρήκαμε πολύ την παρέα και μάλιστα φίλων που δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε συχνά
..........και του χρόνου παιδιά
Oμως χαρήκαμε πολύ την παρέα και μάλιστα φίλων που δεν έχουμε την τύχη να βλέπουμε συχνά
..........και του χρόνου παιδιά
- Συνημμένα
-
- P210413_13.54.jpg (95.22 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_13.48_[01].jpg (98.34 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- P210413_13.48.jpg (93.75 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
Φωτογραφίες από την σημερινή ημέρα!
- Συνημμένα
-
- _DSC4341.jpg (51.93 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4340.jpg (101.42 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4339.jpg (100.72 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4336.jpg (91.97 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4333.jpg (99.67 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
Μερικές ακόμη...
- Συνημμένα
-
- _DSC4376.jpg (87.41 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4372.jpg (99.59 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4369.jpg (53.75 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4345.jpg (89.2 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4344.jpg (83.74 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
Άλλες 5...
- Συνημμένα
-
- _DSC4432.jpg (95.03 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4426.jpg (94.24 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4414.jpg (77.27 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4407.jpg (85.24 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4393.JPG (85.3 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
+5 ακόμη...
- Συνημμένα
-
- _DSC4469.jpg (56.44 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4461.jpg (101.64 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4450.jpg (98.95 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4449.jpg (100.87 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4438.jpg (74.48 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
Τελευταίες 5!
- Συνημμένα
-
- DSC04694.JPG (62.75 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- DSC04692.JPG (59.39 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4495.JPG (69.98 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4488.JPG (58.71 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
-
- _DSC4477.JPG (80.62 KiB) Προβλήθηκε 42 φορές
Το βίντεο θα είναι έτοιμο στις 12:00 σήμερα το βράδυ σε περίπου 1 1/2 ώρες από τώρα.
Το λινκ είναι αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=LVLIudLaOwI
Το λινκ είναι αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=LVLIudLaOwI
-
stamp stamp στο ηχητικό????Πώς το έκανες βρε θεριό Κώστα
Οπως πάντα πολύ δυνατό βίντεο!!!!!!!!!!
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑stamp stamp στο ηχητικό????Πώς το έκανες βρε θεριό Κώστα
A πολύ απλό...
Το λες στην κάμερα, βάζεις το βίντεο στο premiere, προσθέτεις delay για να αλλάξεις την φωνή και προσθέτεις echo!
Πρώτη φορά το έκανα, είχε πλάκα και είπα να το αφήσω!
-
Α! τόσο απλό ............χα!χα!χα!
Και ενα απο τα δικα μου βιντεο ετσι οπως το τραβηξα
http://youtu.be/j91v-TrSnD8?t=30s
http://www.youtube.com/watch?v=j91v-TrSnD8
http://youtu.be/j91v-TrSnD8?t=30s
http://www.youtube.com/watch?v=j91v-TrSnD8
Είχα αυτή τη μεγάλη ανάγκη να κατέβω αυτή τη φορά Αθήνα με το φορτηγάκι. Έπρεπε τουλάχιστον μιά φορά να το ζήσω κι αυτό... Πώώώώ... ποιός αντέχει τώρα με 85 χλμ./ώρα τόσο δρόμο? 110 λέει στο καντράν αλλά πάει με 90 παρά κάτι, το μετρήσαμε... Ευτυχώς θερμοκρασίες δέν ανεβάζει μεγάλες μετά την επισκευή του ψυγείου, και κάθεσαι ωραία, ψηλά... Βέβαια, το μεγάλο πρόβλημα είναι ο θόρυβος που έχει. Αφού μετά το Δομοκό στην επιστροφή, τα κεφάλια μας κουδούνιζαν. Και μένα αλλά και της Στέλλας, της συνοδοιπόρησας, συζύγου, συνεπιβάτησας κλπ... Συνολικά κάναμε 761 χιλιόμετρα και κάψαμε 60 λίτρα πετρέλαιο. Μια χαρά αλλά... Θόρυβος. Τη μηχανή την έχει κάτω απ'τα εμπρός καθίσματα και μας παλάβωσε...
Το Σάββατο φύγαμε κατά τις 6 το πρωί για να προλάβω να κάνω καμιά δοκιμαστική του Φορέα με τον Δημήτρη, να πάρουμε στοιχεία τηλεμετρίας κλπ. Είχαμε μερικές ατυχίες αλλά τελικά τη χάρη μας την έκανε και μαζέψαμε αρκετά "καλούδια" data. Αναπόφευκτα η είσοδος έπειτα στην Αθήνα μας βρήκε σε ένα γυράδικο για να τσιμπήσουμε κάτι και έπειτα για ένα καφεδάκι πλησίον εκεί... Επειδή στο σπίτι του Άρη γύρω-γύρω δέν έχει και πολύ χώρο για το θεριό το Urvan, και ήθελα να είναι και ασφαλές με τόσα πράματα μέσα, το πήγαμε να διανυκτερεύσει σε ένα υπόγειο πάρκιν κάπου στην Καλλιθέα, με το αντίτιμο των 7 ευρώ για τον υπνάκο του. Βαριά στις 8 το βραδάκι είμαστε σπίτι και χαλαρώνουμε στο καναπεδάκι, έτοιμοι για ύπνο, συντροφιά με ένα καρα-καλά ψητό κοτοπουλάκι της γειτονιάς... Oh boy... ωραίο ξεροψήσιμο, όπως μαρέσει, αλλά πολύ αλάτι στη πέτσα, κάτι που ίσως φταίει για το κρατσανιστό της νοστιμιάς του... Θέλω πρόσβαση στο Νέτ είπα στον Άρη οπωσδήποτε για να ενημερώσω τον κόσμο... Αυτό το δαιμόνι το Τάμπλετ όμως βγάζει ένα αφής πληκτρολόγιο για λιλιπούτεια δαχτυλάκια, όχι για τα δικά μου του κατασκευαστού-χειριστού Τ/Κ αεροπλάνων! Συγνώμη λοιπόν παιδιά που δέν έγραψα ΝΕΑΣ Πεντέλης όπως θα έπρεπε. Συγνώμη. Μασλάτι μετά και δέν πέρασε απο 11 η ώρα όταν αποφάσισα πως ένα Σάββατο ακόμη είχε τελειώσει για μένα, ρυθμίζοντας το κινητό για αφύπνιση στις 07:30 την επομένη το πρωί...
Μετά το γρήγορο πρωινό ντύσιμο και το ανακουφιστικό πλύσιμο, πήγαμε να ξεμπαρκάρουμε το φορτηγάκι ενώ μετά απο κανά 10λεπτο βρήκαμε ένα καφέ ανοιχτό στο δρόμο που στρίβεις δεξιά μετά τη Συγγρού και δέν ξέρω πώς λέγεται... Καλιρρόης νομίζω? Αααα... ρίξατε και τις τιμούλες οι Αθηναίοι έ? Με 1,5 ευρώ διπλό κα*****ίνο και νεράκι παρακαλώ... Σπέσιαλ! Μακάρι να ήξερα πότε να βγώ απο την Κηφισσίας, αλλά θυμόμουνα απο τις "παλιές" εποχές Παπαδόπουλου-Αλεξανδρόπουλου πως κάπου εκεί μετά το ύψος του ΚΑΤ στρίβαμε δεξιά... έτσι και έκανα αλλά αφού ρώτησα 6-7 ανθρώπους (αλήθεια) έπειτα, κατάφερα να βρώ την πλατεία... ! 09:10 το κοκκινωπό Τρικαλινό βανάκι παρκάρει εκεί έξω απ'το σχολείο και πέφτουν τα πρώτα τηλέφωνα του Δημήτρη και του Αλέξη, ενώ ο 2ος αφιχθής στο σημείο είναι ο Κώστας ο Μηχαηλίδης που είχα ένα χρόνο φυσικά να δώ και είναι απο τους ανθρώπους που εκτιμώ ιδιαίτερα, και ΔΕΝ το λέω για τον καθένα αυτό πιά... ;) Δέν αργούν να έρθουν κι άλλοι φίλοι ενώ λίγο μετά μαθαίνουμε πως ο Κος Σοφός είναι στην πλατεία Παλιάς Πεντέλης και αρχίζω να δαγκώνομαι σκεπτόμενος αν ξέχασα ή όχι τη λέξη "Νέας" στο κείμενο μου... :( Είναι απο τις φορές που σκέφτεσαι πόσο χρήσιμα είναι τα κινητά, αφού 5 λεπτά μετά είμασταν όλοι μαζί πιά έτοιμοι για αναχώρηση...
Το Σάββατο φύγαμε κατά τις 6 το πρωί για να προλάβω να κάνω καμιά δοκιμαστική του Φορέα με τον Δημήτρη, να πάρουμε στοιχεία τηλεμετρίας κλπ. Είχαμε μερικές ατυχίες αλλά τελικά τη χάρη μας την έκανε και μαζέψαμε αρκετά "καλούδια" data. Αναπόφευκτα η είσοδος έπειτα στην Αθήνα μας βρήκε σε ένα γυράδικο για να τσιμπήσουμε κάτι και έπειτα για ένα καφεδάκι πλησίον εκεί... Επειδή στο σπίτι του Άρη γύρω-γύρω δέν έχει και πολύ χώρο για το θεριό το Urvan, και ήθελα να είναι και ασφαλές με τόσα πράματα μέσα, το πήγαμε να διανυκτερεύσει σε ένα υπόγειο πάρκιν κάπου στην Καλλιθέα, με το αντίτιμο των 7 ευρώ για τον υπνάκο του. Βαριά στις 8 το βραδάκι είμαστε σπίτι και χαλαρώνουμε στο καναπεδάκι, έτοιμοι για ύπνο, συντροφιά με ένα καρα-καλά ψητό κοτοπουλάκι της γειτονιάς... Oh boy... ωραίο ξεροψήσιμο, όπως μαρέσει, αλλά πολύ αλάτι στη πέτσα, κάτι που ίσως φταίει για το κρατσανιστό της νοστιμιάς του... Θέλω πρόσβαση στο Νέτ είπα στον Άρη οπωσδήποτε για να ενημερώσω τον κόσμο... Αυτό το δαιμόνι το Τάμπλετ όμως βγάζει ένα αφής πληκτρολόγιο για λιλιπούτεια δαχτυλάκια, όχι για τα δικά μου του κατασκευαστού-χειριστού Τ/Κ αεροπλάνων! Συγνώμη λοιπόν παιδιά που δέν έγραψα ΝΕΑΣ Πεντέλης όπως θα έπρεπε. Συγνώμη. Μασλάτι μετά και δέν πέρασε απο 11 η ώρα όταν αποφάσισα πως ένα Σάββατο ακόμη είχε τελειώσει για μένα, ρυθμίζοντας το κινητό για αφύπνιση στις 07:30 την επομένη το πρωί...
Μετά το γρήγορο πρωινό ντύσιμο και το ανακουφιστικό πλύσιμο, πήγαμε να ξεμπαρκάρουμε το φορτηγάκι ενώ μετά απο κανά 10λεπτο βρήκαμε ένα καφέ ανοιχτό στο δρόμο που στρίβεις δεξιά μετά τη Συγγρού και δέν ξέρω πώς λέγεται... Καλιρρόης νομίζω? Αααα... ρίξατε και τις τιμούλες οι Αθηναίοι έ? Με 1,5 ευρώ διπλό κα*****ίνο και νεράκι παρακαλώ... Σπέσιαλ! Μακάρι να ήξερα πότε να βγώ απο την Κηφισσίας, αλλά θυμόμουνα απο τις "παλιές" εποχές Παπαδόπουλου-Αλεξανδρόπουλου πως κάπου εκεί μετά το ύψος του ΚΑΤ στρίβαμε δεξιά... έτσι και έκανα αλλά αφού ρώτησα 6-7 ανθρώπους (αλήθεια) έπειτα, κατάφερα να βρώ την πλατεία... ! 09:10 το κοκκινωπό Τρικαλινό βανάκι παρκάρει εκεί έξω απ'το σχολείο και πέφτουν τα πρώτα τηλέφωνα του Δημήτρη και του Αλέξη, ενώ ο 2ος αφιχθής στο σημείο είναι ο Κώστας ο Μηχαηλίδης που είχα ένα χρόνο φυσικά να δώ και είναι απο τους ανθρώπους που εκτιμώ ιδιαίτερα, και ΔΕΝ το λέω για τον καθένα αυτό πιά... ;) Δέν αργούν να έρθουν κι άλλοι φίλοι ενώ λίγο μετά μαθαίνουμε πως ο Κος Σοφός είναι στην πλατεία Παλιάς Πεντέλης και αρχίζω να δαγκώνομαι σκεπτόμενος αν ξέχασα ή όχι τη λέξη "Νέας" στο κείμενο μου... :( Είναι απο τις φορές που σκέφτεσαι πόσο χρήσιμα είναι τα κινητά, αφού 5 λεπτά μετά είμασταν όλοι μαζί πιά έτοιμοι για αναχώρηση...
Κάναμε και μία περαντζάδα απο την "παλιά" πλατεία μήπως ξεχάσαμε κανένα φίλο, αλλά η βιασύνη μας προκάλεσε τον αποπροσανατολισμό μερικών και στεναχωρήθηκα λίγο όταν στον καθρέφτη πίσω μου δέν έβλεπα αυτό που έπρεπε να δώ! Ο δρόμος νέος για μένα αλλά μπροστά το τυρκουάζ Nissan Primera, φάρο το είχα το αμάξι... άγγελο στον ώμο μου. Πήγαμε προς Διόνυσο, στροφή κάτω στη διασταύρωση αριστερά και βούρ για το λοφάκι... Ααααα... ψηλό χορταράκι βλέπω, χώρο για τα αυτοκίνητα, όλα καλά... η πλαγιά όχι τόσο καλή, αλλά... ΠΑΡΕΑ χρειάζεται μόνο και ΤΠΤ άλλο._ Θα το διαπίστωνα για άλλη μία φορά φέτος.
Παρέλαση τα μοντέλα της Multiplex και γιατί όχι αφού πετάνε μιά χαρά. Είδα κι άλλα πολλά που βλέπω πως φωτογραφήθηκαν κιόλας εδώ παραπάνω, ετοιμότητα ΑΡΙΣΤΗ των φίλων μιάς και πρίν τραβήξω χειρόφρενο κάποιοι πέταγαν κιόλας... ! Φανταστικό. Ααααυτά είναι... Δυτικός ο άτιμος ο καιρός και απ'τα δυτικά έχουμε ένα λοφάκι, το πυροφυλάκιο το λέτε αν δέν κάνω λάθος, το οποίο μας στέλνει τύρβες, αλλά είναι λίγο μακρυά ώστε να μας γίνει η χάρη για λίγο Λίφτ αλλά όχι και καθόλου... Η πειραματική μου πτέρυγα ήταν μπροστόβαρη να πάρει η ευχή, και πώς να μήν είναι όταν την έβγαλα για πτήση μετά απο τόσους μήνες... Μεγάλο λάθος. Θα λέει ο κόσμος πως δέν ξέρω να φτιάχνω πτέρυγες και δέν είμαι και συχνά πρωτευουσιάνος για να αποδείξω το αντίθετο, χαχαχαα... Με αποζημίωσε το "πυλωνάτο" Stork βέβαια, χαρισμένο απο τον Αλέξη για τους Τρικαλινούς ανεμοπόρους, και με μετατροπή απο τον Μάκη και τον Απόστολο τον Σίσκο για ηλεκτροκίνηση με πυλωνάκι στη ράχη του!
Παρέλαση τα μοντέλα της Multiplex και γιατί όχι αφού πετάνε μιά χαρά. Είδα κι άλλα πολλά που βλέπω πως φωτογραφήθηκαν κιόλας εδώ παραπάνω, ετοιμότητα ΑΡΙΣΤΗ των φίλων μιάς και πρίν τραβήξω χειρόφρενο κάποιοι πέταγαν κιόλας... ! Φανταστικό. Ααααυτά είναι... Δυτικός ο άτιμος ο καιρός και απ'τα δυτικά έχουμε ένα λοφάκι, το πυροφυλάκιο το λέτε αν δέν κάνω λάθος, το οποίο μας στέλνει τύρβες, αλλά είναι λίγο μακρυά ώστε να μας γίνει η χάρη για λίγο Λίφτ αλλά όχι και καθόλου... Η πειραματική μου πτέρυγα ήταν μπροστόβαρη να πάρει η ευχή, και πώς να μήν είναι όταν την έβγαλα για πτήση μετά απο τόσους μήνες... Μεγάλο λάθος. Θα λέει ο κόσμος πως δέν ξέρω να φτιάχνω πτέρυγες και δέν είμαι και συχνά πρωτευουσιάνος για να αποδείξω το αντίθετο, χαχαχαα... Με αποζημίωσε το "πυλωνάτο" Stork βέβαια, χαρισμένο απο τον Αλέξη για τους Τρικαλινούς ανεμοπόρους, και με μετατροπή απο τον Μάκη και τον Απόστολο τον Σίσκο για ηλεκτροκίνηση με πυλωνάκι στη ράχη του!