Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2013

DeltaMan

Απάντηση: Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2013

Δημοσίευση από DeltaMan »

Στις πρώτες πτήσεις απο τις 11 μέχρι και τη μία-μιάμιση το μεσημέρι, κάψαμε αρκετές χωρητικότητες ώστε να γυρνούν με απληστία τα τριφασικά με τους πτυσσόμενους, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να "καθαρίζει" ο καιρός και να μας φέρνει απλόχερη ενέργεια απο το άνοιγμα των δυό βουνών ευθεία εμπρός μας, πιό Βόρεια δλδ... Τότε ήταν που ευχαριστηθήκαμε και τα απλά φελιζολάκια μας σε εικονικές αερομαχίες και κυνηγητά, όχι όμως τόσο όσο θα ήθελα για τη μέρα, μιάς και λείπαν αρκετοί γνωστοί και φίλοι που μαζί τους έχω "παρελθόν" στις Φοαμο-μάχες... :) Δέν πειράζει όμως, δέν μπορούμε όλα δικά μας να τα έχουμε, άλλωστε τον λαχτάρησα λίγο τον Μιχάλη κυνηγώντας τον με το Ξυράφι version I του Άλεξ, ενώ ο Αντώνης που ήρθε λίγο αργότερα απο 'μάς με την υπέροχη κόρη του και το χαριτωμένο σκυλάκι, μας εξέπληξε με το κίτρινο του Swift όταν έστριβε και μας ακολουθούσε αδιαλλείπτως! Ε ρε γλέντια, τώρα είχε καλύτερο δυναμικό, δυναμικό για όλους που λέμε, και το εκμεταλλευτήκαμε δεόντως παρ'ότι μας πέτυχε στη δύση της συνάντησής μας...

Σας Ευχαριστώ θερμά για την οπτικοακουστική υποστήριξη. Είχα φέρει την φωτομηχανή μου, αλλά το τρέξιμο γύρω-γύρω, το στήσιμο των μοντέλων, η παρέα και το κέφι με κράτησαν μακρυά της... είχα ενημερώσει τη "γραμματέα" και έτερον ύμιση μου να τραβάει καμιά φωτό αλλά και 'κείνη... το ξέχασε. Θα την τιμωρήσω λοιπόν δεόντως απόψε το βράδυ που θα είμαι ξεκούραστος... :)
Ξεχωριστή αναφορά θέλω να κάνω στο βίντεο του Κώστα. Να ξέρεις μόνο ένα πράμα... Αν το YouTube επιβιώσει για αρκετά χρόνια ακόμη, θα βλέπω τα βίντεό σου παππούς όντας και θα συγκινούμαι στις θύμησες, παρέα με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και μή σε αυτά. Σίγουρα. Αν δέν υπάρχει το Utube, θερμή παράκληση να υπάρχουν σε hard copy κάπου για να τα απολαμβάνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Συγχωρέστε με αν ξεχνάω ονόματα και καταστάσεις στο κείμενό μου, αλλά να ξέρετε πως κάθε ανάσα, κάθε servo και κάθε ζεστή κουβεντούλα, συνεισφέρουν με μοναδικό τρόπο στη συγγραφή της ιστορίας της αερομοντελιστικής μου ζωής.

Σας Ευχαριστώ όλους, μέσα απ΄τη καρδιά μου τη μικρή.
RedCharly

Δημοσίευση από RedCharly »

DeltaMan

Καλημέρα σας.

Oav, ευχαριστούμε για το βιντεάκι^... :)

Και 'γώ έχω 3 φωτό απ'το δρόμο... οδηγούσε η Στέλλα για να ξεμουδιάσω λίγο, και κάπου εκεί στην Κωπαίδα πέρναγε και ένα μοτο-παραπέντε απο πάνω, έτσι έβαλα ασφάλεια στη πόρτα, άνοιξα το παράθυρο και κάθησα πάνω στο παράθυρο με το μισό κορμί έξω για να βγάλω τις άλλες 2 φωτό που βλέπετε...
Συνημμένα
22Apr_13 066.jpg
22Apr_13 066.jpg (74.28 KiB) Προβλήθηκε 31 φορές
22Apr_13 063.jpg
22Apr_13 063.jpg (23.56 KiB) Προβλήθηκε 31 φορές
22Apr_13 062.jpg
22Apr_13 062.jpg (94.2 KiB) Προβλήθηκε 31 φορές
jamesmagos

Δημοσίευση από jamesmagos »

Ευχαριστώ και εγώ με το καλωσόρισμα και την παρθενική σε πλαγιά! Ήταν υπέροχα και η εμπειρία και η παρέα!

Συγχαρητήρια για τα βίντεος και τις φωτογραφίες!! είδα ότι έπαιζαν φοβερά εργαλεία άλλα δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχαμε τόσο "pro" κάλυψη!!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

jamesmagos έγραψε: Ευχαριστώ και εγώ με το καλωσόρισμα και την παρθενική σε πλαγιά! Ήταν υπέροχα και η εμπειρία και η παρέα!

Συγχαρητήρια για τα βίντεος και τις φωτογραφίες!! είδα ότι έπαιζαν φοβερά εργαλεία άλλα δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχαμε τόσο "pro" κάλυψη!!

Είδες το μισό πακέτο ...αυτό της παρέας στην φύση
Δυστυχώς δεν πέτυχες τον αέρα στα πολύ καλά του για να ζήσεις σωστά την εμπειρία της πτήσης στην πλαγιά
Σε περιμένουμε πάλι
DeltaMan

Αντώνη, έτσι, πάρτον πάνω στα βουνά γιατί είναι λίγο "ρούκης" με το αντικείμενο, χαχαχααα...

Δημήτρη, ένα απο τα καλά της Αθήνας είναι αυτό... έχεις παρέα και κόσμο για να το χαρείς όπως θές... Και 'γώ πιά στην επαρχία μόνο όταν έχω παρέα ανεβαίνω στην πλαγιά και είναι πιό σπάνιο φυσικά απο ότι το ζούν οι Αθηναίοι... ;)
Τώρα βέβαια στη Σκύρο ελπίζω να λιώνω περισσότερο στο δυναμικό και ας είμαι και μονάχος ο καημένος...

Viva Athens για τον ανεμοπορο-κόσμο σας... !!
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Αποστόλη τι θα κάνεις στη Σκύρο ??
Να σου πώ πλαγιές και γκρεμούς με φούλ δυναμικό Εχει και ντόπιους μοντελιστές
Πάρε γευση http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=5891&page=2
στο νο 18
DeltaMan

Πωωωωω... Αντώνη, με πάνε εκεί μετάθεση για 2-3 χρονάκια... !!

Φανταστικά βιντεάκια... δέν τα είχα δεί! Κάποιες στιγμές είχες φοβερό Λίφτ ή έβαζες μοτεράκι στο easy star?
Ο πομπός πήγαινε μαζί με το ES? Eίναι αυτός της Art-Tech που δίνει η Ράμπερκον? Είναι καλός για τα λεφτά του?

Eλπίζω να γνωρίσω-πετάξω ΟΛΕΣ τις πλαγιές στο νησί και του χρόνου θα σας καλέσω να κάνουμε τη ΣΤΑΜΠ εκεί... !! Χαχαχαχααα... ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΔΕΑ ??
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές εκδηλώσεις”