T-rex 600 Nitro - Διαπιστώσεις, προβλήματα, προτάσεις και λύσεις.
-
Απ: T-rex 600 Nitro - Διαπιστώσεις, προβλήματα, προτάσεις και λύσεις.
Τελικα ειναι το πιο παρεξηγημενο ε/π. Αληθεια τα αλλα ελικοπτερα δεν εχουν προβληματα?
Πιστευω οτι με το 600αρι μπορεις να κανεις παπαδες.Ως τωρα αλλο 50αρι δεν ειδα να παιζει
ετσι και εχω δει αρκετα.
Το θεμα ειναι πως το παιρνει κανεις. Οση "ποιοτητα" και να εχει ενα ε/π οταν πεφτει στο τσιμεντο
η ακομα και στο χωμα η "ποιοτητα" κανει "φτερα"
Μηπως φταιμε και εμεις που δεν τα ελεγχουμε σωστα τα ε/π? Το λεω και για τον εαυτο μου.
Πιστευω οτι με το 600αρι μπορεις να κανεις παπαδες.Ως τωρα αλλο 50αρι δεν ειδα να παιζει
ετσι και εχω δει αρκετα.
Το θεμα ειναι πως το παιρνει κανεις. Οση "ποιοτητα" και να εχει ενα ε/π οταν πεφτει στο τσιμεντο
η ακομα και στο χωμα η "ποιοτητα" κανει "φτερα"
Μηπως φταιμε και εμεις που δεν τα ελεγχουμε σωστα τα ε/π? Το λεω και για τον εαυτο μου.
Πεστα ρε micky δεν μπορω αλλο το κλαμα ^-^
-
έγραψε:
Πεστα ρε micky δεν μπορω αλλο το κλαμα ^-^
:P
Παντως κακα τα ψεμματα το 600 ειναι σχεδον οτι καλυτερο κυκλοφορει στα 50.Εγω μετανιωσα αισχρα που το εδωσα και με την ιστορια που επαθα με το vibe επεσα σε μια λακουβα που χιλιες φορες να το εφτιαχνα.Δεν με ειχε προδωσει ποτε και δεν του εκανα και λιγα.Τρενο στο forward και ευελικτο εως σπασμωδικο στο 3D δεν βλεπω λογο να μην το αγορασει κανεις.Ειδα και στα ακριβοτερα την ποιοτητα...ασε καλυτερα μην πω.Εν πασει περιπτωσει και χαμηλο κοστος αποκτησης εχει και και χαμηλο σχετικα κοστος συντηρησης μετα απο στουκα(καρμπον και μεταλλα παιρνουμε μην τα θελουμε και ολα),αλλα και γενικα πιστευω οτι αναλογικα σε σχεση με την προηγουμενη 10ετια θα κανει οτι εκανε και το ραππυ-αναλογικα σε πωλησεις-πιστευω..
pseftika carbon pou tripiounte sa xarti i spane
pseftiko painted canopy pou spai to xroma tin proti ebdomada
pseftikes bides pou kobontai me sfiksimo
έγραψε:
pseftika carbon pou tripiounte sa xarti i spane
Φιλε,το ελικοπτερο δεν ειναι αρμα μαχης $no$ {}>@.?<
έγραψε:
Φιλε,το ελικοπτερο δεν ειναι αρμα μαχης $no$ {}>@.?<
Eksypnada itn afto tora? An einai n gelasome :>>>
Anafero afto pou ksero kai esy petas eksypnades :-bb
Tespa
Χωρίς νά ξέρω τό συγκεκριμένο ελικόπτερο (τό έχω δεί μόνο), θά πώ τήν γνώμη μου.
Στά ίδια λεφτά μέ τό t-rex σχεδόν, υπάρχουν τά
Vibe 50 τής Jr (κουτσός) και τό x-treem (nem xobby).
Εδώ και καιρό, προβληματιζόμουν, μιάς και σκεφτόμουν τήν αγορά ενός αλλου ελικοπτέρου, ποιό νά πάρω από τά τρία.
Κάπου τό vibe τό απέκλεισα γιατί ενώ είναι jr, δέν μού έκανε αυτό τό κλίκ πού λέμε.
Τό x-treem βέβαια δέν συγκρίνεται μέ τό t-rex, τουλάχιστον εμφανισιακά. Πίο ελαφρύ, καί όλο μέταλο. Τό έχω δεί στό Σ.Ε.Φ, και πραγματικά έχει πολύ καλή κατασκευή.
Ισως σχεδόν νά μήν χρειάζεται τίποτα απο αναβάθμιση.
Οταν έπεσε ή τιμή στό x-treem, σκεφτόμουν να καταλήξω σέ αυτό.
Ομως τά έβαλα κάτω μέ χαρτί καί μέ μολύβι, και είδα ότι από θέμα συντήρησης, τό t-rex μού κάθεται καλύτερα.
Αλλο μέ 10 ευρώ νά παίρνεις 2 πούμες, καί άλλο νά παίρνεις μία. (τυχαίο παράδειγμα).
Χώρια από αυτό, είναι μοντέλο εμπορεύσιμο.
Αν δέν βρείς ανταλακτικά στόν ένα, θά βρείς στόν άλλο.
Κάτι μού μάλλον δέν ισχύει γιά τό x-treem.
Εκτός από τόν nem, δέν νομίζω νά τό πουλάει κάποιος άλλος στήν
Ελλάδα.
Αυτή ήταν ή καθαρά προσωπική άποψη.
Στά ίδια λεφτά μέ τό t-rex σχεδόν, υπάρχουν τά
Vibe 50 τής Jr (κουτσός) και τό x-treem (nem xobby).
Εδώ και καιρό, προβληματιζόμουν, μιάς και σκεφτόμουν τήν αγορά ενός αλλου ελικοπτέρου, ποιό νά πάρω από τά τρία.
Κάπου τό vibe τό απέκλεισα γιατί ενώ είναι jr, δέν μού έκανε αυτό τό κλίκ πού λέμε.
Τό x-treem βέβαια δέν συγκρίνεται μέ τό t-rex, τουλάχιστον εμφανισιακά. Πίο ελαφρύ, καί όλο μέταλο. Τό έχω δεί στό Σ.Ε.Φ, και πραγματικά έχει πολύ καλή κατασκευή.
Ισως σχεδόν νά μήν χρειάζεται τίποτα απο αναβάθμιση.
Οταν έπεσε ή τιμή στό x-treem, σκεφτόμουν να καταλήξω σέ αυτό.
Ομως τά έβαλα κάτω μέ χαρτί καί μέ μολύβι, και είδα ότι από θέμα συντήρησης, τό t-rex μού κάθεται καλύτερα.
Αλλο μέ 10 ευρώ νά παίρνεις 2 πούμες, καί άλλο νά παίρνεις μία. (τυχαίο παράδειγμα).
Χώρια από αυτό, είναι μοντέλο εμπορεύσιμο.
Αν δέν βρείς ανταλακτικά στόν ένα, θά βρείς στόν άλλο.
Κάτι μού μάλλον δέν ισχύει γιά τό x-treem.
Εκτός από τόν nem, δέν νομίζω νά τό πουλάει κάποιος άλλος στήν
Ελλάδα.
Αυτή ήταν ή καθαρά προσωπική άποψη.
Ορθα καταληξες! ^-^
Πααντως το δικο μου δεν επαθε και φοβερη ζημια στη στουκα και επεσε στο διαδρομο του αεροδρομιου δηλαδη καρφι τσιμεντο.Επισης το πλαισιο αν και το 1,6 δε μασησε παρα μονο στο σημειο που στηριζει το κανοπυ επειδη ειχα βαλει κατι περιεργα στηριγματα.Γενικα δεν με αποσχολουσε οικονομικα και με 200EUR εγινε καινουργιο..
Καποιος, καποιος ονοματα δεν λεμε εκανε προπονηση F3C GRB με 6-7 μποφωρακια ??? την μεγαλη βδομαδα. Ενω εχει φυγει αριστερα για εκτελεση Stall turn ωστε να ερθει για το Roll, ο παλιομπαγασας ο αερας ο οποιος φυσουσε 45 μοιρες στον διαδρομο και με σπηλιαδες, δινει μια στο φανταστικο τρεξακι του και νασου το κατω. Hold προλαβαμε μεν, σπασαμε δε. 155 ευρω ζημια αν υπολογισουμε και τα Blades.
Δεν πιστευω οτι ο ραπτορ μου θα αντεχε καλυτερα.
Και ναι, τα ελικοπτερα δεν ειναι ουτε αρματα ουτε αθραυστα.
Χελιες, για τις βιδες τι ακριβως εχεις παθει? Ποια σου κοπηκε, η μαλλον ποιες?
Γινε πιο συγκεκριμενος σε παρακαλω, γιατι οπως βλεπεις το topic ειναι και για προβληματα. Τωρα το περι βιδων πρωτη φορα το ακουω. Για πες, για πες...
:)>)>)
Δεν πιστευω οτι ο ραπτορ μου θα αντεχε καλυτερα.
Και ναι, τα ελικοπτερα δεν ειναι ουτε αρματα ουτε αθραυστα.
Χελιες, για τις βιδες τι ακριβως εχεις παθει? Ποια σου κοπηκε, η μαλλον ποιες?
Γινε πιο συγκεκριμενος σε παρακαλω, γιατι οπως βλεπεις το topic ειναι και για προβληματα. Τωρα το περι βιδων πρωτη φορα το ακουω. Για πες, για πες...
:)>)>)
file mou mou emine sta xeria i bida tou hub! den ton esfiksa oute tin zorisa
psaxtika ligo & eida oti kai alli eixan problima me bides stis baseis
ta carmon 1,6 einai sa xartia. tripisa gia na bidoso header kai i trypa paraligo na bgei apenanti.
eixa kai alo carbon palia poy itan carbon!
psaxtika ligo & eida oti kai alli eixan problima me bides stis baseis
ta carmon 1,6 einai sa xartia. tripisa gia na bidoso header kai i trypa paraligo na bgei apenanti.
eixa kai alo carbon palia poy itan carbon!
εχουν βγει αναβαθμισμενα 2 χιλ. :-)
Σκετα νταμαρια ειναι..
Σκετα νταμαρια ειναι..
-
Παιδιά σαν κάτοχος (πρώην) του TRex 600 να πω και εγώ την γνώμη μου. Πτητικά το ελικόπτερο είναι πολύ καλό. Σχεδιαστικά και εμφανισιακά επίσης. Αλλά από ποιότητα πάσχει και θα έλεγα πολύ.
Γενικά η ποιότητα των υλικών του είναι πολύ χαμηλή και αυτό το οποίο αναφέρθηκε για τις βίδες του είναι γεγονός. Επίσης μετά από 10-20 (σκληρές) πτήσεις το στροφείο του είναι όλο τζόγους. Το δέσιμο στα frames είναι επίσης ανύπαρκτο εξ ου και τα πολλά σπασμένα frames. Τώρα τι 1,6 τι 2 χιλιοστά τα frames δεν έχουν πολλές ελπίδες επιβίωσης.
Από την άλλη τώρα το ελικόπτερο είναι φτηνό οπότε θα έλεγα είναι τίμιο για τα λεφτά του και το ψιλοσκέφτομαι να ξαναπάρω ένα από Σεπτέμβρη.
Γενικά η ποιότητα των υλικών του είναι πολύ χαμηλή και αυτό το οποίο αναφέρθηκε για τις βίδες του είναι γεγονός. Επίσης μετά από 10-20 (σκληρές) πτήσεις το στροφείο του είναι όλο τζόγους. Το δέσιμο στα frames είναι επίσης ανύπαρκτο εξ ου και τα πολλά σπασμένα frames. Τώρα τι 1,6 τι 2 χιλιοστά τα frames δεν έχουν πολλές ελπίδες επιβίωσης.
Από την άλλη τώρα το ελικόπτερο είναι φτηνό οπότε θα έλεγα είναι τίμιο για τα λεφτά του και το ψιλοσκέφτομαι να ξαναπάρω ένα από Σεπτέμβρη.
έγραψε:
Thats right! gia tin timi tou ok! problimata omos eixe.